У Закарпатті почалося інноваційне навчання фізиці (ФОТО)

admin 04.03.2016 11:28 СОЦІО

 

1 березня краудфандингова платформа "GoFundEd" розпочала свою роботу. Це сервіс, який дозволяє вчителю з будь-якого куточка України знайти фінансові ресурси для потреб класу і реалізувати проекти, що покращують якість викладання та розвивають учнів інноваційним способом.

Одним із перших проектів, зареєстрованих на сайті, є проект вчительки Кривської загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів (Хустський район) Тетяни Вакарової. Його назва – "Фізика у новаційному форматі".

"Підвищення мотивації та максимальне залучення до навчання учнів – це основна проблема, яку вирішує даний проект. Учні матимуть змогу використовувати технології для навчання: теорію зможуть вивчати онлайн, а в класі ж – працювати в групах за допомогою ротаційної моделі, покращуючи свої навички, готуючись до майбутнього! Змішане навчання допомогає учням самостійно здобувати знання", – зазначає сама вчителька, анонсуючи свій проект.



1457011328_56d832b4c6af6-dsc-0661


Уроки фізики у форматі blended learning дають можливість у навчанні учнів поєднати цікаві предмети у незвичний до сьогодні для сучасної школи спосіб.

Учень вчить на фізиці англійську мову та історію, а, може, фізкультуру й біологію чи географію і це відбувається одночасно! Знання отримуються порційно, але з різних предметів по черзі, в рамках уроку – 45 хвилин, умова – одна спільна риса, наприклад: козаки та їх унікальний винахід –підводний човен, фізика та умови плавання тіл – знову про підводний човен, плюс опис всього нового, вивченого на уроці англійською.

Маю на меті розпочати розробляти уроки у форматі змішаного навчання, практикуючи цей метод з дітьми на уроках!

Іноді на уроках я шкодую, що знання це не вірусна інфекція, але зараз я розумію, що не треба вірусів, треба – blended learning! Я думаю, що початком будуть учні одного класу, а далі всі кого я навчаю і це, майже, 100 дітей!, – додає Тетяна Вакарова.

Вчителька поставила собі за мету зібрати 9225 гривень. Станом на сьогодні 18 доброчинців вже перерахували їй 3665 гривень.

admin

ТЕГИ : освіта

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат