Прес-служба Закарпатської облради розкритикувала Яценюка щодо ремонту доріг в Закарпатті

admin 09.03.2016 09:11 ПОЛІТИКА

Вікторія Сенгетовська прокоментувала в соцмережах повідомлення про рішення уряду відремонтувати цього року 1700 км доріг по всій Україні.


"Йсе сила – 1700 км доріг відремонтують по всій Україні! Лише Закарпаття, яке займає 2-е місце як найменший за територією регіон в Україні, має понад 3 тис.км доріг, які в жалюгідному стані! Це при тому, що наш край межує з чотирма країнами ЄС і має колосальні транзитні перевезення, з яких бюджет має велику дулю! А за цьогорічною урядовою "рознарядкою" дуже "справедливо" розподілені" кошти на ремонт доріг. Так, до прикладу, Львівщина одержить мільярд гривень, Івано-Франківщина – понад півмільярда, Закарпаття – аж 100 тис. грн!

Вочевидь, Яценюк застосував підлабузницький підхід: адже ті дві області на сесії обласної ради проголосували недовіру прем'єру і вимогу відправити його у відставку, а Закарпаття – провалило звернення до президента і ВРУ. Результат – блискавичний: Львівська і Івано-Франківська області тепер мають достатньо коштів, аби привести свої дороги у нормальний стан. А Закарпаття, яке проголосило 2016 рік – роком доріг, перетвориться у справжній полігон", – обурилася керівник прес-служби Закарпатської облради.

http://transkarpatia.net/

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат