У сусідній з Закарпаттям Угорщині проведуть референдум щодо відношення до мігрантів

admin 26.02.2016 07:43 ПОЛІТИКА

Резолюція Уряду Угорщини номер 2004/2016 від 24 лютого 2016 року про проведення всенародного референдуму:


1. Відповідно до 1 параграфу 8 статті Конституції Угорщини уряд країни оголошує про всенародний референдум з наступного питання: “Чи згодні ви на право рішення Європейського Союзу на обов’язкове заселення в Угорщину негромадян Угорщини без згоди Парламенту країни?”

2. Прем’єр-міністр Угорщини (Віктор Орбан, на фото) просить главу кабінету міністрів Угорщини передати дану ініціативу уряду в центральну виборчу комісію Угорщини для початку юридичної підготовки.

Таким чином, уряд Орбана, з одного боку, забезпечує собі юридичну повноту влади при відмові Угорщини від прийняття обов’язкових квот.

З іншого боку – представляє можливість прецеденту, для проведення подібних референдумів в країнах, так само, незгодних з рішеннями Брюсселя.

Третьою стороною оголошеного Урядом Угорщини референдуму, є те, що його проведення може серйозно дестабілізувати внутрішньодержавне становище деяких західноєвропейських лідерів, які б лобіювали прийом і розподіл нелегалів. При вмілому використанні опозицією, угорський референдум з даного питання, є хорошою причиною для виступів опозиційних сил проти керівників і урядів “старої Європи”, які б лобіювали рішення Єврокомісії, якщо глави цих держав відмовляться від проведення подібних всенародних голосувань в своїх країнах. При проведенні ж референдумів, керівники, наприклад, Німеччини. Франції та Італії можуть зіткнутися з фактом неприйняття громадянами власних країн пропонованих квот.

http://clipnews.info/

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат