Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-15') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 20360, 20

Із Виноградова на Схід поїхав гуманітарний вантаж

Як запевнила керівник патронажної служби Луганської обласної організації Товариства Червоного Хреста України Любов Роменська, усі 60 тон гуманітарної допомоги з Виноградівщини зараз під охороною на складах. Через системи контролю і комп’ютерної реєстрації вони будуть видаватися місцевим жителям і військовослужбовцям.

Двох депутатів Ужгородської міськради сьогодні обговорює Facebook (ОГЛЯД)

Сайт газети РІО — Rionews продовжує публікувати короткий огляд думок та ідей, які втілюють відомі і впливові люди Закарпаття у соціальній мережі.

Сквер неподалік ректорату УжНУ не можна називати іменем Святої Тетяни, бо це московська ідеологема!

Професор УжНУ Любомир Белей вважає, що сквер неподалік ректорату варто назвати сквером Революції Гідності, бо Свята Теятна ніколи не була покровителькою студентів, та й узагалі є частиною російської пропаганди.

Неспокійна ніч в Ужгороді - справа рук Балог, вважає журналіст Павло Федака

- Остання ніч в Ужгороді, яка ознаменувалася підривом автівки та підпалом ресторану депутатів Ужгородської міськради, показала, що заради збереження влади ОЗУ братів Балог готове вдатися до відвертих терористичних актів.

Театр ляльок відкриває новий сезон "Цирком Івана Сили"

Вистава «Цирк Івана Сили», прем’єра якої відбулася у 2011 році, створена на основі п’єси письменника з Ужгорода Олександра Гавроша, яка виборола першу премію в номінації «П’єса для дітей» літературного конкурсу «Коронація слова-2011». На ХІV Міжнародному фестивалі театрів ляльок «Інтерлялька-2013» творчий колектив отримав нагороди у номінації „За втілення ідеї створення першого закарпатського мюзиклу з ляльками” та у номінації „Кращий актор” був нагороджений актор Микола Карпенко.

Голова Закарпатської ОДА Лунченко покинув "Батьківщину"

З цього приводу   Валерій Лунченко дав коментар. “25 серпня відбулось засідання Політичної Ради «Батьківщини», під час якого ми запропонували команді Юлії Тимошенко піти на вибори до Верховної Ради України єдиним потужним фронтом, об’єднати всі демократичні сили задля спільної перемоги, яку здобув народ на Майдані

Семенченко: Допомоги під Іловайськом не буде. Гелетей нас знову обдурив

Командир батальйону "Донбас" Семен Семенченко заперечує надання допомоги українським добровольцям під Іловайськом та закликає пікетувати Генштаб в Києві.

Нічний напад вчинено на помешкання депутата Ужгородської міськради Бобіти

Про це повідомляють джерела   у правоохоронних органах.
За офіційною інформацією міліції, близько 00.50 середи 27 серпня у двір будинку Віктора Бобіти на вул.Кошицькій невідома особа кинула вибуховий предмет, від дії якого стався вибух.

Компромат: Шахрайські витівки молодого Вови Путіна

У мережі Facebook оприлюднені документи покійної Марини Сальє, яка у 1992 році розслідувала діяльність Путіна на посаді голови Комітету з зовнішньоекономічних зв’язків мерії Санкт-Петербурга

Величезні штрафи загрожують ужгородським таксистам, які працюють без ліцензії

Вже готові поправки до закону про автомобільний транспорт, які передбачають перекласти всю відповідальність та контрольну функції на місцеву владу

"Громадянська позиція" налякала олігарха Коломойського

Я би зрозумів образу Фірташа, якого жорстко критикував за РосУкрЕнерго; Бойка - за його "вишки", Ахметова - за монополізацію обленерго; Януковича, Азарова і Клюєва - яких публічно вимагав заарештувати; Турчинова з Яценюком - які мали би перед судом відповісти за бездіяльність і саботаж на фоні війни.

Тротуарна торгівля в Ужгороді перебралась на дерева

Ужгородська міськрада вже «склала руки» із наведенням ладу з «тротуарною» торгівлею в Ужгороді, зокрема, на центральній площі Корятовича.

З чим у закарпатців асоціюється незалежність (ОПИТУВАННЯ)

Ми вирішили провести невеличке опитування серед мешканців Закарпаття про те, що означає для них власне «незалежність».

Вночі в Ужгороді не продаватимуть алкоголь

В Ужгороді заборонили нічну торгівлю алкоголем. Таке рішення прийняли на черговому засіданні виконавчого комітету 27 серпня.

В Ужгороді вибухнув будинок і машина депутата міськради

Постраждав джип "Rang Rover", фасад будинку та паркан. Зловмисників розшукує міліція.

Професор Офіцинський назвав ректора УжНУ Смоланку вандалом

Притча про вандалів, давніх і сучасних. Про це у своєму блозі пише завідувач кафедри історії України
Ужгородського національного університету Роман Офіцинський. Подаємо дослівно.

Семенченко не дочекався допомоги від Гелетея: надія тільки на добровольців

В Иловайск так и не пришло подкрепление, из-за обстрелов оттуда не могут вывезти раненных, бойцы надеются на добровольцев.

Перелік закарпатців, які одержали нагороду від Президента Порошенка

Глава держави відзначив жителів Закарпаття з нагоди Дня Незалежності України.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат