Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-15') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 20440, 20

На Міжгірщині рятувальники спільно із Товариством Червоного Хреста допомагають родинам переселенців

На Закарпатті рятувальники спільно із представниками закарпатського осередку Червоного Хреста та іншими громадськими й благодійними організаціями продовжують опікуватись громадянами, що тимчасово переміщенні з окупованої території та районів проведення антитерористичної операції.

На вищу освіту Закапаття виділили мільйон 320 тисяч гривень

Загалом цього року обласними депутатами на   реалізацію 11 регіональних освітніх програм в обласному бюджеті передбачено 36 мільйонів гривень.

6 тисяч закарпатських сімей мають право на субсидії в компослугах

Для отримання субсидії треба надати такі документи: заява, декларація про доходи і майновий стан осіб, зареєстрованих у вашому житловому приміщенні, довідки про доходи кожної особи, зареєстрованої у житловому приміщенні (за встановленою формою, крім довідок про розмір пенсії та соціальної допомоги).

Валерій Лунченко вручив нагороди переможцям предметних олімпіад


У четвер, 21 серпня, голова Закарпатської обласної державної адміністрації Валерій Лунченко взяв участь у розширеному засіданні колегії департаменту освіти і науки,   молоді   та   спорту   обласної   державної   адміністрації.

Порошенко розпустить Раду наступного тижня - радник. Хто ж ратифікує угоду з ЄС?

Президент України Петро Порошенко підпише указ про розпуск Верховної Ради і проведення дострокових виборів на наступному тижні.

Ужгород на 2 дні стане осередком моди і гламуру (ПРОГРАМА)

Міжнародний телеканал "HDFASHION" 3-4 жовтня представляє унікальний проект HDFASHION SUMMIT UZHGOROD. Два дні Ужгород перетвориться на модний простір із показами, презентаціями і after show party у найнезвичніших локаціях.  

У неділю, о 6 ранку Закарпатських народний хор зустріне сонце молитвою за Україну

У суботу, 23 серпня, на площі Народній в Ужгороді відбудеться урочисте підняття Державного Прапора України та віче з нагоди Дня Незалежності. Початок о 10.00.

Ужгородська майстриня розігрує листівки авторської роботи

Ужгородська майстриня, авторка унікальних блокнотів, листівок і прикрас Олександра Федоришина розігрує у мережі Facebook комплект листівок.

Ужгородська міськрада: у місті є можливість маркувати російські товари

Російські товари в Ужгороді, можливо, маркуватимуть. Питання маркування російськї продукції в місті Ужгород підняв на черговому засіданні виконавчого комітету його член Ганчин Богдан.

Креденц-2014: лекції, тренінги, фільми, танці до ранку, пасуля з капустов! (ПРОГРАМА)

"Щорічна мистецька подія від "IDEA" 22-23-24 серпня 2014. Креденц традиційно запрошує всіх творчих особистостей знову зустрітися і в чудовій компанії провести вихідні!

У закарпатських людей з обмеженими можливостями з’явився шанс безкоштовно одержувати авто

Уряд підтримав законопроект, який дозволить інвалідам безоплатно отримати у власність автомобіль після 10-річного терміну експлуатації.

У закарпатській Колочаві буде "Стоп війні!"


24 серпня нинішнього року, в неділю, в селі Колочава Міжгірського району Закарпатської області відбудеться святкування Дня Незалежності України. Головним гаслом свята буде - «Стоп війні!».
   

900 тисяч гривень надійшло від закарпатців "військового" збору

Закарпатці сплатили майже 900 тис. грн. «військового» збору.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі четвер, 21 серпня. Обмірковуйте свої плани за горнятком улюбленої кави і не переймайтеся через дрібниці. Нехай приємний літній ранок додає гармонії у ваше прокидання й початок справ. Смачного вам кавування і бажаного успіху в четвер!

Ситуація в зоні АТО станом на 20 серпня (КАРТА)

Сили АТО продовжують брати участь в боях за звільнення Донецька, Луганська, Іловайська, Красного Луча, Шахтарська, Тореза, Сніжного, Зугреса, Горлівки, Станиці Луганської.

Міграційна служба депортувала із Закарпаття росіянина, азербайджанця і двох грузинів

Міграційники Закарпаття спільно зі співробітниками міліції та прикордонниками виявили в обалсті 14 нелегальних мігрантів. Із загальної кількості нелегалів 8 осіб було затримано у складі двох організованих груп.

Як закарпатці прожили середину робочого тижня у Facebook (ОГЛЯД)

Сайт газети РІО — Rionews продовжує публікувати короткий огляд думок та ідей, які втілюють відомі і впливові люди краю у соціальній мережі.

На що очікувати закарпатським студентам   від нової редакції Закону України «Про вищу освіту»?

Нині ведеться багато дискусій, що ж передбачає нова редакція Закону України «Про вищу освіту». Про зміни, що стосуються студентства, розповіла   директор Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської ОДА Маріанна Кляп.

Андрій Сербайло провів прийом громадян Мукачівського району

У вівторок, 19 серпня, у приміщенні Мукачівської районної державної адміністрації перший заступник облдержадміністрації Андрій Сербайло провів особистий прийом громадян. Загалом, на прийом прийшли 22 особи.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат