Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-15') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 20260, 20

До Ужгорода їде Прем'єр-міністр

До Ужгорода їде Прем'єр-міністр. На його приліт очікують у вівторок, 2 вересня.

Під Леніно обстріляли лікарів

Бойовики й російські військові наступають, отримуючи підкріплення з території Російської Федерації, під Леніно із засідки обстріляли колону військових медиків.

У потязі на кордоні у Закарпатті затримали партію психотропів

У ручній поклажі закарпатські митники знайшли обмежені для переміщення медпрепарати.

На Закарпатті виявили нафтогазові махінації на 650 тисяч гривень

Слідчим управлінням фінансових розслідувань ГУ Міндоходів у Закарпатській області закінчено досудове розслідування відносно директора одного з приватних підприємств, яке здійснює діяльність на ринку нафти та газу. Керівнику інкримінувалось ухилення від сплати податків за статтею 212 Кримінального кодексу України.

Лунченко просить окремий виборчий округ для Берегівського та Виноградівського районів

Йдеться про реалізацію виборчого права національних меншин Закарпаття, зокрема угорців.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі 2 вересня, вівторок. Вірте у краще і воно обов’язково здійсниться. Нехай ароматна кава додає бадьорості на початку нового дня і налаштовує на активний початок справ. Не сидіть склавши руки, плануйте свій день. Нехай усе, за що беретеся нині, здійснюється успішно і швидко. Вдалого вівторка!

Обласний футбол. "Поляна" грає у своє задоволення

У неділю 31 серпня відбулися матчі чемпіонатів Закарпаття.

10 спільних рис політики Путіна і Гітлера (ІНФОГРАФІКА)

1 вересня 2014 року минає рівно 75 років з дня початку Другої світової війни. І якщо на початку розгортання агресії Росії щодо України світ дивувався порівнянням Путіна і Гітлера. сьогодні в таких аналогіях мало хто сумнівається.

Закарпаття вишиють на карті України

3-4 вересня в Ужгороді відбудеться культурно-мистецька акція "Україна - разом!". У програмі - народне вишивання Закарпатської області на карті України. Усі охочі зможуть не лише вишити частинку Батьківщини, а й стати учасниками національного рекорду.

Закарпатців запрошують на службу до батальйонів територіальної оборони

На території Закарпатської області триває доукомплектування батальйону територіальної оборони, який виконуватиме завдання щодо охорони та оборони об’єктів і комунікацій на території Закарпатської області.

Як стартував у закарпатців тиждень у Facebook (ОГЛЯД)

Сайт газети РІО — Rionews продовжує публікувати короткий огляд думок та ідей, які втілюють відомі і впливові люди Закарпаття у соціальній мережі.

Поляки подарували закарпатським МНСникам форму і спорядження

В рамках Міжнародної зустрічі міст-побратимів м. Перечин та м. Глогова Малопольського (Польща), яка відбулася за участі міського голови м. Перечин Мирослави Гуранич та голови м. Глогова, комендантом стражів-пожежників Гміни Глогова Малопольського Маріаном Бак українській стороні передали пожежний одяг та спорядження для рятувальників ДПРЧ- 1 м. Перечин.

Українці зметуть Порошенка. Через Балогу

Багато тисяч українців у четвер блокували Генштаб Міністерства оборони України, вимагаючи відставки міністра Гелетея. Саме бездарні дії командування стали причиною того, що кращі сини України, патріотична еліта, гинуть на російсько-українській війні.

Закарпатців попереджають про відкючення електрики, як у 90-ті

Міністерство енергетики та вугільної промисловості направило обласним енергопостачальним компаніям повідомлення про можливе тимчасове припинення електропостачання населення, як це було в 90-х роках, у зв'язку з виникненням дефіциту потужностей в об'єднаній енергосистемі України.

В УжНУ розпочинають розробку нової стратегії вишу (ВІДЕО)

Про підсумки роботи УжНУ у 2013-2014 навчальному році, а також плани вишу на наступний рік, який розпочнеться за кілька днів, говорили 29 серпня під час урочистого розширеного засідання Вченої ради з участю всіх охочих.

Батько з сином взялися за ніж

Під час обстеження у приймальному відділенні Мукачівської районної лікарні, медики виявили в 28-літнього хлопця різану рану спини. Про потерпілого лікарі повідомили в міліцію.

4 га землі на Ужгородщині вартістю понад 2 млн. грн. прокуратура повернула громаді сільради

На виконання рішень Господарського суду Закарпатської області за позовами Ужгородського міжрайонного прокурора в інтересах Соломонівської сільської ради, боржниками ПП «Бет» та ПП «Електротех»   реально повернуто 2 земельні ділянки площею 4 га, вартістю 2,1 млн. грн. у землі запасу сільської ради, повідомив начальник відділу захисту інтересів громадян та держави при виконанні судових рішень старший радник юстиції Василь Костак.

Фото з дтп у Закарпатті, в якій стикнулися два автобуси

Вчора, 31 серпня на трасі Київ-Чоп, неподалік села Ганьковиця Свалявського району сталася ДТП, у якій загинули двоє людей. Подаємо фото від Управління ДСНС у Закарпатській області.

Три країни-сусіди Закарпаття проти санкцій щодо Росії

Під час позачергового саміту Євросоюзу чотири країни-члена ЄС висловили незгоду з рішенням про розширення санкцій. Імовірно, через це санкції не були введені в дію останнім рішенням Європейської ради - рішення відкладене на тиждень.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат