Доброго ранку, любі читачі!

Rionews 23.02.2016 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні вівторок, 23 лютого. Нехай думка про швидкий прихід весни додасть вам настрою і тепла на початку нового дня. Насолоджуйтеся улюбленою кавою, будьте в гармонії з собою. Пам’ятайте, що ваші внутрішні відчуття обов’язково відображаються назовні. Щастя вам нині й завжди!

Цитата дня:   Люди самі собі влаштовують проблеми - ніхто їх не змушує вибирати нудні професії, одружуватися не на тих людях або купувати незручні туфлі.

Фаїна Раневська



Погода   23 лютого 2016 року
по Закарпатській області: Хмарно з проясненнями, вночі місцями слабкі опади, вдень часом слабкий дощ. Вночі та вранці місцями туман. Вітер південно-західний 7-12, вночі в горах місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі 2-7° тепла, в горах місцями близько нуля, вдень 6-11°, в горах подекуди 2-4° тепла.
по м. Ужгород: Хмарно з проясненнями, без істотних опадів. Вночі та вранці слабкий туман. Вітер південно-західний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 4-6° тепла, вдень 9-11° тепла.


ІМЕНИНИ         23 лютого – Ганна, Антон, Аркадій, Валентина, Василь, Галина


Сьогодні також:

  ООН: Міжнародний день стерилізації тварин.
  Ічкерія: День національної скорботи
  Бруней: День незалежності
  Гайана: День Республіки


Цей день в історії

1455 — традиційна дата видання Біблії Гутенберга, першої західної книги, надрукованої рухомим типом.
1554 — війська мапуче під керівництвом Лаутаро здобули перемогу над іспанцями у битві при Маріхуену в Чилі.
1739 — Річард Палмер виявлений при замку Йорк своїм колишнім шкільним учителем як злочинець Дік Турпін.



Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

«Доміон»
До 24 лютого —   “Дедпул”. Поч. о 17.20, 20.40 “День виборів—2”. Поч. о 15.40, 19.00. “Робінзон Крузо”, 3D. Поч. об 11.20, 14.10. “Барбі: Шпигунська історія”. Поч. о 10.00, 12.50. “Гордість, упередження і зомбі”. Поч. о 22.30.

Кінотеатр “5-й елемент”
До 23 лютого — “Робінзон Крузо”, CineMAX 3D. Поч. о 10.00, 11.30, 13.05, 16.25. “В активному пошуку”. Поч. о 10.00, 14.00, 20.05. “Ведмеді Буни”. Поч. о 10.00, 15.05. “30 побачень”. Поч. об 11.30, 18.25. “Гра на зниження”. Поч. о 11.55.   “Нові пригоди Аладдіна”. Поч. о 13.15, 16.35, 19.55. “Кунг-Фу Панда-3”, CineMAX 3D. Поч. о 14.40. “Гордість, упередження і зомбі”. Поч. о 15.55, 21.50. “Дедпул”, CineMAX. Поч. о 18.00, 20.00, 22.00. “Хтивий дідусь”. Поч. о 18.10. “50 відтінків чорного”. Поч. о 21.40.

“Перемога”
До 24 лютого — “Проти шторму”. Поч. о 10.00. “Барбі: Шпигунська історія”. Поч. о 12.00, 17.00. “Дедпул”. Поч. о 19.55. “В активному пошуку”. Поч. о 15.00, 21.50. “Робінзон Крузо”. Поч. о 13.25, 18.20.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка картин Наталії Дідик.


Художній музей імені Бокшая
Виставка лауреата Шевченківської премії Володимира Микити з нагоди 85-річчя.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Виставка сучасних ікон “Стрітенські зустрічі”, приурочена до Стрітення Господнього.
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Картинна галерея (Мукачево, пл. Федорова, 5)
До 26 лютого — виставка живопису Віктора Грабара.

Галерея «Ужгород»
Виставка лауреатів премії ім. Й. Бокшая та А. Ерделі.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Мистецький центр «Галерея Ілько»
Вернісаж проекту Тараса Табаки “Егоїст”.
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Провулок «Гірчичне зерно» (Ужгород)
Виставка «Переселенці на Закарпатті: життя без стереотипів».

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
І поверх. Природа Закарпаття.
Археологія. Наш край у первісні часи.
«Inter arma silent musae» («Між гарматами музи мовчать») про участь закарпатців у подіях Євромайдану та бойових діях у зоні АТО.
Виставка «Час розкидати каміння. Час збирати каміння» (з фондової колекції годинників ЗКМ).
ІІ поверх. Древній замок над Ужем та з історії Ужгородського замку.
З історії Ужгородської духовної семінарії.
Закарпаття у період Другої світової війни.
Ікони та стародруки XVI — початку XX ст.
Графи Шенборни та Закарпаття.
Меблі XVIII — початку XX століття
Холодна і вогнепальна зброя XVI — початку XX століття (з фондової колекції музею).
Закарпаття між двома Світовими війнами.
Карпатська Україна.
Меморіальна кімната-музей Президента Карпатської України Августина Волошина.
«Погано бути чужинцем у власній батьківщині», присвячена зачинателеві музейної справи краю Тиводарові Легоцькому.
Народні музичні інструменти Закарпаття.
ІІІ поверх. Народний одяг Закарпаття.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки на наступний 2016-й рік

Овен   Створи собі на роботі дуже спокійну атмосферу і графік. Уникай цейтноту і поспіху. Такий стан і аура в офісі посприяють рішенню більшості практичних завдань. Займися реалізацією практичних планів і завдань. Забудь на час про журавля в небі - сьогодні синиця в руках найбільш цінна.
Телець У першій половині дня постарайся обмежити спілкування - нехай воно буде виборчим і чітко дозованим. Та й то - по справі, або про справу. У другій половині дня на порядку з'являться питання стосунків. Особливо сьогодні не варто забувати, що щастя і лад у сім'ї залежить не від зовнішніх чинників, а від самого подружжя, учасників пари. Невідомий автор сказав: «Не можна знайти щастя в шлюбі, якщо ви не принесете його з собою».
Близнюки   У першій половині дня буде багато спілкування - важливого, корисного і розвиваючого тебе. Прислухайся до співрозмовників - більше слухай, ніж говори. Друга половина дня підходить для поліпшення інтер'єру - дома чи офісу. Якщо у когось із близького оточення з'являються цікаві ідеї - їх слід брати на озброєння. І потрібно заручатися підтримкою і допомогою родичів і домочадців.
Рак{/b Сьогодні такий день, коли мрії можуть, хай не збуватися, але є шанс наблизитися до їхньої реалізації. І не варто орієнтуватися на минулий негативний досвід і стереотипи. Стівен Кові сказав з цього приводу: «Живіть у відповідності зі своєю уявою, а не своїм минулим». Увечері рекомендовано приготувати смачну вечерю, гарно сервірувати і накрити стіл і покликати найближчих друзів. А привід ви знайдете разом!
Лев   День відряджень, поїздок і ділових переговорів. Ти можеш спокійно займатися новими справами, експериментувати, пробувати інші, непроторенні шляхи вирішення своїх або ділових завдань. І не варто бути занадто зухвалою в поведінці з керівництвом - це може дарма не пройти. Нехай сьогоднішнє вечірнє дозвілля пройде з найближчими людьми. Відмовся від галасливих посиденьок і музики з танцями.
Діва Не варто займатися розширенням сфери свого впливу - не намагайся охопити всі, або заробити усіх грошей. Визнач коло своїх завдань на сьогодні, зі строго обмеженими обов'язками, і дій - планомірно і поступально. Краще сьогодні виражати себе і свої таланти у колективних заходах і справах. Тобто, командний дух у цей день буде великий як ніколи, і тобі потрібно стати частиною колективу. Вечір проведи вдома, з сім'єю.
Терези На роботі варто звертати увагу на ситуації, які можуть незабаром пообіцяти матеріальну вигоду. І не треба сьогодні «змагатися» і мірятися силами з партнером - з'ясування, хто крутіший, ні до чого. Не варто проявляти надмірну напористість і силу. Хтось сказав: «Кожна стать не позбавлена того, в чому сильний інший. І що за наявності доброї волі означає взаємодоповнюваність, при її відсутності - несумісність». Сьогодні буде складний день через твою можливу незговірливість і невміння йти на компроміс. Хоча, в принципі, Терезам це властиво. Але не сьогодні!
Скорпіон Сьогодні, займаючись звичними справами, твій інтерес увесь час норовитиме переміститися на щось нове і свіже. Але не варто зміщувати акценти - не час зараз займатися неперевіреними справою і проектами. Не кидай старі справи недоробленими! Вечір краще скоротати за спілкуванням із закордонними друзями і однодумцями. Для цього є телефон, інтернет, скайп, або електронне листування, наприклад.
Стрілець Важкий буде день. І не тому, що багато роботи і багато турбот, аж ніяк. Швидше за все справа полягатиме в твоєму ставленні до обов'язків і роботі. Як казав Франклін: «Лінь робить кожну справу важкою». Не варто сьогодні здійснювати покупки, особливо важливі і дорогі, бо існує небезпека перевитрати бюджету сім'ї. Вечір краще скоротати у вузькому колі близьких друзів і однодумців.
Козеріг Вдень ти відчуєш багато задоволення і приємних моментів - будуть сюрпризи і несподівані зустрічі з особами, яких любила і які були або є дуже дорогими для тебе. Вдень ти застосуєш нестандартний підхід до справ і вирішення поточних завдань. Не відволікайся - тримай «на мушці» головні, профілюючі теми бізнесу і роботи. Цей вечір найкращим чином сприяє інтимності - зустрічам, побаченням, поцілункам і пестощам.
Водолій.   День неоднозначний. Смуток, туга, песимізм (навіть якщо, здавалося б, цьому є об'єктивні причини) - ці якості сьогодні «накриватимуть» твої стосунки. Але, як сказав Гельвецій: «Серед нудьгуючих людей щасливих шлюбів не зустрічається». Найкращі ліки від такого стану - «поганяти кров» - екстрим, секс, танці - загалом - рух і драйв. Увечері використовуй принцип контрасту - близький друг або подруга, глибокі роздуми, філософствування тощо.
Риби Сьогодні на роботі тобі необхідно проявити хитрість і вміння маніпулювати оточенням. І не треба говорити або думати, що це погано. Ось наприклад, як в одному висловлюванні невідомого автора: «Ніколи не робіть нічого правильно з першого разу, інакше ніхто потім не оцінить, як це було складно». Більшість тем, що розробляються зараз, будуть пов'язані з закордоном і партнерами здалеку.


Усміхніться на початку нового дня!   :)


- Кохана, як же так, ти з Одеси – а не вмієш плавати?
- А ти, живеш в Борисполі, вмієш літати?


Оголошення в зоопарку: "Страусів не лякати. Підлога бетонна!"


- Вставай. Будильник дзвонить.
- Передай, що я передзвоню.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат