Доброго ранку, любі читачі!

Rionews 22.02.2016 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні 22 лютого, понеділок. Нехай нині у вашому житті розпочнеться щось нове й хороше. Насолоджуйтеся ранковою кавою, незважаючи на погоду за вікном. Після всякої негоди рано чи пізно виходить сонце, пам’ятайте про це. Гарного понеділка!

Цитата дня:   І постарайся продовжувати жити нормальним життям. Це твоя місія в нашому злому світі. Зберегти в собі почуття любові і триматися, що б з тобою не відбувалося. Взяти себе в руки і продовжувати йти по життю.

Стівен Кінг "Сяйво"

Погода 22 лютого 2016 року
по Закарпатській області: Хмарна погода. Вночі дощ, у горах місцями мокрий сніг та сніг, місцями сильні опади. Вночі та вранці місцями: туман, у горах налипання мокрого снігу, ожеледиця. Вдень невеликий дощ. Вітер південно-західний 5-10, у горах місцями 15-20 м/с. Температура повітря вночі 0-5°, вдень 8-13° тепла, у горах місцями вночі 0-3° морозу, вдень 1-6° тепла.
по м. Ужгород: Хмарно з проясненнями, вночі слабкий дощ, вдень без істотних опадів. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура вночі 2-4°, вдень 10-12° тепла.




ІМЕНИНИ       22 лютого – Василь, Геннадій, Іван, Іннокентій, Петро.

Сьогодні також:

Міжнародний день підтримки жертв злочинів



Цей день в історії

1709   — у битві біля Красного Кута російські війська розбили шведів, ледь не захопивши в полон шведського короля Карла XII
1744   — у війні за австрійську спадщину розпочалася Тулонська битва — морський бій у Середземному морі між англійським флотом під командуванням генерала Мальюса (27 лінійних кораблів, 8 фрегатів) і об'єднаним франко-іспанським флотом. Англійці зазнали розгромної поразки
1797   — біля Фішгарда, Уельс, розпочалося останнє вторгнення французів у Британію



Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Ужгород, пл. Народна
22 лютого — Марш гідності, приурочений до Дня Героїв Небесної сотні. Поч. о 16.00.

«Доміон»
До 24 лютого —   “Дедпул”. Поч. о 17.20, 20.40 “День виборів—2”. Поч. о 15.40, 19.00. “Робінзон Крузо”, 3D. Поч. об 11.20, 14.10. “Барбі: Шпигунська історія”. Поч. о 10.00, 12.50. “Гордість, упередження і зомбі”. Поч. о 22.30.


Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
До 23 лютого — “Робінзон Крузо”, CineMAX 3D. Поч. о 10.00, 11.30, 13.05, 16.25. “В активному пошуку”. Поч. о 10.00, 14.00, 20.05. “Ведмеді Буни”. Поч. о 10.00, 15.05. “30 побачень”. Поч. об 11.30, 18.25. “Гра на зниження”. Поч. о 11.55.   “Нові пригоди Аладдіна”. Поч. о 13.15, 16.35, 19.55. “Кунг-Фу Панда-3”, CineMAX 3D. Поч. о 14.40. “Гордість, упередження і зомбі”. Поч. о 15.55, 21.50. “Дедпул”, CineMAX. Поч. о 18.00, 20.00, 22.00. “Хтивий дідусь”. Поч. о 18.10. “50 відтінків чорного”. Поч. о 21.40.


«Перемога»
До 24 лютого — “Проти шторму”. Поч. о 10.00. “Барбі: Шпигунська історія”. Поч. о 12.00, 17.00. “Дедпул”. Поч. о 19.55. “В активному пошуку”. Поч. о 15.00, 21.50. “Робінзон Крузо”. Поч. о 13.25, 18.20.

Мистецький центр «Галерея Ілько»
Вернісаж проекту Тараса Табаки “Егоїст”.
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Галерея «Ужгород»
Виставка до Дня Святого Валентина.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Художній музей імені Бокшая
Виставка лауреата Шевченківської премії Володимира Микити з нагоди 85-річчя.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Персональна виставка Сергія Глущука “Житття як воно є”.
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
І поверх. Природа Закарпаття.
Археологія. Наш край у первісні часи.
«Inter arma silent musae» («Між гарматами музи мовчать») про участь закарпатців у подіях Євромайдану та бойових діях у зоні АТО.
Виставка «Час розкидати каміння. Час збирати каміння» (з фондової колекції годинників ЗКМ).
ІІ поверх. Древній замок над Ужем та з історії Ужгородського замку.
З історії Ужгородської духовної семінарії.
Закарпаття у період Другої світової війни.
Ікони та стародруки XVI — початку XX ст.
Графи Шенборни та Закарпаття.
Меблі XVIII — початку XX століття
Холодна і вогнепальна зброя XVI — початку XX століття (з фондової колекції музею).
Закарпаття між двома Світовими війнами.
Карпатська Україна.
Меморіальна кімната-музей Президента Карпатської України Августина Волошина.
«Погано бути чужинцем у власній батьківщині», присвячена зачинателеві музейної справи краю Тиводарові Легоцькому.
Народні музичні інструменти Закарпаття.
ІІІ поверх. Народний одяг Закарпаття.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен Цілком імовірно, що сьогодні на тебе чекає початок якоїсь нової і захоплюючої справи. Постарайся прислухатися до себе, інтуїції, перейняти досвід своєї команди і вибрати оптимальний спосіб дій. Цей день прекрасний для тих, хто прагне самореалізації і розвитку своїх здібностей. Будь розсудливою, обираючи методи і виконавців.
Телець Сьогодні тобі варто звернути пильну увагу на фінансову сторону твого підприємства. Цілком імовірно, що тобі варто переглянути свій фінансовий план і подумати про нові джерела доходу. Відкоригуй свій робочий графік і знайди час для розвитку нової справи.
Близнюки   Сьогодні ти ризикуєш стати заручницею переговорів двох супротивних сторін. Уникай посередництва. Водночас, якщо в цій ситуації ти виступаєш однією з головних дійових осіб, – ти обов'язково здобудеш для себе низку переваг. Найголовніше – не поспішай з висновками. Просто пам'ятай, що і навіщо ти робиш.
Рак. Сьогодні тобі варто відкласти на деякий час свої емоції і переживання і звернути увагу на раціональне зерно твоєї діяльності. Погодься, що не так просто одночасно грати відразу кілька ролей. А тому доводиться робити вибір. Сьогодні саме такий день. Розставляй пріоритети.
Лев   Цей день вдалий для тих, хто вирішив попри шаблонний настрій понеділка довіритися собі і своєму настрою. Врешті-решт, якщо ти не в змозі сьогодні виконувати свої функції, завжди можна знайти собі заміну або запропонувати інший вихід із ситуації. Цей день варто провести в гармонії з собою.
Діва Сьогодні тобі варто звернути увагу на результати попереднього періоду, підвести підсумки і зайнятися плануванням. Саме така некваплива і трохи монотонна діяльність може принести тобі багато задоволення. Попри купу справ постарайся по черзі впоратися з кожною із них.
Терези Сьогодні варто більше часу приділити спілкуванню, контактам із громадськими організаціями, засобами масової інформації. Зустрічі, переговори також пройдуть успішно. Тому тобі не варто уникати спілкування і телефонних дзвінків. Зосередься на стосунках. Якщо ти планувала поїздку – вона буде успішною.
Скорпіон Цей день варто присвятити навчанню і напрацюванню нових навичок. Незабаром тобі знадобиться майстерність, щоб впоратися з тими завданнями, які постануть перед тобою. Подумай про те, щоб піти на курси або навчальний семінар. День сприяє зустрічам і спілкуванню.
Стрілець Цей день, як і більшість інших, навряд чи запам'ятається тобі чимось особливим. Проте будь обережною, тебе можуть обдурити. Ретельно перевіряй отриману інформацію. Не приймай поспішних рішень. Як правило, продавці, які не дають тобі можливості поміркувати – шахраї. Не здійснюй необдуманих покупок.
Козеріг Тобі варто зібрати свою волю в кулак і наполягти на своєму. Цей день може бути напруженим і важким. Але ти в змозі з ним впоратися, якщо постійно триматимеш у фокусі мету своєї діяльності. Прекрасний день для тих, хто прагне самореалізації. Будь уважною і зібраною.
Водолій. Сьогодні варто більше часу приділити твоїм стосункам із колегами. Можливо, невеличкі презенти будуть дуже слушними. Як, в принципі, і невелике застілля. Привід для цього знайти набагато легше, аніж зважитися проявити ініціативу. Будьте сміливішими.
Риби Сьогодні у тебе з'явиться слушна можливість зустрітися з тими, з ким давно не виходило. Саме тому весь день ти перебуватимеш у стані приємного передчуття чудового вечора. Проте цей настрій не мусить впливати на результаті твоєї роботи. Будь уважною. Самопочуття буде в нормі.


Усміхніться на початку нового дня!   :)

Мужик обкурився, стоїть перед дзеркалом:
- Тут я і там я, тут я і там я... Дзвінок у двері:
- Хто там?
- Я!
- Нічого собі! І там я!


Секс - це математика. Де потрібно відняти одяг, додати ліжко, розділити ноги і щоб не сталося множення - вчасно витягти корінь


Щоранку мені здається що якщо я посплю ще 5 хвилин, то я обов'язково висплюся.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат