Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-15') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 20000, 20

Подарунки учасникам АТО вручали від Закарпатської ОДА, облради, МВС та УМВС

Очільник закарпатської міліції Сергій Шаранич вручив бійцям іменні годинники, грамоти, грошові премії.

Аналітика: Восставшие из пепла. Ахметов, Левочкин и Медведчук заключили союз

Если объединение провластных «Народного фронта» и «Блока Порошенко» – до сих пор вопрос нерешенный, то вот остатки оппозиции практически наверняка «сблокируются».

Закарпатський край під захистом Державтоінспекції

Вони забезпечують контроль за рухом автотранспорту, нелегальним переміщенням осіб, зброї, контрабандних вантажів тощо.

Ужгородські перевізники обговорили знижки для школярів та збільшення кількості автобусів

Цього тижня відбулася робоча нарада працівників відділу транспорту, держзакупівель і зв’язку з перевізниками.

У Чопі з рейок зійшов тепловоз

Затримки руху поїздів на найзахіднішій станції України не було.

Маленьке село Закарпаття   — Хижа, що на Виноградівщині — хочуть стерти з карти України

“Маленьке село Закарпаття Виноградівського району – Хижа, хочуть стерти з карти України, засипавши його сміттям

85-річний закарпатець Іван Мирон провів у сталінських таборах 25 років

85-річний колишній політв'язень - єдиний житель Закарпаття, який провів у сталінських таборах 25 років за зв'язок з Українською повстанською армією

За добу з   РФ на Схід прослідували 12 танків, 48 БТРів,   20 «Уралів» з боєприпасами, 8 з живою силою

Протягом минулої доби бойових зіткнень підрозділів ДПСУ з незаконними формуваннями не було. Однак прикордонним підрозділам доводиться продовжувати здійснювати охорону та захист державного кордону України в умовах вкрай напруженої обстановки на українсько-російському кордоні.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі п’ятниця, 12 вересня. Нехай сьогодні вас надихають приємні маленькі дрібниці. Вірте у себе, і все обов’язково вдасться. Швиденько допрацьовуйте усі важливі справи, додавайте до них нотку позитиву. Вдалої п’ятниці й смачного ранкового кавування!

Міліція встановлює, чому у Закарпатті загорілася аптека (ФОТО)

11 вересня, о 02.20 в оперативно-рятувальну службу Іршавського району повідомили про пожежу у с. Загаття.

Прокуратура заявляє про незаконні забудови на землі УжНУ

Закарпатська прокуратура відкрила кримінальне провадження щодо посадовців, які незаконно надали земельну ділянку площею понад 2,7 га.

Закарпатські очільники взяли участь у   техногенній Держкомісії

11 вересня під головуванням Віце-прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана відбулося засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної   безпеки та надзвичайних ситуацій. У засіданні, яке проходило у режимі відеоконференції на базі оперативно-рятувальної служби,   взяли   участь: заступник голови Закарпатської обласної державної адміністрації Михайло Рівіс, представники відповідних служб, в тому числі начальник Управління ДСНС України у Закарпатській області Мирослав Щербей.

«Львівське Robert Doms» тричі нагородили на Міжнародному конкурсі пива

Новинки від ТМ «Львівське» – «Robert Doms Віденський» та «Robert Doms Богемський», випущені цією весною, припали до смаку не тільки шанувальникам легендарного пива «Львівське», а й отримали відразу три нагороди на XVII Міжнародному конкурсі пива, безалкогольних, слабоалкогольних напоїв, мінеральних та питних вод. Нагородження відбулося 5 вересня в рамках щорічного форуму «Свято пива - 2014».

Естонія вірить в Україну, - враження закарпатця від участі у прибалтійській літній школі

Аспірант факультету європейського права та правознавства УжНУ Віталій Дацюк потрапив до числа українських представників на Міжнародній літній школі «Перспективи демократизації, стабілізації та європеїзації України: досвід країн Балтики» (25–29 серпня, місто Тарту) з-поміж майже 300 претендентів. Він розповідає, що Українська революція 2014 року стала об’єктом уваги під час цієї літньої школи.

Чим загрожує злиття трьох держсанепідслужб в одну

Складається враження, що реформатори піклуються не про благополуччя та здоров’я людини, а про захист підприємств і безконтрольності їх діяльності, що може мати не просто негативний вплив на здоров'я популяції і суспільства в цілому, а призвести до катастрофічних наслідків.

Медійники 8 країн приїхали на Закарпаття для участі у фестивалі "Мій рідний край"

У фестивалі беруть учасники з України, Румунії, Словаччини, Угорщини, Чорногорії, Сербії, Австрії, Швеції. На конкурс представлено більше 60-ти телевізійних та 30-ти радіопрограм.

Яблука, печена картопля та навіть попкорн надовго дають відчуття ситості

Велика порція з порівняно малою кількістю калорій, здорова їжа, якою можна наїстися та довго не відчувати голоду – такі суперпродукти справді існують.

Вілкул буде у Верховній Раді відстоювати інтереси людей праці

Ключовий своїм завданням і членів команди, яка йде з ним, він назвав відстоювання інтересів людей праці - тих, хто своїми руками створює економіку.

Як відносно чесно вивезти з України іноземну валюту

Вывезти из Украины несколько десятков тысяч евро, а то и больше сотни? Да, это возможно и даже вполне законно. Журналисты узнали, какие есть способы вывоза иностранной валюты за границу.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат