Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-15') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 20080, 20

На Закарпатті завершується транскордонний проект

У четвер, 11 вересня, о 14.00, у Мукачеві (велика зала міськради), відбудеться прес-конференція за підсумками транскордонного проекту «Безперервне навчання лісівників задля кращого ведення лісового господарства»

Москаль знову може стати головою ОДА

Президент Петро Порошенко збирається призначити депутата Верховної Ради Геннадія Москаля головою Луганської обладміністрації.

Ледиду обрали Віце-президентом Федерації гандболу України

Новим віце-президентом Федерації гандболу України став президент ГК «Карпати» Олександр Ледида.

День народження Чопської митниці

Це вже історія: Чопська митниця була створена наказом Народного комісаріату зовнішньої торгівлі Союзу Радянських Соціалістичних Республік №241 8 вересня 1945 року. Очолив новостворену митницю Д.І. Тєлєжкін.

125 росіян отримали в Закарпатті українське громадянство

На сьогодні на Закарпатті 221 особа набула громадянство України. Як зазначила завідувач сектору громадянства управління з питань громадянства, реєстрації та роботи з громадянами з тимчасово окупованої території ГУ ДМС України в області Вікторія Філіп, найбільша кількість тих, хто виявив бажання стати громадянином України, до цього мали російське громадянство. Таких з початку року – 125.

Сьогодні відбудеться прес-конференція за участю керівника міліції Закарпатської області

10 вересня відбудеться прес-конференція начальника УМВС України в Закарпатській області полковника міліції ШАРАНИЧА Сергія Олексійовича.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні середа, 10 вересня. Намагайтеся не оглядатися назад у пошуках щасливих митей – створюйте їх у реальності. Запрограмовуйте хороший настрій з горнятком улюбленої кави. Налаштовуйтеся на вдалий початок дня. Важливі справи чекають вашої участі і швидкого вирішення. Вдалого вам вівторка!

На маріупольський напрямок ввели особливий режим

У маріупольському напрямку з 10 вересня вводяться режимні обмеження та заборони. Мета обмежень - сприяння заходам з оборони державита протидії терористичній діяльності.

"Говерла" перемогла "Волинь" і готується до матчу з "Іллічівцем"

В неділю відбулася товариська гра між командами «Говерла» та «Волинь». Матч проходив в закритому режимі на тренувальному полі ужгородського «Авангарду».

Чемпіонат Закарапаття. Гонка за золотом продовжується у звичному режимі

Минулої неділі відбулися поєдинки в чемпіонатах Закарпаття, а ще раніше, у п’ятницю, жеребкування третього кола у Вищій лізі.

Яка сьогодні ситуація в зоні АТО (КАРТА)

Незважаючи на режим припинення вогню, обстановка на території Донецької та Луганської областей залишається напруженою. Бойовики порушують досягнуті домовленості та в окремих місцях продовжують обстріли позицій сил АТО. Українські військові суворо дотримуються умов перемир’я і відкривають вогонь тільки у відповідь.

Закарпатці найчастіше купують одно-, двокімнатні квартири у новобудовах (ЦІНИ)

В Закарпатті переселенці воліють купувати, а не орендувати житло. Причому для придбання вибирають нерухомість не найдешевшої категорії. Вибирають двох- і трьохкімнатні квартири ближче до парку, там квадрат коштує $ 750-800. Котеджами за містом цікавляться рідше, вони коштують від $ 90 тис. Але більшість покупок в регіоні все ж припадає на місцевих жителів, а на переселенців із зони АТО не більше 15%. Наші, закарпатці, частіше купують переселенців із зони АТО не більше 15%.

Огляд-аналіз 12-го туру юнацьких змагань Західної зони Першої ліги

Тур минув без особливих сенсацій і був непоганим для гостей, які показали хорошу результативність – 2.17 гола за поєдинок (при середній за дванадцять турів – 1.6 за матч) та здобули 38.9 % залікових очок (при середньому показнику за дванадцять турів – 37%).

За сепаратизм закарпатця засудили на 2 роки

Зловмисник агітував за створення в регіоні незаконних воєнізованих формувань.

АВЕ нагадує про укладання договорів

ТОВ «АВЕ УЖГОРОД» нагадує, що необхідно заключити   договір про надання послуг з вивезення твердих побутових відходів.

Закарпатці "продавали" себе заради військових

Під час акції «Купи зустріч» волонтери зібрали понад 15 тисяч гривень.

Біженці попросили закарпатського чиновника про працевлаштування

До заступника голови Закарпатської ОДА сьогодні звернулася сім’я переселенців з Донецьку з проханням сприяти у працевлаштуванні. Батько та син є спеціалістами у медичній галузі, а невістка – у банківській справі.

З 15 вересня в Ужгороді не буде води (ГРАФІК ВІДКЛЮЧЕННЯ)

"Водоканал" знову заборгував "Закарпаттяобленерго". Незважаючи на перемовини між підприємствами, заборгованість продовжує накопичуватися. Станом на сьогодні вона зросла з 2,579 млн. грн. до 3,446 млн. грн.

Львівська пивоварня підтвердила підтвердила відповідність серії стандартів

19-20 серпня 2014 року на Львівській пивоварні, яка входить до складу компанії Carlsberg Ukraine, було проведено сертифікаційний аудит. За підсумками перевірки підприємство підтвердило свою ефективність і відповідність високим стандартам охорони праці та промислової безпеки.

Соціолог: Тігіпко і "Свобода" — на межі прохідного бар'єру. Комуняки — поза межею

Партия Тигипко, при объединении с остатками Партии Регионов, может пройти в парламент. Об этом заявила социолог Ирина Бекешкина в интервью "Лиге".

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат