Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 01.02.2016 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні понеділок, 1 лютого. Зустрічайте прийдешній день з горнятком ароматної кави й гармонійними думками. Цінуйте тих, хто поруч, адже саме вони роблять вас щасливими. Навіть коли ви цього не помічаєте. Віддавайте любов – й отримаєте   натомість значно більше. Гарного понеділка!

Цитата дня:   Якщо не знаєш, що відчуваєш до людини - закрий очі і уяви: її немає. Ніде. Не було і не буде. Тоді все стане ясно.

А. П. Чехов

Погода 1 лютого 2016 року
по Закарпатській області: Хмарно, часом опади, вранці та в першій половині дня в гірських районах центральної та східної частини області сильні опади. Подекуди: туман, слабка ожеледь, налипання мокрого снігу. Вночі та вранці на дорогах більшої частини території ожеледиця. Вітер південно-західний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 1° тепла - 4° морозу, вдень 2-7° тепла, в горах місцями вночі 5-7° морозу, вдень 0-5° морозу.
по м. Ужгород: Хмарно, вночі та вранці часом опади, вдень без істотних опадів. Вночі та вранці: слабкий туман, слабка ожеледь, на дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 0-2° морозу, вдень 5-7° тепла.



ІМЕНИНИ     1 лютого – Антон, Арсеній, Єфим, Макар, Марк, Микола, Петро, Федір.



Цей день в історії

1411 — укладення Торунського мирного договору, який завершив Велику війну (1409–1411).
1587 — підписання англійською королевою Єлизаветою I смертного вироку Марії Стюарт.
1673 — німецький учений Ґотфрід Лейбніц продемонстрував сконструйовану ним сумувальну «арифметичну машину»



Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Мистецький центр «Галерея Ілько»
Вернісаж проекту Тараса Табаки “Егоїст”.
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

«Доміон»
До 3 лютого — “Кунг-Фу Панда-3”, 3D. Поч. о 10.00, 13.20, 17.00. “Проти шторму”,   3D. Поч. об 11.30, 15.00, 20.20. “5-та хвиля”. Поч. о 18.30, 22.10.

Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
До 3 лютого —   “Кунг-Фу Панда-3”, 3D. Поч. о 10.00, 11.35, 16.10, 18.05. “Джой”. Поч. о 10.00. “Ескорт”. Поч. о 10.00, 17.55. “Іван Царевич і Сірий Вовк-3”. Поч. об 11.30. “Проти   шторму”, CineMAX 3D. Поч. о 12.10, 15.50, 19.50. “Російський дятел”. Поч. о 13.10, 19.25. “13 годин”, CineMAX. Поч. о 13.20, 22.00.   “Елвін і бурундуки-4”, 3D. Поч. о 14.20. “Лялька”. Поч. о 14.35, 20.50. “Статус: Вільний”. Поч. о 16.15, 22.25. “Хтивий дідусь”. Поч. о 18.00. “5-та хвиля”. Поч. о 19.55, 22.00.  

«Перемога»
До 27 січня —“5-та хвиля”. Поч. о 13.00, 19.30, 21.30. “Хтивий дідусь”. Поч. о 17.40. “Легенда Г’ю Гласса”. Поч. о 15.00. “Елвін і бурундуки-4”. Поч. об 11.00.

Галерея «Ужгород»
До 3 лютого —   “Кунг-Фу Панда-3”, 3D. Поч. о 10.00, 14.10, 16.10, 19.50. “5-та хвиля”. Поч. о 12.00, 21.30. “Хтивий дідусь”. Поч. о 18.00.


Художній музей імені Бокшая
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Персональна виставка Сергія Глущука “Житття як воно є”.
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка стародруків й ікон XVIII – початку XX ст.
Виставка «Час розкидати каміння. Час збирати каміння» (з фондової колекції годинників ЗКМ).
Нова експозиція «Inter arma silent Mysae» («Між гарматами музи мовчать») про участь закарпатців у подіях Євромайдану та бойових діях у зоні АТО.
Нова експозиція «Погано бути чужинцем у власній Батьківщині», присвячена зачинателю музейної справи краю Тиводару Легоцькому.
Виставка академічного художника Мікулаша Клімчака, найбільш відомого творця кирило-мефодіївської тематики в образотворчому мистецтві Словаччини.
Нова фотовиставка Спілки фотохудожників Закарпаття відомого словацького фотографа Мікулаша Аврелія Керестені.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен Все, що робитимеш сьогодні, уважно перевіряй - велика ймовірність помилки або прорахунку. В основному ти займатимешся фінансовими питаннями. Принаймні, з ранку і до обіду. У другій половині дня хтось із близького робочого оточення допомагатиме тобі в просуванні твоїх справ. Не забудь в підсумку віддячити цій людини.
Телець Сьогодні ти проявиш себе на повну. На роботі керівництво буде в захваті - такий працівник! Шкода, що це не на завжди. От якби твою енергію та ініціативу - співробітникам всієї країни... А ще, якщо тобі бракує грошей, то саме сьогодні варто оформляти кредит, позичку, брати в борг взагалі. Увечері обов'язково відпочинь і гарненько виспись.
Близнюки   Сьогодні ти будеш нарозхват - твоя думка і твоя порада будуть потрібні багатьом. Результат багатьох справ і проектів цілком залежатиме від тебе - від твоєї підприємливості, ініціативності, взагалі - від бажання працювати над цією темою. Увечері ти відчуватимеш вселенську втому, а також і почуття задоволення від виконаного обов'язку і вдалих досягнень.
Рак. Цього дня ти виконуватимеш багато справ, про які всім знати не рекомендується. Цей період сприятиме певній секретності, камерності. У другій половині дня, що б ти не підписувала - пильнуй - не ознайомившись із договорами, протоколами тощо, не став свого підпису. Це чревате наслідками.
Лев   Сьогодні хтось, хто сильніший чи старший за тебе намагатиметься допомогти в твоїх справах. Не відмовляйся від допомоги. Під твоїм натиском і напором твоїх помічників події, цілі і проекти набувають великої стабільності і оформленості. Продовжуй рухатися в обраному напрямку і не змінюй собі і своїй справі. Пам'ятай: постійність - ознака майстерності.
Діва На початку дня ти відчуєш складнощі з вирішенням багатьох виробничих питань. Тобі доведеться звернутися по допомогу до колег. Яку, до речі, вони нададуть тобі з радістю. І ти, і керівництво будете дуже задоволені результатом. У другій половині дня ти зможеш вирішити якісь важливі питання, що стосуються матеріального становища.
Терези Сьогодні важливо, як ти розпоряджатимешся отриманою інформацією. Новини стосуватимуться ставлення до тебе деяких співробітників і колег. У справах, що вимагають негайного і практичного вирішення, намітиться явний успіх і прогрес. По обіді будуть зроблені важливі придбання - і в дім, і в офіс. А ввечері тобі доведеться сходити в гості.
Скорпіон День буде активним з самого ранку - тобі доведеться вирішити чимало організаційних питань. Ти виконуватимеш роль керуючого та адміністратора. Сьогодні також варто навести порядок на своєму робочому місці. У другій половині дня ти зможеш налагодити свої особисті стосунки - ви з партнером дійдете згоди і дасте один одному ще один шанс.
Стрілець Хтось допоможе тобі у вирішенні твоїх робочих питань. І цей хтось побажає залишитися непомітним і прихованим від твоїх очей. Подякуй йому подумки. Тим більше, що його послуга буде важливою та суттєвою. Також сьогодні ти зможеш вирішити певні фінансові проблеми своєї сім'ї. А ввечері чекай на сюрприз від своїх домашніх.
Козеріг Цілий день ти будеш в «бойовій готовності» і всіма силами намагатимешся не упустити своїх і потрібних тобі шансів. Займатимешся конкретними і практичними справами. До кінця дня ти побачиш, що день пройшов не даремно, і ти встигла зробити досить багато. Заплануй на вечір романтичне побачення, з вечерею, і, звичайно, з подальшим сніданком.
Водолій. Це гарний і успішний день. Протягом робочого дня ти зможеш встигнути багато, чому невимовно зрадіє твоє керівництво. Почуєш на свою адресу безліч приємних лестощів і компліментів. Ти на них заслужила! Тобі запропонують вигідний контракт із закордоном. І порушиться питання про твоє відрядження туди.
Риби Необхідність поїхати у відрядження, або просто виїхати з офісу вирішувати якісь справи поза ним зруйнує твої плани на сьогодні. Не варто дуже засмучуватися з цього приводу. У другій половині дня ти отримаєш підтримку і відчутну допомогу з боку колег і партнерів. Приємне спілкування, подарунки і легкий флірт очікуються наприкінці робочого дня і ввечері. Насолоджуйся!


Усміхніться на початку нового дня!   :)

Любий, пам'ятаєш ти їздив на рибалку?
- Так, а що?
- Щука твоя дзвонила, сказала що з ікрою.


У травмпункті. Лікар:
— Пиши — черепна травма.
Медсестра: — Може, черепно-мозкова?
Лікар: — Який до біса мозок, якщо він на день народження дружини з коханкою приперся?!


- Капець, мене Катя кинула
- Да ладно тобі! У тебе таких ще сто буде!
- Ще сто! Та за що?

7-Layer Steak Sandwich. http://bzfd.it/20yiW7tPin it for later: http://bzfd.it/20yjfPr

Опубліковано BuzzFeed Food 29 січня 2016 р.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат