Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-15') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 19800, 20

Чемпіонат Закарпаття. Огляд-аналіз 14-го туру серед основних складів першої ліги

Загальна статистика у дорослих. Тур був непоганим для господарів, які здобули 63.9 %від можливих залікових очок (при середньому показнику за чотирнадцять турів – 62.3 %) та показали хорошу результативність – 2.08 гола за поєдинок (при середній за чотирнадцять турів – 1.48 за матч). Основний внесок у вищезгадані показники зробили домашні клуби Східної зони, які здобули 72.2 % залікових балів (при середньому показнику за чотирнадцять турів – 69.4 %) і показали якісну результативність – 3 м'ячі за гру (при середній за чотирнадцять турів – 2.39 за поєдинок).

Затримано керівника відділу УДСНС в Закарпатській області, через хабар

Затримано керівника відділу УДСНС в Закарпатській області, через хабар Прокуратура оголосила про підозру у одержанні 21 тис. грн. неправомірної вигоди начальнику відділу УДСНС

Клан Балог згадав лихі 90-ті!

Клан Балог згадав лихі 90-ті! Як стало відомо, одному з кандидатів в депутати до Верховної Ради по Ужгородському виборчому округу погрожують бандити від клану Балог.

Куди звертатися, якщо вас хочуть підкупити

Щойно мешканці будинку 37 вулиці Грушевського в Ужгороді заявили про намір невідомих осіб купити їхній голос за 200 гривень.

У Закарпатті затримали п’яного суддю, друг якого поліз битися з правоохоронцем

Подія трапилася вчора ввечері. Наряд ДАІ у складі майора міліції Ю.Шпіня та молодшого сержанта міліції К.Гриня ніс службу на маршруті патрулювання. Обоє були у форменому одязі.

В Ужгороді вшанували партизанів (ФОТО)

У понеділок, 22 вересня, з нагоди Дня партизанської слави в Ужгороді на площі Народній за участю керівництва області та ветеранів, учасників Другої світової війни, партизанського й підпільного руху на Закарпатті відбулося урочисте покладання квітів до підніжжя пам’ятника Великому Кобзарю.

П’ятеро закарпатців викрали мешканця Берегівщини

У ніч із суботи на неділю надійшов тривожний дзвінок до берегівської міліції.

Депутат: закарпатські прикордонники відкрили вогонь по волонтерам (ФОТО)

У Закарпатті, в неділю, 21 вересня прикордонники відкрили вогонь по румунам, які переносили через кордон кевларові шоломи для українських військових.

В УжНУ представили соцмережу для науковців (ФОТО)

В УжНУ представили «СВС Парламент» – соцмережу для науковців та органів місцевого самоврядування.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні вівторок, 23 вересня. Вірте у себе - і все буде добре. Нехай ранкова прохолода пробуджує яскраві емоції на початку дня. Запрогамовуйте добрий настрій на день, готуйте улюблену ранкову каву і додавайте до е бажані солодощі. Теплих вам розмов до кавування і корисних справ у вівторок!

ЧЗ. «Поляна» випереджає переслідувачів уже на 14 очок…

У неділю відбулися матчі у Вищій та Першій лізі обласного чемпіонату. У центральному поєдинку Вищої ліги «Поляна» фактично відчіпляє «Середнє» у боротьбі за перше місце, перемігши свого конкурента в очному протистоянні — 1:0. Гол на 78 хвилині забив Олександр Пакош. На друге місце виходить «Севлюш». До кінця чемпіонату у Вищій лізі залишається 6 турів.

Ужгород долучиться до Великої Української Ходи і вшанує Героїв Майдану

У вівторок, 23 вересня, о 14.30 у сквері ім. Героїв Майдану в Ужгороді (навпроти будівлі СБУ) у рамках Великої Української Ходи відбудеться вшанування пам’яті Героїв України і зустріч з їх рідними і близькими.

Продукти для бадьорості, які заміняють каву

Кілька порцій кави на день можуть негативно позначитися на вашому організмові. Виявляється, є чимало продуктів, які діють краще кофеїну в кілька разів. Отже, що ж потрібно їсти і пити, щоб залишатися бадьорою і активною протягом всього дня?

Імена 28 звільнених українських бійців

Центр звільнення полонених опублікував на своїй сторінці в Facebook імена 28 звільнених українців. Черговий етап обміну полоненими між українськими силами і бойовиками "ДНР" відбувся у неділю 21 вересня.

Віднині не можна купити більше валюти, ніж на 3 тисячі гривень

Національний банк обмежив продаж валюти в одні руки сумою 3 тисячі гривень на добу.

Проти   закарпатця, який не сплатив   3,5 млн грн податків, порушили карну справу

Відділ нагляду за додержанням законів органами податкової міліції прокуратури області здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом умисного ухилення від сплати податків, що призвело до фактичного ненадходження до бюджету коштів в особливо великих розмірах - 3,5 млн грн.

На Закарпатті запускають нову аналітичну програму

Про те, чи буде Ужгород з водою, поговорять під час першого випуску програми "На часі".

Голова Закарпатської ОДА Губаль вклав мільйони у підприємство, та має 4 авто

Про це йдеться у декларації за 2013 рік тоді ще голови Хустської райради Василя Губаля.

Кандидату Ласло Ковачу Балоги погрожують розправою

Як стало відомо, одному з кандидатів в депутати до Верховної Ради по Ужгородському виборчому округу погрожують багдити від клану Балог.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат