Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 03.02.2016 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні середа, 3 лютого. Нехай цей день розпочинається зі звичних приємностей, на які ви відчуватимете по-іншому. Насолоджуйтеся гармонійним ранком з горнятком ароматної кави, цінуйте такі миті затишку й спокою. Гарної середи!

Цитата дня:   Людині, яку любиш, потрібно віддавати ключі від усього, чим ти володієш, інакше, в чому сенс?

"Казино".


Погода   3 лютого 2016 року
по Закарпатській області: Хмарна погода, вночі місцями невеликий дощ та мокрий сніг, вдень часом дощ. Вночі та вранці туман, на окремих ділянках гірських доріг ожеледиця. Вітер південний 7-12, в горах місцями 15-20 м/с. Температура повітря вночі 0-5°, вдень 4-9° тепла.
по м. Ужгород: Хмарна погода, вночі невеликий дощ, вдень часом дощ. Вночі та вранці туман. Вітер південний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 3-5°, вдень 7-9° тепла.



ІМЕНИНИ         3 лютого - Валер'ян, Максим, Євген



Сьогодні також:

•   В'єтнам — Річниця створення Комуністичної партії
•   Мозамбік — День героїв
•   Сан-Томе і Принсіпі — День полеглих
•   США — День чотирьох капеланів[en]
•   Таїланд — День ветеранів
•   Японія — Сецубун (останній день перед початком нової пори року)


Цей день в історії

1534 — в Лондоні за наказом короля Генріха VIII страчено ірландського бунтаря Томаса Фіцжеральда
1547 — великий князь московський Іван ІV Васильович одружився з Анастасією Романовною Захар'їною-Юр'ївою
1549 — I бірмансько-сіамська війна: королева Сіаму Suriyothai загинула в битві
1565 — московський цар Іван ІV Грозний запровадив опричнину



Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Картинна галерея (Мукачево, пл. Федорова, 5)
До 26 лютого — виставка живопису Віктора Грабара.

Падіюн
Виставка робіт колишніх студійців Золтана Баконія.


Галерея «Ужгород»
Виставка лауреатів премії ім. Й. Бокшая та А. Ерделі.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

«Доміон»
До 3 лютого — “Кунг-Фу Панда-3”, 3D. Поч. о 10.00, 13.20, 17.00. “Проти шторму”,   3D. Поч. об 11.30, 15.00, 20.20. “5-та хвиля”. Поч. о 18.30, 22.10.

Кінотеатр “5-й елемент”
До 3 лютого —   “Кунг-Фу Панда-3”, 3D. Поч. о 10.00, 11.35, 16.10, 18.05. “Джой”. Поч. о 10.00. “Ескорт”. Поч. о 10.00, 17.55. “Іван Царевич і Сірий Вовк-3”. Поч. об 11.30. “Проти   шторму”, CineMAX 3D. Поч. о 12.10, 15.50, 19.50. “Російський дятел”. Поч. о 13.10, 19.25. “13 годин”, CineMAX. Поч. о 13.20, 22.00.   “Елвін і бурундуки-4”, 3D. Поч. о 14.20. “Лялька”. Поч. о 14.35, 20.50. “Статус: Вільний”. Поч. о 16.15, 22.25. “Хтивий дідусь”. Поч. о 18.00. “5-та хвиля”. Поч. о 19.55, 22.00.  

“Перемога”
До 3 лютого —   “Кунг-Фу Панда-3”, 3D. Поч. о 10.00, 14.10, 16.10, 19.50. “5-та хвиля”. Поч. о 12.00, 21.30. “Хтивий дідусь”. Поч. о 18.00.

Мистецький центр «Галерея Ілько»
Вернісаж проекту Тараса Табаки “Егоїст”.
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Провулок «Гірчичне зерно» (Ужгород)
Виставка «Переселенці на Закарпатті: життя без стереотипів».

Художній музей імені Бокшая
5 лютого — відкриття виставки лауреата Шевченківської премії Володимира Микити з нагоди 85-річчя. Поч. о 15.00.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка стародруків й ікон XVIII – початку XX ст.
Виставка «Час розкидати каміння. Час збирати каміння» (з фондової колекції годинників ЗКМ).
Нова експозиція «Inter arma silent Mysae» («Між гарматами музи мовчать») про участь закарпатців у подіях Євромайдану та бойових діях у зоні АТО.
Нова експозиція «Погано бути чужинцем у власній Батьківщині», присвячена зачинателю музейної справи краю Тиводару Легоцькому.
Виставка академічного художника Мікулаша Клімчака, найбільш відомого творця кирило-мефодіївської тематики в образотворчому мистецтві Словаччини.
Нова фотовиставка Спілки фотохудожників Закарпаття відомого словацького фотографа Мікулаша Аврелія Керестені.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки на наступний 2016-й рік

Овен   Сьогодні проблемний день. Не забувайте, що перш ніж прийняти якесь рішення, потрібно уважно вивчити ситуацію. Ретельніше контролюйте зрослу образливість, щоб уникнути сварок вдома. Успішним виявиться звернення до органів влади.
Телець Сьогодні ви можете об'єднати навколо себе позитивне більшість, направити в потрібне русло колективна праця, а також переконливо впливати на інших особистою чарівністю. Ви безперечно сильна особистість, на яку захочуть походити багато.
Близнюки   Позитивний аспект цього дня - в послідовності будь-яких відновлювальних дій, починаючи від ремонтних робіт і закінчуючи оздоровленням організму. Все піде на користь, будь бодай якісь зусилля принесуть свої плоди. Належить приймати гостей. Попереду - обов'язкова поїздка, пов'язана з відносинами батьки-діти.
Рак. Сьогодні слід бути тихіше води, нижче трави, так як багато хто буде надто емоційні. Швидше за все, вас чекають сьогодні матеріальні труднощі. У другій половині дня вірогідні зустрічі з впливовими людьми.
Лев   Сьогодні Ви зможете розпочати любе складна справа, також протягом дня слід уникати категоричності суджень та індивідуальної роботи, що вимагає зосередженості. Клопоти про надбавку до зарплати можуть виявитися немарними. Любовні розчарування в теченіівсего дня будуть Вами переноситися з
Діва День обіцяє Вам душевну рівновагу, сприяє заходам по зміцненню здоров'я. Сьогодні домашніх тварин вести до ветеринара не слід, по можливості відкладіть цей захід на кілька днів. Спілкування з близькими і коханими принесе задоволення, сміливо сьогодні призначайте побачення.
Терези Сьогодні цілком можливі серйозні зміни в особистих справах. Вам можливо, треба чимало похвилюватися через те, що син або дочка повернеться додому занадто пізно. Якщо у Вас є друзі, з якими ви з якихось причин посварилися і давно не бачилися, запросіть їх в гості. Варто більше уваги присвятити собі, своєму здоров'ю.
Скорпіон Сьогодні не робіть помилок на роботі. Звістка, яке сьогодні прийде до Вас, стане вельми несподіваним і радісним для всіх домочадців, удача в справах буде супроводжувати Вам на кожному кроці. Сьогодні також підвищиться небезпека харчових отруєнь, побутових травм, дорожніх аварій.
Стрілець Сьогодні Ви будете організовані, зібрані, здатні виконати велику роботу. Ви так само зможете розраховувати на допомогу своєї "другої половини". Підвищиться Ваша ділова активність, ьтак що сміливо йдіть на контакт з представниками конкуруючої організації.
Козеріг Сьогодні Ви отримаєте задоволення від будь фізичного навантаження - так Ви скинете накопичилася напруга. Будинки будуть панувати мир і спокій, настрій і самопочуття будуть на висоті, але надовго не упускайте дітей з уваги, щоб не накоїли лиха. Страждають хворобами шлунка рекомендується виключити сьогодні зі свого меню солоне і гостре. Добре підуть справи у фінансистів.
Водолій.   Сьогодні буде активний, творчий день. Якщо Ви добре попрацювали, то сьогодні зберете славний урожай. Ніхто сьогодні не скаржитися на відсутність натхнення. Не будьте невдячними у відношенні з батьками та близькими родичами.
Риби Сьогодні ви будете процвітати в матеріальному співробітництві завдяки особистим симпатіям однодумця протилежної статі. На роботі намітиться тенденція деяким до змін. Увечері вожможность проблеем матеріального плану.


Усміхніться на початку нового дня!   :)

- Це було чудово! Шепни ще раз мені на вушко ці три слова ....
- Ваш кредит погашений.
- О так!


- Найважчу роботу я завжди роблю зранку.
- Це яку ж?
- Встаю з ліжка!


Рaзкaжіть, підсудний, як ви здійснили пограбування?
- Яке пограбування, пане суддя? Вони сaмі попросили!
- Як це?
- Ну, підходять до мене ввечері двa чоловіка і кажуть "Знімай годинник і черевики!". Я і зняв - з одного годинник, з іншого-черевики!

Jessie Jane McPartland!

Thanks Ellen DeGeneres for sharing Jessie's awesome video on your show! https://youtu.be/nzd2PlzG25s#video

Опубліковано Answers People 6 листопад 2015 р.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат