Харлан: Мама завжди намагається стежити за моїми змаганнями

admin 29.04.2016 14:01 ПОДІЇ

Пропонуємо вашій увазі бліц-інтерв’ю з чемпіонкою Світу та Олімпійською чемпіонкою з фехтування Ольгою Харлан.

- Олю, в Закарпатті нещодавно пройшов крупний турнір з фехтування імені Василя Герея, а окрім того, закарпатець Анатолій Герей дням завоював бронзу на етапі Кубка Світу в Канаді. А що Ви можете сказати про закарпатську школу фехтування?

- Я знаю, що є така школа і вона дійсно дуже сильна - про це свідчать її вихованці і їх результати.

- Чи було б цікаво Вам заснувати свою іменну школу фехтування - школу Харлан?

- Хто знає, може бути. Зараз я сфокусована на підготовці до Олімпіади в Ріо і всі думки спрямовані туди. Що буде після завершення кар'єри спортсменки я поки не замислювалася. Та й бути хорошим спортсменом не означає, що автоматично ти можеш бути хорошим тренером.

- Було б цікаво дізнатися, як мама вболіває за вас, чи намагається стежити за поєдинками і як це робити, якщо нема трансляцій.

- Мама завжди намагається стежити за моїми змаганнями, зараз є можливість дивитися онлайн трансляції практично завжди. Якщо раптом не виходить подивитися, вона чекає поки я їй напишу, перша рідко пише, переживає, що я зайнята. Моя мама в цьому питанні дуже делікатна людина - не буде відразу налітати з питаннями ну що, як. Намагатиметься дивитися на мій настрій перш ніж запитати.

- Чи їздить мама на самі змагання, щоб бути поруч з вами?

- Мама не їздить на змагання, так як це складно, дорого і у неї є робота. Одного разу мама їздила до Києва на Чемпіонат Світу. Тоді була можливість дивитися поєдинки із залу. Також вона їздила в Лондон за програмою P & G "Спасибі, мамо!". Вона до цих пір згадує цю поїздку, ці враження. Я рада, що є така компанія, яка підтримує мам, адже вони це як ніхто заслуговують. На Олімпіаду в Ріо мама також поїде мене підтримати і це мене дуже надихає.


Для довідки: О́льга Харла́н — українська фехтувальниця (шабля), олімпійська чемпіонка 2008 року у командній першості, бронзова призерка Олімпіади 2012 року, чотириразова чемпіонка світу (2009 року в командній першості, 2013 в індивідуальній і командній, 2014 в індивідуальній), семиразова чемпіонка Європи.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат