Ледида: Робота Яценюка – це два роки розвалу та зубожіння народу!

admin 27.02.2016 12:28 ПОДІЇ

Лідер Опозиційного Блоку в Закарпатті Олександр Ледида дав оцінку роботі глави уряду

Арсеній Яценюк був призначений Прем'єр-міністром України в лютому 2014 року.   Це два роки.   За ці два роки, замість того, щоб здійснювати обіцяні реформи і піднімати економіку, об'єднувати   країну, урядовці на чолі з прем’єром стали набивати власні кишені, елементарно розкрадаючи потоки фінансової допомоги і кредитних коштів від інших країн та міжнародних організацій. Вони зруйнували мільйони робочих місць, знецінили гривню, вбили економіку, а людей задавили цінами і тарифами.   До речі, це єдине, що зросло і продовжує зростати завдяки роботі нинішнього уряду - ціни і тарифи!  
    Боротьба з корупцією призвела до того,   що влада   очолила корупцію і тільки говорить, що бореться з нею. Україна як і раніше займає 144 місце в рейтингу Transparency International через корумпованість.  
    Минулі два роки українцям запам'ятаються як роки руйнування економіки, зубожіння, інфляції, рекордної девальвації   гривні, переддефолтного рівня державного боргу і наростаючого колапсу банківської системи.   І хоч, Уряд Яценюка намагається звалити провину за розвал економіки на збройний конфлікт, правда в тому, що головна причина падіння ВВП не військові дії, а бездіяльність Кабінету Міністрів.
    Держава Україна, що володіє багатим науково-технічним потенціалом, значними запасами трудових   і   природних ресурсів   -   прискореними темпами скорочується   до рівня найбідніших країн світу.   Сьогодні Україна є країною з найбільш «пригніченою» економікою в Європі.   Це   і є реальна оцінка макростабілізації, поліпшення інвестиційного клімату та боротьби з корупцією.   Це   і є наша правда, яку не усі хочуть чути, або   говорити про неї в голос. Але ж, від цього ситуація в країні - не зміниться.  
    Насправді, перспективи відновлення економіки   туманні, а запас фінансової міцності країни низький. Мільйони українців просто стали заручниками непрофесійної політики нинішньої влади. Тому, ця влада вже вичерпала кредит народної довіри і потребує повного перезавантаження. Чим швидше, тим краще.  

Лідер Опозиційного Блоку в Закарпатській області,
депутат обласної ради
Олександр Ледида

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат