Доброго ранку, любі читачі!

Rionews 26.02.2016 07:00 ПОДІЇ

На календарі п’ятниця, 26 лютого. Пам’ятайте, що життя повне несподіванок і відкриттів, тому не переймайтеся через дрібниці. Нехай горнятко ранкововї кави додасть вам бадьорості на початку дня. Гарних вам вражень від п’ятниці й хорошого релаксу на вихідних!

Цитата дня:   Я просто спокійно чекаю, і зі мною відбуваються найбільш незвичні і найприголомшливіші речі. Не поспішати - в цьому весь секрет.

Айріс Мердок "Чесний програш"


Погода   26 лютого 2016 року
по Закарпатській області: Хмарно з проясненнями, часом дощ, у горах мокрий сніг та сніг. Місцями: туман, на гірських дорогах ожеледиця. Вітер північний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 3° тепла - 2° морозу, вдень 2-7° тепла, у горах місцями вночі 3-6°, вдень 0-5° морозу.
по м. Ужгород: Хмарно з проясненнями, вночі невеликий дощ, вдень без опадів. Вітер північний 5-10 м/с. Температура вночі 1-3°, вдень 5-7° тепла.



ІМЕНИНИ         26 лютого - Зоя, Світлана, Семен, Степан



Цей день в історії

1935 — винахідник Роберт Ватсон-Ватт вперше продемонстрував створений ним радар
1936 — Адольф Гітлер ініціював програму виробництва «народних автомобілів» «Volkswagen»
1987 — англіканська церква дозволила жінкам бути священиками




Що сьогодні і на вихідних буде в Ужгороді та краї


Мукачево, вул. Миру, 20 (б)
27 лютого — дитячий майстер-клас з виготовлення хендмейд-подарунків до 8 Березня. Поч. о 13.00.

Ужгород, Боздоський парк
27—28 лютого — фестиваль “Ужгородська палачінта”.

Ректорат УжНУ (пл. Народна, 3)
27 лютого — концерт гурту «Гудаки» «Марамороське торнадо». Поч. о 18.00.

Сент-Мікловш (Чинадійово,   вул. Волошина, 53б)
27 лютого — концерт Діани Гавати та Сюзани Кассо. Поч. о 20.00.

Облмуздрамтеатр
27 лютого — комедія для дорослих “Гормональний збій або дещо про SEX”. Поч. о 19.00.
28 лютого — “Мауглі”. Поч. о 12.00. “В Парижі гарне літо”. Поч. о 18.00.

«Бавка»
28 лютого — “Сніговички та сонечко”. Поч. об 11.00 та 13.00.

Закарпатський обласний театр драми і комедії (Мукачево, пл. Миру, 1)
28 лютого — вистава “Дім Бернарди Альби”. Поч. о 17.00.


Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка картин Наталії Дідик.

«Доміон»
До 2 березня — “Боги Єгипту”, 3D. Поч. о 12.50, 18.30. “Зразковий самець-2”. Поч. о 15.00, 20.40. “Дедпул”. Поч. о 16.40. “Робінзон Крузо”, 3D. Поч. об 11.20. “Барбі: Шпигунська історія”. Поч. о 10.00. “Гордість, упередження і зомбі”. Поч. о 22.20.

Кінотеатр “5-й елемент”
До 2 березня —   “Зразковий самець-2”. Поч. о 10.00, 11.40, 16.05, 19.55. “Місячна афера”. Поч. о 10.00, 16.15. “Боги Єгипту”, CineMAX 3D. Поч. о 10.00, 15.00, 18.00, 20.25. “Нові пригоди Аладдіна”. Поч. об 11.30, 19.20. “Гордість, упередження і зомбі”. Поч. об 11.55, 21.45. “Перната банда”. Поч. о 13.15, 14.45. “Робінзон Крузо”, CineMAX 3D. Поч. о 13.25, 16.50. “В активному пошуку”. Поч. о 14.00. “Політ золотої мушки”. Поч. о 17.50. “Дедпул”, CineMAX. Поч. о 18.25, 22.15. “Агенція знайомств № 1”. Поч. о 21.05. “Театр примар”. Поч. о 22.30.

“Перемога”
До 2 березня — “Боги Єгипту”, 3D. Поч. о 16.20, 22.15. “Барбі: Шпигунська історія”. Поч. о 10.00. “Зразковий самець-2”. Поч. о 13.05, 18.40, 20.30. “Робінзон Крузо”. Поч. об 11.30, 14.50.


Художній музей імені Бокшая
Виставка лауреата Шевченківської премії Володимира Микити з нагоди 85-річчя.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Виставка сучасних ікон “Стрітенські зустрічі”, приурочена до Стрітення Господнього.
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Картинна галерея (Мукачево, пл. Федорова, 5)
До 26 лютого — виставка живопису Віктора Грабара.

Галерея «Ужгород»
Виставка "Графічне Закарпаття".
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Мистецький центр «Галерея Ілько»
Вернісаж проекту Тараса Табаки “Егоїст”.
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Провулок «Гірчичне зерно» (Ужгород)
Виставка «Переселенці на Закарпатті: життя без стереотипів».

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
І поверх. Природа Закарпаття.
Археологія. Наш край у первісні часи.
«Inter arma silent musae» («Між гарматами музи мовчать») про участь закарпатців у подіях Євромайдану та бойових діях у зоні АТО.
Виставка «Час розкидати каміння. Час збирати каміння» (з фондової колекції годинників ЗКМ).
ІІ поверх. Древній замок над Ужем та з історії Ужгородського замку.
З історії Ужгородської духовної семінарії.
Закарпаття у період Другої світової війни.
Ікони та стародруки XVI — початку XX ст.
Графи Шенборни та Закарпаття.
Меблі XVIII — початку XX століття
Холодна і вогнепальна зброя XVI — початку XX століття (з фондової колекції музею).
Закарпаття між двома Світовими війнами.
Карпатська Україна.
Меморіальна кімната-музей Президента Карпатської України Августина Волошина.
«Погано бути чужинцем у власній батьківщині», присвячена зачинателеві музейної справи краю Тиводарові Легоцькому.
Народні музичні інструменти Закарпаття.
ІІІ поверх. Народний одяг Закарпаття.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки на наступний 2016-й рік

Овен   Доведеться тобі сьогодні зайнятися собою, аналізом своїх думок, бажань, потреб. Питання - хто я?, куди я? і чому я? - хвилюватимуть тебе найбільше. Зате ти зможеш трохи більше зрозуміти себе і те, що тебе не задовольняє в цей період часу. Вечір цього дня благоволіє зустрічам із друзями і однодумцями.
Телець День буде динамічним і насиченим безліччю дрібних справ. Сьогодні потрібно навести порядок вдома і серед своїх речей - щось викинути, щось полагодити, щось комусь подарувати і т.д. Сприймай це як сеанс психотерапії - ти позбавляєшся від непотрібного і не важливого, того, що є вантажем, який тягне тебе назад. Веселі посиденьки - найкраще проведення часу для тебе на цей вечір.
Близнюки   Сьогодні буде пасивний і «ледачий» день. Ти не захочеш включатися в активне життя свого колективу. Працівник із тебе ніякий. Краще, звичайно, щоб не зіпсувати робочий процес, взяти вихідний або відгул. В крайньому випадку займися тихесенько рутиною, де-небудь у куточку, і не висовуйся. Якщо будеш вдома - знайди собі заняття до душі і віддайся йому цілком. А ввечері раніше ляж спати.
Рак Сьогодні тебе порадують раптові і незаплановані фінансові надходження. Насправді ти їх заслужила і чесно заробила. Стеж за інформацією і поштою - ти отримаєш важливі відомості від потрібної особи. У другій половині дня дай собі фізичне навантаження - гуляй, рухайся. Вечір варто провести вдома, в колі рідних і близьких.
Лев   У першій половині дня на тебе чекають невеличкі сюрпризи і приємні моменти від твоїх колег і співробітників. Тримай руку на пульсі подій, будь у курсі того, що відбувається, намагайся робити так, щоб твій проект і твоя команда рухалися злагоджено і в унісон. У другій половині дня тобі доведеться вирішувати сімейні фінансові питання. Потерпи з прийняттям однозначних висновків до вечора і став крапку в цих справах, тільки порадившись із домочадцями.
Діва Вдень буде багато переговорів і спілкування. Часто - порожнього або безрезультатного. По закінченні трудового дня ти зрозумієш, що тебе накрила втома - не так фізична (не без цього), як моральна. Тобі потрібно буде ввечері усамітнитися, побути одній. Це на тебе так діє Сатурн. Попроси оточення не навантажувати тебе своїм суспільством і зайвим спілкуванням.
Терези У багатьох справах обставини цього дня змусять тебе поспішати і приймати поспішні рішення. Слід заздалегідь планувати свої проекти, щоб потім не було цейтноту. Якщо ти втратиш якусь інформацію або людину - не варто засмучуватися - все, що твоє і буде твоїм, а що ні - то ні. У другій половині дня показані дихальні вправи - йога, цигун, пілатес.
Скорпіон Сьогодні гарний, легкий день, що схиляє до товариськості і приємних контактів. Але буде багато інформації - і робочої, і розважального характеру. Постарайся фільтрувати, що відбувається і що входить, загострюй увагу на найважливішому і насущному. У другій половині дня «займися» стосунками - проаналізуй нинішню ситуацію, вибудуй стратегію на майбутнє.
Стрілець Найкраще працюватиметься в колективі, в команді. Варто домовлятися про зустрічі, підписувати договори та контракти. У другій половині дня займися більше собою - зміни у собі щось - імідж, звички, позбудься чогось (наприклад, кинь куріння). Таким чином ти міняєш поле навколо себе. А змінюючи поле, змінюєш і майбутні обставини.
Козеріг Якщо ти давно чекаєш на якусь інформацію здалеку, то саме сьогодні ти отримаєш бажану звісточку. Вдень також можна і потрібно зайнятися своїм іміджем - відвідати візажиста, стиліста, тренера з фітнесу. І не займайся фінансовими питаннями, особливо в другій половині дня. Це може погано скінчитися в майбутньому - купа помилок і прорахунків. Напругу цього дня знімуть прогулянки і активний відпочинок.
Водолій.   Сьогодні важливо підтримувати в собі оптимізм і віру, віру в себе і своє праве діло. Звичайно, невеликі затримки підточуватимуть ці риси і якості. У такі хвилини покладайся на близьке оточення, шукай у ньому підтримку. Другу половину дня більше присвяти своєму хобі. При цьому - в цілком тихому й безпечному місці.
Риби Сьогодні важливо зайнятися правильним розподілом фінансових потоків. При правильному підході до бюджету - корпоративному та особистому - можна навіть здійснювати цілком серйозні покупки. З'явиться старий знайомий чи давній друг, з яким ти давно не бачилася. І він допоможе тобі порадою у вирішенні якоїсь важливої справи або завдання, яке ніяк не піддавалася раніше. Вечір цього дня присвяти друзям.


Усміхніться на початку нового дня!   :)


- Ти навіщо мене з друзів видалила?
- А ти мене бісиш!
- А нічого, що ми одружені?!


Розмовляють дві дитини:
- Все-таки ці батьки - дивні люди ...
- Чому?
- Спочатку вони вчать нас ходити і говорити, а потім хочуть, щоб ми сиділи і мовчали.



Один хлопчик не вмів вимовляти слово шість, прийшов якось одного разу у магазин і каже продавцеві:
- Дайте мені сім пачок масла, одну не треба.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат