Анатолій Гриценко: "Президент не має морального права на офшори" (ДОПОВНЕНО+)

admin 04.04.2016 10:24 ПОЛІТИКА

Анатолій Гриценко: З порохоботами не дискутую - людям пояснюю. Президент уникає сплати податків своїй країні.


Країні, якій кошти вкрай потрібні. Країні під час кризи і війни. Коли усіх громадян обкладають додатковим військовим податком. Коли селян додатково оподатковують за хлів, кошару і туалет у дворі. Коли навіть пенсіонерів обкладають додатковим податком. А він, Президент, у цей час "мінімізує" податки в офшорах і максимізує свій власний прибуток (за рік війни збільшив статки на 100 мільйонів доларів) за рахунок несплати податків своїй країні. От це, аморальне - і є головним в оприлюдненому ГромТБ матеріалі. Так діють бариги і жлоби - Президент по відношенню до своєї країни, до своїх громадян, до своїх солдат так аморально діяти не має права!

facebook.com

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Леонид Волков

Итогом публикации ‪#‎panamapapers‬ станут:
В Исландии — отставки
В Китае — расстрелы
В Саудовской Аравии — тишина
В Украине — скандал, взаимные обвинения, передел собственности, распад правящей коалиции и формирование новой, такой же
В России — возбуждение нескольких дел против оппозиции и запрет чего-нибудь в интернете.

Фейсбук

+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ужгородець, політолог
Олександр Солонтай:

З одного боку, по суті нічого нового про Порошенка ми не дізналися. Всі знали, що він бізнесмен, олігарх, не продав Рошен тощо. Просто офшорна історія вкотре це нагадала.
З іншого боку, особливо враховуючи емоційність українців помножену на ВЕЛИЧЕЗНЕ незадоволення владою, рейтинг Порошенка та БПП обвалиться ще більше!
Які наслідки?
В короткостроковій перспективі, зараз вже саме Президент найбільше зацікавлений в закінчені урядової кризи шляхом формування нового КабМіну. Бо в іншому разі, якщо він піде на вибори, то повернеться він з них з малочисельною фракцією, а потім, після дострокових парламентських, розпочнуться позачергові вибори Президента, а воно йому точно не треба.
А якщо глянути довгостроково, то шанси Порошенка на другий термін тануть на очах. Питання зараз тільки в тому, чи зможе він добути свою каденцію до кінця. А це якраз прямо залежить від наявності ефективного уряду та від проведення реформ. Фактично найближчі місяці - це останній шанс Порошенка, іншого в нього вже не буде!

Фейсбук

+++++++++++++++++++++++++

Юрий Касьянов

После разоблачений на Громадском, Пётр Алексеевич должен либо застрелиться, либо уйти в отставку. Подождём до утра?..

Фейсбук

++++++++++++++++++++++++

Єгор Соболєв

Своїм блискучим розслідуванням журналістка Anna Babinets і команда Слідство.інфо документально підтвердили те, що ми всі відчуваємо вже другий рік.
Під час Війни за Незалежність ми маємо Президента-баригу. Все, що його цікавить - гроші у будь-який спосіб. Тому і займався творенням оффшору під час оточення найкращих воїнів країни в Іловайську.
Його треба забирати з президентського крісла, це очевидно більшості думаючих людей. Але треба знайти рішення, які б унеможливили захоплення Путіним ще пари областей при цьому. Путін поза сумнівом зацікавлений в збереженні Порошенка. Корупція є його найкращим агентом в Україні.
Не менш важливо унеможливити прихід таких як Порошенко замість Порошенка. Без позбавлення впливу олігархів вони разом з тим самим Путіним відносно легко знайдуть заміну і забезпечать її прихід до влади.
На вирішенні цих завдань всім думаючим людям пропоную і сконцентруватися

Фейсбук

++++++++++++++++++++++++++


Дмитро Гнап, Слідство.Інфо, hromadske.tv

Вы всё уже посмотрели, наверное. Оставлю тут разве что пару документов. Так... Для закрепления... Копию паспорта Петра Порошенко, которую он передавал для открытия виригинского оффшора Prime Asset Partners. И копию сертификата владельца виргинской Macon Assets Ltd., выписанную на зарегистрированного в России Геннадия Труханова. Который, смешно сказать, - мэр украинского города Одесса. Всего документов более двухсот, будем их выкладывать потихоньку, с комментариями.
Про Иловайск. Мы много дискутировали на эту тему. И, если вкратце, в итоге решили ее отразить в материале. И вот почему:
"Где Иловайск, а где оффошоры Порошенко? Зачем вы манипулируете?" - пишут мне в комментариях. Мой ответ такой: Петр Порошенко - не продавец из соседнего магазина, не таксист, и даже не просто владелец кондитерской корпорации. Он - президент воющей страны, верховный главнокомандующий. И мне, и моей коллеге Anna Babinets не пофиг, чем занят главнокомандующий в самые адовые моменты войны. Мне. Лично.
Потому что каждая секунда его времени и каждое его маленькое усилие - это спасенные или потерянные жизни наших солдат. И контекст в этом случае имеет значение. Особенно, если вы вспомните ленту новостей в те августовские дни, когда через соцсети бойцы в окружении молили о какой-нибудь реакции центра. И ее не было.
"Президент не сам бегал с документами по оффшорным юристам!" - пишут. Верно. Это делали его сотрудники. Но он им ставил задачи и контролировал результат. Ставил задачи, про то, как открыть фирму в самой грязной оффшорной помойке мира. И он тратил на это свое президентское время. Наше с вами время, прежде всего.
Простая параллель. Если бы выяснилось, что в дни, когда случился теракт "11-го сентября" президент Буш-младший открывал оффшоры, что с ним сделала бы американская пресса?
Нет, конечно, и президент Порошенко тоже думал о войне в августе 2014-го. Он, наверняка переживал и прилагал много усилий, чтоб помочь армии. И это было для него приоритетом, наверное.
Но! В это же время... Он защищал свои бизнес-интересы. Вот это и есть гибридная война, Петр Алексеевич. И пока вы: коммерсант, глава страны и военный руководитель в одном лице, никогда мы эту гибридную войну не выиграем.
И никогда вам не будет пощады от прессы.
Ни в Украине. Ни в других странах.

Фейсбук

+++++++++++++++++++++++++++

Bogdan Butkevych

Мабуть, знову не потраплю в тренд і мене назвуть порохоботом.
Якщо чесно, нічого суперкримінального в офшорах Порошенка, про які розповіли Дмитро Гнап та Anna Babinets нема. Ну, й алюзії з Іловайськом ну дуже вже за вуха притягнуті.
Але.
Є таке поняття в футболі, коли картку дають навіть не за кричуще порушення правил, а за сукупністю порушень, які зробив гравець.
Ось тут саме той випадок.
Ви, пане президенте, наробили стільки лайна, що кожне наступне порушення вже навіть не сильно щось змінює.
Просто вам труба.

Фейсбук

admin

Коментарі :


04.04.2016 10:42 Моссак

Новая "кричалка" для стадионов:
"Не подружит нас с Европой
Порошенко хитрожопый"


04.04.2016 10:36 Фонсека

Файна компанія у Пороха


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат