Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-15') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 20340, 20

Ужгород увійшов до трійки переможців проекту “Відкрите місто”

Обласний центр Закарпаття увійшов до трійки переможців проекту “Відкрите місто”. Про це повідомляється на сторінці проекту у Фейсбуці.

Закарпатська влада російських солдат не рекламує, а білборди з "зеленим чоловічком" - дискредитація

Сьогодні на одному з закарпатських сайтів з'явилася інформація про те, що нібито в Закарпатській ОДА розпорядилися розмістити на території області білборди з фото українського військового, гербом Закарпаття та слоганом "Україні - бути! Спасибі, патріоте!".

Водоканали «візьмуть» на спецрахунок

Уряд ухвалив проект закону про Введення спецрахунків для водоканалів, що дозволить їм стабільно розраховуватись за спожиті енергоносії та міжнародні запозичення.

Брат Литвина кинув напризволяще своїх солдатів та втік із сектора "Д"

"Це ганьба для генерала, це клеймо на все життя".Заступник голови Дніпропетровської ОДА Геннадій Корбан стверджує, що генерал-лейтенант Петро Литвин, який є братом екс-спікера ВР Володимира Литвина і голови Прикордонної служби Миколи Литвина, втік із поля бою.

Єгор Соболєв: Наша вимога — відставка Гелетея, який провалив захист України

В Києві триває акція протесту (на фото) біля Міністерства оборони України з вимогами терміново, без підозрілого затягування часу, надавати реальну допомогу бійцям на Сході, зокрема, у Іловайську  

Чумак: Вводячи військовий стан, ми самі оголосимо війну Росії (ДОПОВНЕНО)

Народный депутат от фракции УДАР Виктор Чумак, считает, что разрыв дипломатических отношений с Россией лишит две страны возможности диалога, что сыграет на руку президенту РФ Владимиру Путину.

Новоазовськ заблокований танками, людей звідти не відпускають (ВІДЕО)

Новоазовськ захоплений російськими військами — командир спецроти.

400 бійців батальйону "Прикарпаття" дезертирували із зони АТО

П’ятий батальйон територіальної оборони "Прикарпаття" повним складом – 400 бійців – дезертирував з зони антитерористичної операції і відправився додому на військовій техніці з озброєнням.

В Ужгороді спалили хату лікаря

На дах будинку ужгородського лікаря кинули запалювальну речовину. Пожежу загасили самі власники будинку. Зловмисників, які це скоїли, розшукує міліція.

Джерела Інтерфакс: екс-глава Фонду держмайна вистрілила собі у підборіддя

Екс-главу Фонду держмайна знайшли мертвою в своєму будинку.

Прикордонники знайшли кавказців за деревами у Закарпатті (ФОТО)

Сьогодні, 28 серпня, близько п’ятої години ранку, прикордонники Чопського загону затримали черговий «дует» нелегалів.

Заступник мера Ужгорода Шафарь: "Мацкальскі товари тепер будуть марковані триколором"

Сьогодні, 28 серпня, заступник міського голови Ужгорода Ярослав Шафарь опублікував на своїй сторінці у Facebook розпорядження про маркування товарів російського походження в Ужгороді.

Сьогодні у ДТП загинули двоє закарпатців, одна людина госпіталізована

Сьогодні, 28 серпня, у ДТП в Новому Селі загинув водій та пасажир «ВАЗ 2106». Ще одна людина – в лікарні.

Міндоходів вимагає у закарпатців сплатити податки раніше

Термін сплати окремих податків і платежів. Враховуючи те, що 30 серпня цього року – вихідний день, то сплатити окремі податки слід не пізніше 29 серпня 2014 року.

Лікарі розказали, яка ситуація з онкологією у Закарпатті (ВІДЕО)

Вчора в Ужгороді онкологи та хірурги області на спільному засіданні асоціації обговорювали сучасні методики діагностики та лікування одного з найпідступніших та найпоширеніших видів раків – колоректального.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні четвер, 28 серпня. Випромінюйте тепло, даруйте щасливі миті людям, які вас оточують, і побачите, як гаряче стане навколо. Іноді для щастя потрібно зовсім небагато. Наповнюйте горнятко ароматною кавою, смакуйте улюблені солодощі, і нехай ваш ранок, попри всі незгоди і розчарування, стає позитивним, а день – успішним. Смачного кавування!

Яка сьогодні ситуація в зоні АТО (КАРТА)

Після учорашніх боїв українські силовики закріпилися на східному рубежі с. Безіменне. Траса Новоазовськ-Маріуполь перебуває під контролем української армії. Підрозділи навколо Маріуполя посилено додатковими силами.

Президент Чехії назвав Майдан "лігвом бандерівців"

Російське вторгнення на схід України залишається серйозним ризиком, тому було б бажано, якщо б НАТО ухвалило "превентивні заходи".

Із Виноградова на Схід поїхав гуманітарний вантаж

Як запевнила керівник патронажної служби Луганської обласної організації Товариства Червоного Хреста України Любов Роменська, усі 60 тон гуманітарної допомоги з Виноградівщини зараз під охороною на складах. Через системи контролю і комп’ютерної реєстрації вони будуть видаватися місцевим жителям і військовослужбовцям.

Двох депутатів Ужгородської міськради сьогодні обговорює Facebook (ОГЛЯД)

Сайт газети РІО — Rionews продовжує публікувати короткий огляд думок та ідей, які втілюють відомі і впливові люди Закарпаття у соціальній мережі.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат