Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-15') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 20380, 20

Перелік закарпатських лікарень, у які можуть влити інвестиції

Успішна реалізація інвестиційних програм за рахунок державного фонду регіонального розвитку значно підтримає пріоритетні медичні об’єкти Закарпаття.

Закарпаття сьогодні буде під сильними зливами

На Закарпатті оголосили штормове попередження. Сьогодні, 27 серпня, на території області очкуються сильні зливи.

Студія сучасного танцю «БЛІЦ» презентує новий відео-кліп!

Народний художній колектив «Студія сучасного танцю «БЛІЦ» випустила новий відео-кліп, прем’єра якого відбудеться 1 вересня у приміщенні Закарпатського обласного театру ляльок «Бавка» о 12.00.

В Ужгороді згоріла грузинська ресторація (ФОТО, ВІДЕО)

Ужгород: вогнеборці ліквідували пожежу у ресторані «Алаверди».

Гелетей відправить в АТО закарпатських прикордонників, які затримали одяг на 1,5 млн євро?

И.о. начальника Закарпатского управления СБУ Владимир Гелетей угрожает отправить руководство таможни пункта пропуска Тиса (Чоп), что на границе с Венгрией, и пограничников, причастных к задержанию контрабанды, в зону АТО или уволить с работы под любым предлогом.

Закарпатський податківець може сісти на 10 років за 15 тисяч гривень хабара, скоро суд

Судитимуть податківця затриманого при одержанні 15 тис. грн. неправомірної вигоди.

«Givenchy», «Roberto Rossi», «Baldinini» опинилися у руках закарпатських митників

Чопські митникі виявили понад 120 коробок із брендовим одягом.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні середа, 27 серпня. Екватор тижня проводьте у бажаній компанії співрозмовників. Нехай навколо панує гармонія, а всі справи розпочинаються і завершуються з легкої руки. Ароматного вам прокидання з улюбленою кавою й загалом вдалої середи!

Ситуація в зоні АТО станом на 26 серпня (КАРТА)

Ситуація в зоні проведення АТО відзначається активізацією дій бойовиків та ЗС Російської Федерації на східному і південному напрямках у Донецькій області, збільшенням провокацій на українсько-російському прикордонні.

Як відомі закарпатці почали тиждень після свят у соціальній мережі (ФОТО, ОГЛЯД)

Сайт газети РІО — Rionews продовжує публікувати короткий огляд думок та ідей, які втілюють відомі і впливові люди Закарпаття у соціальній мережі.

У четвер в УжНУ будуть радитися про оптимізацію навчального процесу

Чималий резонанс викликала інформація в засобах масової інформації про можливий 6-денний робочий тиждень та скорочення тривалості семестру в Ужгородському університеті відповідно до рекомендаційного листа Міністерства освіти і науки України, яке запланувало ущільнення розкладу занять у новому навчальному році, аби зекономити на енергоресурсах.

25 військових з зони АТО   лікуються у Мукачівському військовому госпіталі

Про цезаявив начальник Мукачівського військового госпіталю, підполковник медичної служби Ярема Бекер.

Російські телеканали на Закарпатті — заборонено!

З цією метою міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков видав наказ № 840 від 19 серпня ц.р. «Про деякі питання інформаційної безпеки України». Спільно з Національною радою з питань телебачення й радіомовлення (голова - Юрій Артеменко) міліція протидіятиме російській пропагандистській агресії.

Футбол. В 1/8 фіналу Кубка України "Говерла" прийме "Металіст"

У Будинку Футболу відбулося жеребкування наступної стадії турніру. За результатами матчів 1/16 фіналу Кубка до числа кращих увійшли 13 команд Прем’єр-ліги та 3 представники Першої ліги. В іграх 1/8 фіналу переможець визначатиметься за сумою двох поєдинків, перший з яких відбудеться на полі «несіяної» команди.

Павло Вольвач, Андрій Курков, Андрій Любка та інші - про відомого ювіляра Михайла Рошка (ВІДЕО)

З нагоди 50-річчя Михайлу Михайловичу скажуть чимало теплих слів. У цій публікації тільки частина спогадів і вітання від тих, кого він добре знає, з ким він провів кращі періоди свого життя, тих, від кого вчився й кого сам навчав. Сьогодні їм є що сказати і за що подякувати.

Найбільший в історії Закарпаття прапор освятили представники усіх конфесій

З нагоди дня Незалежності в Ужгороді розгорнули найбільший стяг в області. Його довжина - 100 метрів, ширина 1 метр 50 сантиметрів.

Готуємо з Rionews «Салат із виноградом, грецьким горіхом та сиром «Дор блю» (ФОТО, ВІДЕО)

Страва пасує до будь-якої пори року, однак, якнайкраще її готувати саме наприкінці літа. Річ   у тім, що інгредієнти підібрані по сезону, чим підкреслюється корисність салату, а   особливого смаку додає саме сир.

Карпатський ведмідь–2014 (Фото)

У неділю в Ужгороді пройшов 11-ий силовий турнір "Карпатський медвідь 2014".

Партія гуманітарної допомоги відправилася із Виноградова у зону АТО

Найзахідніша область України допомагає співвітчизникам на сході. 25 серпня з Виноградівщини відправили три каміони гуманітарної допомоги для військових та мирних жителів у зоні проведення АТО, пише Голос Карпат.

Біженці з АТО і Криму забезпечені житлом, роботою і грошима

Внутрішньо переміщені особи на місцях тимчасового проживання забезпечені роботою, житлом та отримують всі належні виплати. Про це повідомляє Міжвідомчий координаційний штаб.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат