Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-15') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 19900, 20

Сьогодні Закарпаття відправить в АТО свої прикордоників

Сьогодні, 18 вересня, з Чопського прикордонного загону на схід вибуває окремий бойовий підрозділ.

Як заробляють на хворій малечі? ДОСЛІДЖЕННЯ В УЖГОРОДІ

Супермаркет в Ужгороді на вулиці Капушанській. Біля входу — дівчина у кислотній жилетці з коробкою в руках. На скриньці — фото хворої дитини, діагноз і номер рахунка, куди слід перераховувати гроші на лікування. До волонтерки підходить жінка, яка з милосердя кидає кілька гривень.

Аналітика: Мільйон чиновників під ніж люстрації. А кого реально зачепить?

Один мільйон посадовців потраплять під дію закону про очищення влади. Про це заявив премʼєр-міністр України Арсеній Яценюк.

Екс-прем’єр Росії Михайло Касьянов: Знаю, коли розпадеться Російська Федерація

Вже наприкінці цього року можна сподіватися відчутного погіршення економічної ситуації в Росії. А найближчі півтора-два роки стануть вирішальними для майбутнього всієї Російської Федерації.

Закарпатські журналісти будуть проводити розслідування у Рівному, а потім у себе в краї

Інформаційно-аналітичний портал «Четверта влада» (ІА «Рівненське агентство журналістських розслідувань») запрошує журналістів з усіх областей України, окрім Рівненської, на практику з проведення журналістських розслідувань.

Ужгород відвідають представники міжнародного бізнесу

Міжнародний “експортний” форум стартує в Ужгороді.

Як живеться малозабезпеченим закарпатцям

У січні–серпні 2014р. за субсидіями для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг звернулось 6,3 тис. сімей, що на 4,5% менше, ніж за відповідний період 2013р., з яких 20,6% – це сім’ї, які проживають у міських поселеннях.

Імена депутатів, які проти асоціації України з ЄС

Депутати Чехії, Польщі та Угорщини голосували проти асоціації з Україною
Проти ратифікації Угоди про асоціацію з Україною здебільшого голосували євродепутати з Франції, Великої Британії та Греції.

Міносвіти скасувало кредитно-модульну систему навчання

Як відомо, міністр МОН Сергій Квіт ніколи не був великий прихильник цієї системи. Офіційно рішення прийнято з метою забезпечення академічної автономії вищих навчальних закладів

Закарпатські митники вилучили на кордоні ікони та розп'яття вартістю 590 тисяч

Чопські митники не дали пройти кордон вантажу з сучасними іконами та розп’яттями.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні четвер, 18 вересня. Додавайте оптимізму до свого ранку з улюбленою кавою і приємними дрібницями, які впливають на ваш настрій. Нехай новини будуть позитивними, співрозмовники   щирими, а результат роботи бажаним. Осінь прекрасна, погляньте у своє віконечко. Смачного вам кавування у четвер!

Порошенка просять поговорити з народом

В Україні стартував флешмоб: ‪#‎PoroshenkoPohovoryZNarodom‬.

Педагоги Закарпаття заспівають "Молитву за Україну"

19 вересня 2014 року об 11.30 на площі Театральній у м. Ужгороді відбудеться Flash mob акція «Молитва за Україну» в рамках Всеукраїнської освітньої кампанії «Голуб миру», присвяченої Міжнародному дню миру.

Балоги намагаються не пустити на вибори Ледиду

Учора всі інформаційні ресурси області вибухнули новиною – ЦВК відмовила Олександру Ледиді у реєстрації кандидатом по мажоритарці. Офіційна причина відмови – неточності у документах.

Закарпатські рятувальники відзначили своє професійне свято

Сьогодні, 17 вересня, закарпатські рятувальники відзначили своє професійне свято – День рятівника.
За традицією, вранці в церкві Покрови святої Богородиці, що в Ужгороді на Православній набережній, пройшло святкове богослужіння.

Футбол. «Шахтар» в гостях у «Атлетика» з Більбао (Анонс)

Сьогодні в Груповому раунді Ліги чемпіонів стартує єдиний представник України ФК «Шахтар». У першому матчі донецький клуб зіграє на виїзді з «Атлетиком» з Більбао.

Рахівчани сплатили понад 481 тис. грн. за ліцензії

Така сума від платників Рахівщини, які отримали ліцензії на право роздрібної та оптової торгівлі алкогольними надійшла до місцевих бюджетів з початку року. З початку 2014 платники отримали 422 ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами, в той же час анульовано 55 ліцензій за несвоєчасну сплату платежу.

Майже 73 млн. грн. сплатили до   бюджету берегівчани

Майже 73 млн. грн. сплачено до бюджету з початку року платниками Берегівщини Позитивну динаміку відмічено у надходженнях до бюджету, порівняно з відповідним періодом минулого року, у січні-серпні 2014 року. Так, протягом восьми місяців поточного року до Зведеного бюджету надійшло понад 72,8 млн. грн. платежів, що на 7,1 млн. грн. більше показників аналогічного періоду минулого року.

Олександр Ледида: Закарпаття — центр   гандболу в Україні

Президент ГК «Карпати» в інтерв’ю видання «Закарпатська правда» розповів про нову посаду в Федерації, плани клубу та підготовку національної збірної.

В Україні відкрили нові нафтові родовища

Поклади знайдені в Розумівському родовищі.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат