Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-15') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 20040, 20

В Ужгороді продають словацькі номери за тисячу гривень

В Ужгороді шахраї масово знімають номери із словацьких авто. Віддають за 1000 грн.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні четвер, 11 вересня. Нехай осінній ранок надихає на корисні справи. Не гайте часу дарма, світ, що навколо, потребує вашої участі. З ароматною кавою легко розпочинати навіть найважчі завдання. Додавайте до неї улюблених солодощів, і нехай усе вдається у цей четвер!

На Закарпатті з візитом перебуває Віце-прем’єр-міністр і Міністр закордонних та європейських справ

В Ужгород прилетів Віце-прем’єр-міністр і Міністр закордонних та європейських справ Мірослав Лайчак. У рамках візиту високопосадовець, зокрема, відкриє «Кабінет українсько-словацької дружби» на факультеті міжнародних відносин УжНУ

Міжнародна пошукова експедиція знайшла на Закапатті понад тисячу боєприпасів

Як вже повідомлялось раніше, на горі Черемха, що у селі Лубня Великоберезнянського району, проходили спільні пошукові роботи з виявлення історичних артефактів часів минулих війн. Роботи проводилися під егідою ВГО «Союз «Народна Пам’ять»», пошукових загонів «Пошук-Захід» та «Пошук Дніпро».

В Ужгороді можна купити копію гривні часів князя Володимира

Національним банком України випускається різноманітна сувенірна срібна продукція, однією з якої є копія гривні київського типу часів князя Володимира.

Дзюдо. Діброва став другим на Кубку Європи

6-7 вересня в Братиславі проходив Кубок Європи з дзюдо. В турнірі взяли участь представники 24 країн. У складі збірної України у вазі до 100 кг боровся вихованець Ужгородської школи дзюдо Владислав Діброва.

Що зміниться в освіті з новим Законом (ІНФОГРАФІКА)

Закон про вищу освіту урядовці та деякі оглядачі називають першою реальною реформою після приходу нової влади.

Асоціація готова до ратифікації: МЗС передало Порошенку - ЗМІ

Міністерство закордонних справ завершило підготовку ратифікації Угоди про асоціацію з ЄС, і передало документи в Адміністрацію президента.

Хто охороняє медведчуківську "Ведмежу діброву" на Закарпатті?

Дачу В. Медведчука в селі Жденієво на Воловеччині охороняє 5 працівників Державної служби охорони та 10 чоловік з Чернігівської сотні самооборони.

Україна почала будівництво оборонної стіни на кордоні з Росією

В Україні почали будувати оборонну стіну на кордоні з Росією.

Аналітика від генерала Гречанинова: Аби перемогти Путіна, слід бути розумними і не зрадниками

Генерал-майор в отставке, президент Атлантического совета Украины Вадим Гречанинов:"Во время нормальной войны предателей расстреливали, а мы с ними цацкаемся"

Міліція встановила викрадачів автомобільних номерних знаків в Ужгороді

Викрадання номерних знаків з подальшим поверненням їх за винагороду - такий "бізнес" з’явився і в Ужгороді. Як стало відомо rionews, схема крадіжок досить проста: зловмисники відкручували номерний знак, залишали записку на лобовому склі автівки, в якій вимагали подеколи навіть 1 тис. грн. за повернення номерів.

Європа не хоче в Україні ні Югославії, ні Греції, - Вілкул

Європа не хоче отримати в особі України одночасно Югославію з військовим конфліктом і Грецію з економічною кризою.

Форель з карпатськими білими грибами - новий рецепт рубрики "Готуємо з Rionews" (ФОТО, ВІДЕО)

Форель — це не лише здорово й ситно, а й вишукано, тонко й зі смаком. Такою рибою ви приємно здивуєте своїх гостей, а якщо приготуєте страву, яку вам цього разу пропонують редакція газети РІО разом із гостинним двором “Чарда”, то вірте, вашу майстерність запам’ятають надовго.

Carlsberg Ukraine отримав 12 нагород на Міжнародному конкурсі пива

Сім брендів пивоварної компанії Carlsberg Ukraine отримали 12 нагород на XVII Міжнародному конкурсі пива, безалкогольних, слабоалкогольних напоїв, мінеральних та питних вод. Засідання дегустаційної комісії конкурсу проходило за участю визнаних міжнародних експертів. Оголошення результатів та нагородження переможців відбулося 5 вересня в рамках щорічного форуму «Свято пива - 2014».

У Закарпатті пенсії не затримують


В області станом на 1 серпня 2014 року на обліку перебувало 280915 пенсіонерів та 9806 пенсіонерів силових структур.

У Закарпатті у ДТП загинули 90 осіб

За 8 місяців цього року УДАІ УМВС України в закарпатській області зафіксувало 394 ДТП, які сталися в області. Про це під час прес-конференції повідомив головний міліціонер області Сергій Шаранич.

У п’ятницю на Театральній навчатимуть меддпомозі

Працівники Закапатської обласної організації товариства Червоного Хреста України проведуть навчання для всіх охочих. Акцію приурочили до Всесвітнього дня надання першої невідкладної медичної допомоги. Початок об 11.00.

Порошенко каже, що 70 % російських військ покинули Донбас

Росія вивела 70% своїх військ з території України. Як передає кореспондент УНІАН, про це президент України Петро Порошенко повідомив на розширеному засіданні уряду."Остання інформація від нашого головного управління розвідки - 70% військ Російської Федерації відведені за кордон", - сказав він.
Джерело: УНІАН

Практично всі служби МВС Закарпаття задіяні в АТО

Про це повідомив сьогодні на прес-конференції в Ужгороді начальник УМВС України в Закарпатській області Сергій Шаранич.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат