Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-15') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 20160, 20

Міністра оборони Гелетея тимчасово змінив на посаді інший закарпатець – Іван Руснак

Крісло керівника МО України, на якому дотепер був мукачівець Валерій Гелетей, посів – зі статусом тимчасово виконуючого обов’язки міністра оборони України – інший представник Закарпаття – Іван Руснак.

По всій Україні різко подорожчало таксі

С 1 сентября в Украине начало дорожать такси: в среднем по стране тарифы поднялись на 10-12%

Закарпатський активіст Данацко готовий до передвиборної боротьби на окрузі Балоги

Про це Іван Данацко повідомив на своїй сторінці у мережі Фейсбук (орфографія і стилістика автора):

На позачергових виборах до ВР Тячівщина буде у складі двох округів

На позачергових виборах народних депутатів України більшість населених пунктів Тячівського району належатиме до одномандатного виборчого округу №72 з центром у м.Тячів (до складу округу входитиме і Рахівщина).

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні п’ятниця, 5 вересня. Наповнюйте свій день позитивними емоціями і вірте у краще. Не дозволяйте негативу окремих людей змінювати ваш погляд на світ. Навколо багато того, за що варто боротися і є те, у що варто вірити. Смачного вам ранкового кавування і легкого завершення справ у п’ятницю!

"Ну шо сепаратіст, пашлі ми тебе покормимо” — огляд закарпатського Facebook

Сайт газети РІО — Rionews продовжує публікувати короткий огляд думок та ідей, які втілюють відомі і впливові люди Закарпаття у соціальній мережі.

Яка ситуація в зоні АТО станом на 4 вересня (КАРТА)

За минулу добу підрозділи сил АТО провели ряд успішних операцій, знищивши понад 120 терористів та російських військовослужбовців. За офіційними даними, станом на 4 вересня загинули 837 українських військових, зазнали поранень — 3044.

У Закарпатті розслідують 4 справи сепаратизму

Наразі у Закарпатській області порушено 4 кримінальні провадження щодо проявів сепаратизму.

Прокурора взяли на 8 тисячах доларів хабаря у Закарпатті

Колишнього працівника Закарпатської прокуратури судитимуть за одержання хабара.

Стережіться фейкових блогів, які реєструють спецслужби Росії

Лише в період з 22 до 25 серпня СБУ зафіксувала реєстрацію 820 нових профілів в одній із соцмереж – всі ці профілі були зареєстровані з 10 різних IP-адрес, прив’язаних до ТОВ в одному з районів м. Санкт-Петербург. При цьому «власники» профілів вказують таке, що начебто є мешканцями Києва, Львова та Харкова.

На Сході прийняли 3 фури гуманітарного вантажу із Закарпаття

У Старобільську з 27 серпня роздають гуманітарну допомогу для біженців з гарячих точок Донбасу.

Завтра стартує "Форум видавців"! Хто із закарпатців буде на ньому (ПРОГРАМА)

Наймасштабніша літературна подія країни - "Форум видавців" у Львові цього року відбудеться вже в 21 раз. Письменники і видавці з усієї країни з’їдуться до Львова, аби представити свої новинки, провести літературні тусівки й автограф-сесії. Будуть серед них і закарпатці.

На Закарпвтті затримали іноземця, що переправляв нелегалів

У рамках кримінального провадження співробітники СБУ в Закарпатській області встановили особу іноземного громадянина, причетного до незаконного переправлення 9 громадян Афганістану через українсько-словацький державний кордон.

Закарпатські угорці вимагають свій виборчий округ

Товариство угорської культури Закарпаття рішуче засуджує рішення Центральної виборчої комісії, яким вона позбавила 150 тисячну угорську громаду Закарпаття можливості отримати парламентське представництво.

Фонд «Українська перспектива» опікується сім’ями поранених солдатів АТО

- Поки лежимо в лікарняних палатах, дуже важливо чути голос мами, рідних людей, слова підтримки. Це допомагає впоратися з емоціями, швидше йти на поправку. Тому можна сказати, що мобільні телефони, які ми отримали, звернувшись до Фонду Вілкула - це теж допомога в одужанні, - говорить один з поранених солдат української армії, що проходить лікування в Дніпропетровському військовому госпіталі.

Єгор Соболєв про Гелетея,   зброю, конфлікти та тупих уродів

Про Валерія Гелетея. Часто зустрічав його навесні, коли ми очищували вищі суди від керівників, яких розставив там Віктор Янукович.

У Закарпатті тривають міжнародні військові навчання

Поблизу Виноградова Закарпатської області тривають міжнародні військові навчання Blonde Avalanche за участю військових із України, Словаччини, Угорщини й Румунії.

Студенти-контрактники можуть отримати податкову знижку на навчання

Для цього всім студентам-контрактникам або їх батькам, які бажають скористатися цим правом, необхідно відвідати один із Центрів обслуговування платників ГУ Міндоходів у Закарпатській області.

Аналітика: Суть плана Путіна у тому, що поки в Донецьку і Луганську затихнуть, РФ візьме Маріуполь

Настоящая цель президента РФ Владимира Путина состоит в уничтожении Украины и все его действия направлены именно на это.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат