Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-15') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 20420, 20

Незаконні шлагбауми   в місті демонтують

Виконком Ужгородської міської ради цього тижня ухвалив рішення «Про демонтаж обмежувачів руху», чим надав дозвіл муніципальним міліціянтам та Департаменту міського господарства демонтувати обмежувачі руху за адресами: вул. Т. Ромжі, пров. Вербний, що на БАМі поблизу університету в р-ні Північний. Витрати на демонтаж компенсують власники шлагбаумів (у разі, якщо таких виявлять).

На Закарпатті вже понад тисячу переселенців, найбільше з Криму

Станом на сьогодні до області прибув 1091 переселенець, з них: 869 - з Донецької та Луганської областей, 222 – з Криму. Серед тих, хто прибув зі Сходу України 133 чоловіки, 290 жінок, 336 дітей до 18 років та 11 стариків та інвалідів. Серед кримчан - 67 чоловіків, 57 жінок, 70 дітей та 28 інвалідів та стариків.

Бюджети Закарпаття мають на 157 мільйонів більше, ніж торік

Впродовж І півріччя 2014 року до бюджетів усіх рівнів Закарпатської області надійшло податків, зборів (обов’язкових платежів) у сумі 2 092,9 млн. грн., що більше відповідного періоду попереднього року на 8,1% або 157,0 млн. гривень.

В ужгородському дитсадку запрацює центр тифлопедагогіки

За даними відділу охорони здоров’я Ужгородської міської ради 18,4% дітей з вадами зору! Тобто кожна п’ята дитина має різного ступеню вади зору.

Ужгородську адвокатку затримали на шахрайстві і спробі хабарництва?

На спробі дачі хабара затримано адвоката, члена Громадської ради при Ужгородській міськраді Анастасію Бачинську.

У Закарпатті з'явилася патріотична зупинка (ФОТО)

До Дня незалежності та Дня прапору України група небайдужих берегівчан пофарбувала в національні кольори автобусну зупинку на площі Пушкіна у Берегові, звідки відправляються автобуси в напрямку Іршави.

Закарпатець загинув під час обстрілу в АТО (ФОТО)

На Сході загинув військовий з Мукачева Віталій Гопонько.

Пікет СБУ і прокуратури сьогодні в Ужгороді!

Сьогодні, 22 серпня, в Ужгороді пікетуватимуть ряд державних структур. Як писав Zaholovok.com.ua, на ранок запланована акція біля міської ради. Відтак, активісти підуть до СБУ та прокуратури.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні п’ятниця, 22 серпня. Налаштовуйтеся на активний день, адже попереду важливі вихідні. Тримайте у серці приємні миті, вірте у найкраще. Миру вам і вашим родинам напередодні Дня незалежності. Любіть Україну, сьогодні їй це потрібно, як ніколи. Смачного ранкового кавування і здійснення найзаповітніших мрій!

Районний футбол. Гучні сенсації в Ромочевиці та Іванівцях

Пропонуємо вашій увазі огляд-аналіз 14-го туру чемпіонату Мукачівського району серед основних та юнацьких складів, яким стартувало друге коло цих змагань.

Ситуація в зоні АТО у четвер, 21 серпня (КАРТА)

Сьогодні за результатами вогневих та авіаційних ударів знищено три танки та дві бойові машини десанту терористів на Сході.

Закарпатський четвер у Facebook (ОГЛЯД)

Сайт газети РІО — Rionews продовжує публікувати короткий огляд думок та ідей, які втілюють відомі і впливові люди краю у соціальній мережі.

Закарпатці вже заплатили за землю майже 7 мільйонів гривень

За 7 місяців поточного року надходження з плати за землю від платників Ужгородського району склали понад 6 млн. 830 тис. грн. Зокрема, юридичними особами сплачено 5 млн. 877 тис. грн., та майже 1 млн. грн. – фізичними особами.

Ініціатива "Putin khuylo Worldwide" поширюється на Закарпатті

"Будь свідомим: підтримай інформаційну війну проти путінського режиму!", - пишуть учасники групи "Putin khuylo Worldwide" в соціальній мережі Фейсбук. Запрошують до спільноти всіх охочих.  

Закапатський імпортер ухилився від податків на суму 4 мільйони 340 тисяч гривень

Оперативники Міндоходів Закарпаття викрили несплату податків у особливо великих розмірах.

Майже на 2 мільярди доларів провели експортно-імпортні операції на Чопській митниці (ТОП-10 ТОВАРІВ)

Товарообіг вантажів, здійснений бізнесменами через митні кордони Закарпаття, склав 14 млн. 400 тис. тонн.

Закапатців запрошують на фотовиставку про Євромайдан і Революцію гідності

22 серпня 2014 року (п'ятниця) в Ужгороді відриється виставка фотографій "Євроінтеграція України через Революцію Гідності та Дух Євромайданів".

Влада працює на планове зубожіння народу, вважає О. Вілкул

Замість того, щоб в найскладнішої економічної ситуації шукати шляхи виходу з кризи і проводити необхідні реформи, влада підвищує ціни на продукти першої необхідності і тарифи на житлово-комунальні послуги. Таку думку висловив екс-віце-прем'єр-міністр України Олександр Вілкул.

До Ужгорода з’їдуться кращі ів Україні знавці нформатики

Восени в Закарпатській області відбудеться фінальний етап XIII Всеукраїнського турніру юних інформатиків. Кращі команди України представлять свої роботи на розсуд провідних вітчизняних фахівців, до числа яких входять і викладачі факультету інформаційних технологій Ужгородського університету.

На Міжгірщині рятувальники спільно із Товариством Червоного Хреста допомагають родинам переселенців

На Закарпатті рятувальники спільно із представниками закарпатського осередку Червоного Хреста та іншими громадськими й благодійними організаціями продовжують опікуватись громадянами, що тимчасово переміщенні з окупованої території та районів проведення антитерористичної операції.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат