Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-15') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 20240, 20

Троє закарпатців отримали довічні стипендії від Президента

Бонці Андрію Андрійовичу, Данко Ганні Михайлівні та Деяку Юрію Михайловичу призначили довічні державні іменні стипендії українцям, які зазнали переслідувань за правозахисну діяльність.

З 12 вересня Ужгород може залишитися без води

2 вересня 2014 року КП “Водоканал м.Ужгорода” отримав повідомлення ПАТ “ЕК “Закарпаттяобленерго” про припинення (обмеження до обсягу екологічної броні) електропостачання на усі об’єкти Водоканалу з 12 вересня 2014 року.

По всьому Закарпаттю світла не буде (графік)

Як повідомляє ПАТ "Закарпаттяобленерго" найближчим часом будуть виконуватися роботи з обслуговування електричних мереж, спрямовані на підвищення надійності електропостачання та покращення якості обслуговування споживачів.

"Говерла" заявила Полянського

Ужгородський клуб підсилився гравцем "Шахтаря".

Москаль розвідав, що Путін сказав Януковичу, зриваючи Асоціацію України з ЄС

Про плани Путіна загарбати частину України владна верхівка України знала ще наприкінці минулого року. Про це заявляє народний депутат Геннадій Москаль.

У сучасному реабілітаційному центрі при УжНУ мають намір оздоровлювати слабкі верстви населення

У реабілітаційному центрі факультету здоров’я людини УжНУ нещодавно виконали капітальний ремонт, поставили сучасні масажні столи й відкрили ще одну мультимедійну аудиторію.

Закарпатець в’їхав у торговий кіоск

У перший день осені двоє мешканців села Кваси, що на Рахівщині, з політравмами різного ступеня важкості потрапили до центральної районної лікарні. Травмувалися чоловіки внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, яка трапилася на автошляху Львів–Мукачево–Рогатин в селі Білин.

На Закарпатті на 8,6% більше жінок, ніж чоловіків

Віковий склад населення області характеризується гендерною диспропорцією, тобто кількість жінок на 52,0 тис. осіб, або на 8,6% більше, ніж чоловіків.

На телефони закарпатців приходять небезпечні смс

«Дивись ти виграв автомобіль» або «дивись твоє фото» - такі смс-повідомлення є небезпечними для телефонів.

Ужгородці продаватимуть свої книги, а гроші підуть армії (АНОНС)

3–4 вересня, з 10.00 до 16.00, у приміщенні ректорату Ужгородського національного університету (пл. Народна, 3) відбудеться благодійний книжковий ярмарок

В Ужгороді відбудеться народне вишивання карти України

3-4 сентября в Ужгороде состоится культурно-художественная акция "Украина - вместе!".

Головна пристрасть ужгородців — кава — зростає в ціні

Приватні підприємці піднімають ціну на каву в місті. Ужгород специфічний тим, що купити еспресо можна практично в будь-якому магазині чи закладі громадського харчування.

Повітря уже не зовсім "свіже": чим насправді дихають ужгородці (ІНФОГРАФІКА)

Протягом серпня 2014 року лабораторія спостережень за забрудненням атмосферного повітря (ЛСЗА) Закарпатського ЦГМ на двох стаціонарних постах спостережень відібрала та проаналізувала 950 проб атмосферного повітря міста Ужгород.

Через непідтримання санкцій проти Росії в Ужгороді пікетуватимуть консульства Словаччини та Угорщини

Завтра, 3 вересня в Ужгороді заплановані акції протесту біля Генконсульств Угорщини та Словаччини.

Школяр загинув у ДТП у Закарпатській області

Водій мікроавтобуса «Мерседес Спрінтер» допустив зіткнення з скутеристом, внаслідок чого школяр помер на місці трагедії.

В Ужгороді пройде черговий «Тур’євроцентр – Закарпаття 2014»

Міжнародна туристична виставка-ярмарок «Тур’євроцентр – Закарпаття 2014», пройде 25 – 26 вересня 2014 року в м. Ужгород та представить нові тенденції розвитку та актуальні можливості туристичної індустрії.

Такого бажання всидіти у кріслі, як у Гелетея, історія Європи ще не бачила - МЗС Росії

Цікаво дізнатися, як російське зовнішньополітичне відомство відреагувало на слова українського міністра оборони Гелетея про завершення АТО.

В Ужгороді судитимуть опера через тисячу доларів хабаря, він може сісти на 10 років

Оперуповноважений СД СБЕЗ Ужгородського МВ УМВС, затриманий при отриманні 1000 дол США неправомірної вигоди, опинився на лаві підсудних.

До Ужгорода їде Прем'єр-міністр

До Ужгорода їде Прем'єр-міністр. На його приліт очікують у вівторок, 2 вересня.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат