Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-15') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 20520, 20

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі вівторок, 19 серпня. Вірте у себе і все задумане здійсниться в найкращий спосіб. Нехай ранкова кава додає бадьорості на початку дня, а близькі люди оточують увагою і турботою. Літнього, не надто спекотного вам сонця і вдалих справ сьогодні!

Що треба знати в час інформаційної війни (ПОРАДИ)

Ми живемо в період наймасштабнішої інформаційної війни, яку коли-небудь проводили проти України. Паралельно із поставками зброї сепаратистам на Схід, Росія інформаційно "заглушує" Україну у світі. Відверта брехня відображається не тільки на іміджеві країни, а й самопочутті кожного свідомого українця.

Як закарпатці почали свій тиждень у Facebook (ОГЛЯД)

Сайт газети РІО — Rionews продовжує публікувати короткий огляд думок та ідей, які втілюють відомі і впливові люди краю у соціальній мережі.

Футбол. "Говерла" поступилася "Металісту" (Відео)

До поєдинку команди підходили в оптимальній формі. У "Говерлі" не було значних кадрових втрат, окрім Герасимюка та Надя. У "Металіста" пропускав гру Папа Гуйє, який, до слова, єдиний зумів розписатись у воротах нашої команди в останньому матчі. У стартовому складі у обох колективах вийшли новоспечені новачки: Кобін та Кузнєцов відповідно.

Адмінкорпус КП «Водоканал   м. Ужгорода» сьогодні відключили від електроенергії

Сьогодні, 18 серпня 2014 року, о 10 годині ранку працівники ПАТ «Закарпаттяобленерго», як і попереджалось, відключили від електроенергії адміністративний корпус КП «Водоканал м. Ужгорода».

Закарпатська цивільна оборона   радить як правильно діяти в разі небезпеки

Реалії сьогодення вимагають від органів влади особливої уваги щодо питань створення умов для захисту населення у надзвичайних ситуаціях. Враховуючи події на Сході країни, можливі надзвичайні ситуації природного і техногенного характеру, чомусь все частіше згадується забуте слово «бомбосховище», де, за потреби, населення може переховуватися у місці перебування — на роботі чи навчанні, в місцях постійного проживання.

Паліїв «ПриватБанку» в Поляні затримали самі полянці

Підпали й пошкодження приміщень «ПриватБанку» в Україні нині стали ледь не звичним явищем, особливо на сході нашої держави. Але на Закарпатті, як то кажуть, найшла коса на камінь – трьох невідомих зловмисників, які минулого тижня в ніч із вівторка на середу в с. Поляна на Свалявщині розбили вітрину відділення цієї фінустанови, вкинули туди пляшку з запальною сумішшю й поспішили зникнути, за гарячими слідами впіймали …самі полянці.

Як Ужгород опинився на невидимій планеті (ФОТОРЕПОРТАЖ)

В ужгородському амфітеатрі відбувся феєричний шоу-концерт "The Invisible planet" ("Невидима планета").

Порошенкові доведеться дізнатися, чи погодиться народ на поразку

Ожесточение нарастает. Каждый новый день войны страшнее предыдущего. Обе стороны повсеместно используют тяжелое вооружение – танки, гаубицы, реактивные системы залпового огня.

Ужгородки стали чемпіонами крупного турніру з петанку в Харкові

У суботу-неділю в Харкові проходив крупний турнір з петанку Sloboda-Cup, у якому перемогу здобула команда з Ужгорода у складі Олександри Шевченко та Людмили Федоришиної.

Районний футбол. «Фенікс» пронісся над Великими Берегами

Пропонуємо вашій увазі огляди-аналізи 11-го туру чемпіонатів Берегівського району серед основних та юнацьких складів.

Генеральний консул Угорщини у Берегові Іштван Тот завершує свою каденцію на Закарпатті

Сьогодні, 18 серпня   перший заступник голови облради Василь Брензович провів зустріч з Генеральним консулом Угорщини у Берегові Іштваном Тотом з нагоди його завершення каденції на Закарпатті. У зустрічі взяли   участь   керуючий справами виконавчого апарату облради Михайло Попович та його заступник - Іван Бібен.

Районний футбол. «Зірка» потрапила в затемнення «Фанчикова»

Пропонуємо вашій увазі огляди-аналізи 7-го туру чемпіонатів Виноградівського району серед дорослих та юнацьких складів.

Ратушняк звинуватив закарпатський Правий сектор у служінні Балогам

Закарпатський політик та екс-мер Ужгорода   Сергій Ратушняк звернувся з відкритим листом до лілера «Правого сектору» Дмитра Яроша. Далі пряма мова:

Аналітика: Маршрутом путінської Росії, або Від Європи аж до жопи

ФОТО — из российской блогосферы. Популярный сюжет в последний период президентства Путина

Червоний Хрест Словаччини допомагатиме закарпатським біженцям зі Сходу

Товариство Червоного Хреста, що в Пряшеві, ініціювало підписання договору із   Закарпатською обласною організацією Товариства Червоного Хреста України. Йдеться про допомогу біженцям із Сходу.

Ще один закарпатець загинув на Донбасі

У зоні АТО загинув ще один солдат із Закарпаття. Як повідомляється, хлопець з Берегова, йому було 23 роки, служив контрактником.

Фотографи знімають ужгородців, а гроші за світлини йдуть армії (ФОТО)

В Ужгороді можна допомогти армії, зробивши фото. Йдеться про нову благодійну акцію, котра стартувала у суботу, 16 серпня.

На Закарпатті правоохоронці затримали озброєних злочинців (ФОТО)

Днями працівники Тячівського РВ УМВС отримали оперативну інформацію про те, що троє невідомих осіб в салоні автомобіля марки «Хонда» перевозять вогнепальну зброю.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат