Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-15') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 20120, 20

У Закарпатті підпалили авто міліціонера

У Великому Березному горіло авто дільничного.

Без паніки: електрику відключатимуть тільки за вказівкою (РОЗ’ЯСНЕННЯ)

Інформація про можливе відключення населення від електропостачання викликала чималий резонанс серед споживачів. Частина скарг звучить приблизно так: «Ми оплачуємо спожите, то чому нас обмежують? Чому ми повинні страждати?» ПАТ «Закарпаттяобленерго» надає вичерпні роз’яснення з цього приводу.

Лунченко закликав Балогу з братами облитися крижаною водою



Голова Закарпатської обласної державної адміністрації Валерій Лунченко нещодавно прийняв естафету icebucketchallenge політикам Віктору Балозі, а також його братам — Івану, який є головою Закарпатської обласної ради та нардепу Павлу.

Активісти розкажуть, що вони зробили для закарпатських військових за 100 днів

У вівторок, 9 вересня, о 13.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться прес-конференція представників Руху підтримки закарпатських військових.

Керівник ССТ «Бліц» Олена Камінська про Раду Поклітару та його Театр «Київ модерн-балет»

Нарешті до Ужгорода приїде відомий хореограф Раду Поклітару спільно з Театром «Київ модерн-балет», що давно набув репутацію самого радикального та крутого театру сучасного танцю на всьому пострадянському просторі. Виставу «Кармен.TV» закарпатці зможуть побачити 20 вересня, в Закарпатському облмуздрамтеатрі, о 19.00. Про те, чому «Бліц» так хотів, щоб Поклітару приїхав до Ужгорода, що це за людина і як проходить співробітництво з ним, Олена Камінська розповіла у своєму інтерв’ю.

Невдовзі Ужгород піде на «Кармен.TV» від Раду Поклітару

Український хореограф Раду Поклітару, відомий з шоу-проектів «Танцюють всі», «Танці з зірками», «Танцюю для тебе», вперше привезе свій колектив «Київ модерн-балет» до Ужгорода.

Міндоходів розказало закарпатцям, які документи треба зберігати

Які документи необхідно зберігати підприємцям при використанні РРО.

В Україні випустили платіжну картку у польських злотих

З вересня «Кредобанк» вперше в Україні розпочав емісію платіжних карт у польських злотих для фізичних осіб.

У Закарпатті відкриють спортивний центр для людей з обмеженими можливостями (МАКЕТ)

В Ужгороді буде створено спортивно-реабілітаційний центр для інвалідів.

У Закарпатті військових вчать знищувати вибухівки (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Цими вихідними піротехніки Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС України у Закарпатській області   провели заняття з оперативно-бойовою прикордонною комендатурою Чопського прикордонного загону.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні понеділок, 8 вересня. Зустрічайте приємний осінній ранок з горнятком улюбленої кави. Нехай пейзажі за вікном надихають на хороші справи і додають позитиву вашому понеділку. Не розчаровуйтеся через дрібниці, життя навколо вас, і воно прекрасне. Вдалого старту у понеділок і смачної ранкової кави!

Закарпатське Заріччя купило військовим техніку на півмільйона гривень (ФОТО)

Два бортових вантажних автомобіля «Камаз», ГАЗ-66, електростанція, бензопили, теплі речі, воду, продукти харчування, інструменти, ліки та багато іншого передали під час зустрічі підприємці села представникам від військовиків та прикордонників.

Двоє закарпатців намагалися переправити мігрантів через кордон

Співробітники СБУ в Закарпатській області затримали двох місцевих мешканців, які намагалися переправити нелегальних мігрантів через українсько-угорський державний кордон.

Як отримати фінансову допомогу учасникам АТО (РОЗ'ЯСНЕННЯ)

За рішенням керівництва антитерористичної операції, Міністерство оборони України залучається до участі в антитерористичних операціях шляхом направлення особового складу у відрядження для виконання визначених завдань.

Наступного тижня до Києва поїдуть проплачені Балогою активісти для пікетів під МВС

Гроші, підкуп, підкилимні домовленості вже дали змогу клану контролювати місцеве СБУ. Сьогодні структуру очолює в якості виконуючого обов’язкі пан Гелетей – сват Віктора Балоги, Любєнкова зняли з посади Указом Президента без жодних пояснень громаді краю та співробітникам силової структури.

На їхніх руках кров, а вони йдуть у депутати

Україна перебуває у стані кривавої війни. Генштаб приховує реальні цифри загиблих українців, насправді ж це вже десятки тисяч. Бойовики вбивають наших хлопців сотнями за добу. Збивають літаки, гелікоптери та іншу військову техніку. Хіба ми могли колись подумати, що в Україні буде така нищівна війна?

У чому вина балогівця Гелетея...

Президент Порошенко, призначивши за квотою Віктора Балоги міністром оборони його свата Гелетея, допустив величезну помилку, тож усі повинні знати, чого коштує ця помилка.

Російська гібридна війна проти України і світу

Мета — геополітичне знищення держави-жертви.

Чи будуть вибори

Як ми повідомляли, президент Порошенко розігнав нинішню Верховну Раду і вибори до неї повинні відбутися 26 жовтня. Однак є кілька перешкод. По-перше, фашист Путін може дати команду на масовану війну проти України, а по-друге... Рада відмовилася виділити кошти на позачергові парламентські вибори. А потрібно 23 мільйони гривень.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат