Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-15') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 19940, 20

Ратифікували: в Україні і Страсбурзі одночасно проголосували за Угоду про асоціацію з ЄС

За відповідне рішення проголосувало 355 народних депутатів України, а у Стразбурзі за нього проголосувало 535 євродепутати.

На Іршавщині затримали чоловіка з автоматом

У самому центрі Іршави міліціонери побачили чоловіка, який тримав у руках автомат. Чоловік побачивши правоохоронців сів у авто червоного кольору та втік.

В Ужгороді змагалися інваліди праці (ФОТОРЕПОРТАЖ)

11-13 вересня 2014 року на базі спорткомплексу «Юність» відбулися фінальні змагання другої Всеукраїнської спартакіади серед інвалідів праці «Сила духу».

На Закарпатті розкидують вакцину для тварин за допомогою літака

Завдяки Угоді між Міністерством аграрної політики та продовольства України та Міністерством сільського господарства і розвитку села Республіки Польща, у 10-ти районах Закарпаття, які межують з Євросоюзом та увійшли до спеціальної буферної зони, буде проведена вакцинація диких звірів.

ВР проголосувала за особливий статус Сходу і амністію терористів

За проект про особливий статус проголосували 277 депутатів, за проведення амністії – 287.

Відтепер українці друкують і почерком Кобзаря

З нагоди 200-річчя з дня народження українського генія, славетного письменника і художника Тараса Шевченка, «Київстар» створив унікальний шрифт Kobzar KS, який цілком відтворює почерк Кобзаря.

Понад 11 тисяч об’єктів інфраструктури знищиили під час війни на Сході (ІНФОГРАФІКА)

Майже половина від цієї цифри - 4 700 - зруйновані енергооб'єкти, ще 4 500 - житлові будинки. Також було знищено 217 освітніх закладів, 132 промислових об'єкта і 45 медичних установ.

Як,що і скільки читають українці - дослідження

Такий висновок зробила компанія GFK Ukraine із всеукраїнського дослідження читання книжок, проведеного на замовлення національного оператора зв’язку «Київстар».

Закарпатець ухилився від податків за продаж товарів через Інтернет

Працівники слідчого управління фінансових розслідувань ГУ Міндоходів Закарпаття встановили, що керівник одного із підприємств краю ухилився від сплати податків в особливо великих розмірах. Зокрема, встановлено, що він в період 2013-2014 років не вказував у повному обсязі здійснення фінансово-господарської діяльності та умисно ухилився від сплати податків на суму 3,5 млн. грн.

Вихідців із Молдови не пустили до Австрії через Закарпаття (ФОТО)

На світанку 15 вересня прикордонниками відділу «Ужгород» було затримано чергову групу нелегалів, представників пострадянського простору які прагнули незаконно потрапити до Словаччини.

ЦВК: Олександру Ледиді відмовлено у реєстрації кандидатом у нардепи

Центральна виборча комісія відмовила у реєстрації 8 кандидатів у народні депутати України. Серед них – екс-губернатор Закарпаття Олександр Ледида.

Звільнення Лунченка таки пов'язане з Балогами, – експерт

Зміна голова Закарпатської ОДА серед виборчої кампанії – справа не нова, але вказує на певні тенденції.

Вперше опубліковані портрети закарпатських греко-католицьких єпископів

Мукачівська греко-католицька єпархія видала церковний календар на 2015 рік. Щорічне видання цього разу присвячене Єпископам Мукачівським: 1690-1947 років.

Ужгородським цілодобовим закладам створять нові правила гри

Для цього вже завтра на черговому засіданні виконавчого комітету Ужгородської міської ради планують затвердити відповідне Положення

Як отримати статус учасника АТО і скільки платить держава (ІНФОГРАФІКА)

Щоб отримати статус учасника АТО необхідно звернутися до військомату. Війскомат повинен надати посвідчення та пільги військовослужбовцю.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні вівторок, 16 вересня. Зустрічайте прохолодний ранок з горнятком ароматної гарячої кави. Нехай жовтогарячі кольори навколо додають тепла у ваш настрій. Не розчаровуйтеся через дрібниці, нехай негатив не псує   вашого гармонійного самопочуття. Смачного кавування і хорошого вівторка!

Вночі за алкоголь доведеться заплатити 1700 гривень штрафу

Із 8 вересня в Ужгороді обмежили продаж алкогольних, слабоалкогольних напоїв і пива вночі з 23.00 до 7-ої ранку у АВС, супермаркетах, кафе, магазинах з кафетеріями. Заборона не поширюється на інші заклади ресторанного господарства.

Лунченко провів нараду востаннє на посаді "губернатора" (ФОТО)

Валерій Лунченко провів підсумкову нараду з керівниками департаментів, управлінь, відділів обласної державної адміністрації.

Екс-губернатор Лунченко пообіцяв 1,5 тисячі євро зарплати

Екс-голова Закарпатської ОДА Валерій Лунченко розповів під час прес-конференції, якою буде зарплата в закарпатському індустріальному парку.

Програмісти УжНУ вийшли у півфінал першості світу з програмування

Команди УжНУ виявилися сильнішими за кращі команди Волинської, Рівненської, Тернопільської та Чернівецької областей, причому Дві з них перемогли команди НУ "Львівська політехніка". Оскільки найкращі результати загалом по Україні показали саме команди Західного та Столичного регіонів, то всі три наші команди вибороли право участі у півфіналі Міжнародної студентської олімпіади з програмування.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат