"Ужгородські вовки" - переможці 5-го ЧЗ з хокею

http://iceland.com.ua/ 15.02.2016 17:37 СПОРТ

У неділю на льодовому полі “IceLand” відбулися фінальні ігри сезону.

Боротьба між командами “Синевир” – “Спартак” була запеклою. Нагадаємо, що у фіналі команди змагаються до двох перемог. У суботу, під час першої гри, з рахунком 11:0 виграли “Синевирівці”. Однак, сьогодні вже з першого періоду, ініціативу перехопили “Спартаківці”. Вони лідирували у всіх трьох періодах. Останній завершився з рахунком 7:4. Отож, за результатами двох ігор , команди зіграли в нічию. Після чого судді оголосили додаткову 10 хвилинну гру. Яка знову ж таки завершилася нічиєю: 1:1. Не змінився перебіг подій і під час овертайму. Тому результат визначали за допомогою булітів. Так, переможну шайбу у ворота суперника загнав учасник команди “Спартак” під № 5 Микола Мікловцік. Тож цьогорічним бронзовим призером стала команда “Спартак”.

За перше ж місце два дні поспіль змагалися команди “Ужгородські вовки” та “Шахтарські Барси”. Беззаперечну перемогу у цьому сезоні здобули “вовки”. Результати першої гри 6:1, другої – 1:0.

Привітати команди із завершенням Чемпіонату прийшли ветеран хокею Ігор Русанов та директор ОДЮСШ з ІВС Володимир Дем’ян. Вони висловили подяку всім гравцям, а також тим, хто докладає зусилля для розвитку хокею у краї.

Президент Федерації хокею Закарпаття Василь Ябрик переконаний, що цей вид спорту і надалі об’єднуватиме велику кількість вболівальників та охочих вийти на лід.

http://iceland.com.ua/

ТЕГИ : хокей

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат