Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-15') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 19820, 20

Вдалося звільнити з полону ще одного закарпатця

Ще одного закарпатця вдалося звільнити з полону. Це – Максим Єрмолаєв. Про це повідомив народний депутат України Валерій Пацкан, який є активним учасником переговорів щодо звільнення наших хлопців.

Росія планує подальшу експансію в Європі - експерт

Президент РФ Володимир Путін планує «прорубати» сухопутний коридор до Криму, а також захопити Прибалтику та північний Казахстан у разі відсутності міжнародної реакції.

З нагоди Дня міста в Тячеві пройшов парад вишиванок

Голова Тячівської РДА Петро Голубка, його перший  заступник Василь Дем’янчук  очолили урочистий парад вишиванок, який відбувся з нагоди 685 – ої річниці від першої історичної згадки про коронований Тячів у суботу   20 вересня.  

Ужгород святкуватиме свій день майже тиждень (ПРОГРАМА)

Святкові, культурно-мистецькі та спортивні заходи розплановані з 25 вересня   по 5 жовтня.

Як і за що закарпатці готові воювати

Ми маємо намір дізнатися, чи готові закарпатці воювати.

На закарпатця напали троє — у масках і зі зброєю

Близько опівночі міліціонерам повідомили, що троє озброєних чоловіків у масках побили жителя Хуста і вкради від нього гроші.

Ліки фонду "Українська перспектива" рятують життя

Фонд Олександра Вілкула «Українська перспектива» продовжує надавати допомогу лікарням і госпіталях, де проходять лікування поранені. Партія дорогих антибіотиків, життєво необхідних для лікування важких пацієнтів, передана в Дніпропетровський опіковий центр.

Політолог: "Щось занадто швидко "ранній" Порошенко почав себе вести, як "пізній" Янукович"

Директор Агентства моделирования ситуаций Виталий Бала на своей страничке в Фейсбуке прокомментировал вчерашнее общение Порошенко с журналистами:

Гриценко: Порошенко не вірить у силу свого народу, в його здатність захищати країну

Стратегической ошибкой Президента Порошенко на дипломатическом фронте является отсутствие за столом переговоров США и Евросоюза.

Історії трьох закарпатців, які загинули в АТО (ФОТО)

20 вересня у центрі Берегова, на площі Кошута встановлено велике панно з фотографіями Роланда Поповича, Михайла Тимощука та Олега Тюрікова.

Ужгородські депутати обрали почесну громадянку Ужгорода

Олена Камінська - засновник, керівник, балетмейстер-постановник, натхненник та ідеолог Студії Сучасного танцю "БЛІЦ" отримала сьогодні звання Почесного громадянина Ужгорода.

Сьогодні 100 закарпатських медсестер проходять навчання

У понеділок, 22 вересня,з 9.30 у актовому залі ректорату ДВНЗ "Ужгородський національний університет" ( м. Ужгород, пл. Народна, 3) проходить   науково-практичний семінар для операційних медичних сестер Закарпатської   області.

10-кілограмовий торт спекли студенти для військових (ФОТО)

Торт, на який пішло 100 яєць, 5 літрів вершків, 2 кілограми масла та 1 кілограм марципанової суміші, зробили у вигляді двох білих голубів. Спекли його студенти Ужгородського торговельно-економічного коледжу і принесли військовим, що повернулися із зони АТО.

Замість котельні в Ужгороді буде спортивний центр для інвалідів

Рішенням Ужгородської міської ради від 05 вересня 2014 року Закарпатському обласному осередку української федерації спорту інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату було передано комплекс приміщень колишньої котельні площею понад 1600 м. кв. за адресою вул. Ф.Тіхого, 13Б, з орендною платою 1,2 грн.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі понеділок, 22 вересня. Розпочинайте свій ранок з ароматного кавування під акомпанемент улюблених мелодій. Нехай позитивні думки і рішення переважають кількісно увесь негатив, із яким вам доведеться зіткнутися. Будьте в гармонії з собою, це одна з найважливіших умов вдалого старту у понеділок. Смачної вам кави і гарного дня!

Студенти утворять живий ланцюг в Ужгороді

У понеділок, 22 вересня, студенти Ужгородського торговельно-економічного коледжу візьмуться за руки і, таким чином, з’єднають собою навчальні корпуси свого закладу.

Хто чим допомагав Україні (КАРТА)

Карта країн, що підтримують Україну в боротьбі проти агресії Російської Федерації.

Зрада України

Як Порошенко здав Донбас.

Валерій Лунченко:   Найголовніше наше досягнення — мир та стабільність в області

Закарпатець Валерій Лунченко став чи не наймолодшим губернатором в історії незалежної України. Причому посаду цю він зайняв у найскладніший для держави та регіону час. Його робота була під постійним прицілом критиків, однак вона ж дала старт новому «післяреволюційному» етапу в житті Закарпаття. Несподівано для всіх Лунченко склав обов’язки губернатора і оголосив, що балотуватиметься до парламенту —19-м номером у списку партії прем’єра «Народний фронт». Чому вирішив знову йти у депутати, як працювалося в ОДА та про підкилимні ігри у нашому інтерв’ю з Валерієм Лунченком.

Губернатор на два місяці

Новопризначеного губернатора Закарпаття Василя Губаля експерти вважають виключно номінальним. Зокрема, аналітик Володимир Татарський не бачить для Василя Губаля тривалого політичного майбутнього в кріслі губернатора. «Ця зима буде дуже важкою в економічному плані. Люди уже зараз відчувають проблеми з продуктами харчування, а через 2—3 місяці стане по-справжньому страшно. І тому після виборів не потрібно буде нікого призначати чи звільняти. Після виборів чиновників почнуть вішати на стовпах», — запевняє експерт.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат