На Закарпатській митниці хочуть відновити «інститут смотрящих», – Москаль

admin 23.02.2016 10:20 ПОЛІТИКА

Г. Москаль: «За нашою інформацією, ДФСУ готує призначення на посаду заступника начальника Закарпатської митниці такого собі Олександра Гаврилюка, начальника митного посту в Іллічівську (Одеська область) часів Януковича».


Про це заявив  голова  Закарпатської ОДА Геннадій Москаль.

«Гаврилюка звинувачують у налагодженні корупційних схем на Одещині, проти нього неодноразово організовували акції протесту приватні підприємці, митні брокери, громадські активісти. Сьогодні така ж акція протесту проводиться і в Ужгороді. Призначенням Гаврилюка на Закарпатській митниці фактично хочуть відновити «інститут смотрящих». Його основне завдання – відновити системну контрабанду тютюнових виробів із України в Євросоюз через Закарпатську область.

 На сьогодні 20 фур із сигаретами зібрані в Києві і 10 у Львові,  усі вони чекають призначення Гаврилюка й безперешкодного проїзду в країни ЄС. Я направив урядову телеграму Президенту України Петру Порошенку, прем’єр-міністру Арсенію Яценюку, міністру фінансів Наталії Яресько та голові Державної фіскальної служби Роману Насірову з проханням призупинити й скасувати дане призначення. Заявляю, що не допущу Гаврилюка до роботи на Закарпатті»,   – цитує Геннадія Москаля  прес-служба Закарпатської ОДА.

http://zik.ua/news/2016/02/22

admin

Коментарі :


05.03.2016 15:16 ровт

ну был тут один которого привязали к дереву абы не втик,и еще мычал что-то в телевизор мол я не я я только деньги отдавал потом убежал с обосраными штанами.и не боятся сволочи.видно бабло полностью забило их разум.


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат