Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-15') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 20540, 20

Яку компенсацію отимають закарпатці при підвищенні комунальних тарифів (РОЗ’ЯСНЕННЯ)

При підвищенні тарифів на комунальні послуги, закарпатці зможуть отримати державні субсидії та компенсації
Про це повідомив директор Департаменту житлово-комунального господарства, будівництва та інфраструктури Закарпатської ОДА Віктор Лукеча.

Нардепи Закарпаття не хочуть захищати Україну?

15 серпня 2014 року народний депутат України свободівець Едуард Леонов скерував депутатське звернення голові Закарпатської облдержадміністрації та військовому комісару Закарпатського обласного військового комісаріяту

Чому Ужгород найбільше платить за воду? (РОЗ’ЯСНЕННЯ)

До редакції "Clipnews.info" потрапила відповідь Національної комісії, що здійснює державне регулювання тарифів у сфері комунальних послуг до Ужгородської міськради, у якій описано принципи формування плати за воду.

Окрім вокзалу, вчора в Ужгороді мінували також обласний військкомат

У неділю, 17 серпня, о 17 годині надійшло повідомлення про можливе замінування будівлі Закарпатського обласного військового комісаріату в місті Ужгороді.

49 мільйонів гривень отримало Закарпаття від землі

Місцеві бюджети Закарпаття отримали понад 48 млн. 590 тис. грн. плати за землю. Така сума надійшла до місцевих бюджетів Закарпаття за 7 місяців 2014 року.

ЛИСТ У РЕДАКЦІЮ: "В УжНУ недобір студентів на державне замовлення"

Про це у своєму повідомленні, яке надійшло на електронну скриньку РІО, написала закарпатка Інна Белей.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні понеділок, 18 серпня. Розпочинайте сьогодні щось корисне і нехай ваші справи роблять вас хоча б на крихітку щасливішими. Легкого вам ранку, смачної кави у приємній компанії, а також вдалого понеділка!  

Якщо виникають питання з мобілізації - дзвоніть на "гарячу лінію"

На Закарпатті діє "гаряча лінія" для військових АТО, членів їх сімей та всіх закарпатців, які хочуть отримати оперативну та достовірну інформацію, бажають отримати роз’яснення з питань часткової мобілізації, яка проводиться на території Закарпатської області.

Про мужність і героїзм військових розкажуть у школах Закарпаття

Такі рекомендації на днях надало Міністерство освіти і науки України, повідомили у Департаменті освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської ОДА. Темами цих уроків мають бути мужність українських військових та добровольців, їх вірність присязі українському народові, готовність віддати життя за мир і спокій в Україні, а також героїзм простих українців, які допомагають забезпечувати війська захисним спорядженням, ліками, продовольством.

Закарпатські рятувальники здали понад 30 літрів крові для військових

«Рятувальна кров для бійців АТО» саме під таким гаслом сьогодні, 15 серпня, в м. Ужгород, рятувальники здавали кров для потреб обласної станції переливання крові, а якщо існуватиме потреба, то й для військовослужбовців, які перебувають у зоні АТО. Ініціатива здати кров для тих, хто її потребує виникла у керівництва Управління ДСНС України у Закарпатській області, а співробітники служби порятунку «101» радо на неї зголосилися.

Тимчук: російське Міністерство іноземних справ розкрило замисел Кремля щодо "гуманітарки"

Заявлением, что колонну российской "гуманитарки" попытаются уничтожить, МИД РФ раскрывает весь замысел Кремля.

Парламент обиратимемо по-старому…

Коли ми говоримо про оновлення країни після Майдану, то що маємо на увазі? В чому оновлення? Може, чиновники стали менше брати хабарів? Чи людям стало легше вирішувати свої проблеми в інстанціях? Нема оновлення.

Закарпатська п’ятниця у Facebook: що писали відомі закарпатці (ОГЛЯД)

Сайт газети РІО — Rionews продовжує публікувати короткий огляд думок та ідей, які втілюють відомі і впливові люди краю у соціальній мережі.

Купуючи державні лотереї,   ви спонсоруєте російську армію

Власник української лотереї «Патріот» росіянин Олег Бойко офіційно фінансує російську армію. Про це йдеться в сюжеті телепрограми «Наші гроші». ПрАТ «Патріот» через кіпрську компанію «Cehriba Investments Limited» входить у інвестиційний холдинг Finstar, яким володіє російський мільярдер Олег Бойко. Власник «Патріота» має лотерейний бізнес і на батьківщині. В Росії Бойко є оператором лотереї «Перемога», прибутки від якої спрямовує на підтримку російської армії.

Чи потрібен військовий парад на День незалежності

Влада вирішила провести в День незалежності 24 серпня на Хрещатику в Києві військовий парад. Таке рішення виглядає трошки блюзнірським. Для кого влада хоче брязкати зброєю? Хіба не ясно, що наша армія тримається лише на ентузіазмі та патріотизмі? Як ми можемо хизуватися своєю військовою міццю, якщо наразі звичайні люди віддають зі своїх заощаджень гривні, щоб купувати воякам на фронті шкарпетки, їжу і навіть бронежилети та різні військові пристрої?

«Правий сектор» і провокації

Вся увага прикута до Сходу, де йде війна за територіальну цілісність України. Герої там. Серед них, безперечно, і представники «Правого сектору». Багато з них гине. Сам керівник «Правого сектору» Ярош на своїй сторінці у Facebook написав, що в одному з боїв загинуло доволі багато членів цієї організації. І саме тому зовсім незрозумілими є дії закарпатських «правосеків»…

Коли влада почне боротьбу з «лісовою мафією»

Підприємці Тячівщини звернулися до керівництва країни та області, звинувачуючи лісівників у тенденційності та корупції.

Усвідомлюючи   відповідальність...

Скептиків із приводу того, що Валерієві Лунченку вдасться переконати владу залишити військовослужбовців батальйону тероборони в області, вистачало.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат