Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-15') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 19740, 20

Закарпаття в огні: Хто стріляв на полонині Руна?

Перечинські правоохоронці перевірили факти, викладені на одному з Інтернет-сайтів, проте ознак вчинення адміністративного чи кримінального правопорушення, про що йшлося в статті, не виявлено.

Народних депутатів звинувачують у сепаратизмі і підтримці російської агресії проти України

Відповідне звернення спікера парламенту Турчинова надійшло до Головного слідчого управління МВС України.

Політолог Володимир Фесенко: Якою буде зустріч Порошенка і Путіна

Одной из самых обсуждаемых новостей, которые Петр Порошенко сообщил на сегодняшней пресс-конференции, стала возможность скорой встречи с Владимиром Путиным в одной из стран Европы.

Американський семінар для суддів відбудеться в Ужгороді

Департаментом юстиції США Посольства США в Україні в рамках Програми реформування кримінального судочинства заплановано проведення на базі готелю «Олд Континент» (м.Ужгород, пл. Шандора Петефі, 4) навчального семінару для суддів апеляційного та місцевих судів Закарпатської області.

Громадськість перевірить кандидатів від Закарпаття на чесність

У п’ятницю, 26 вересня,   о 13.00, в Ужгородському прес-клубі за ініцітиативи «Реанімаційного Пакету Реформ» та Громадського Руху ЧЕСНО відбудеться круглий стіл на тему «Дорожня карта реформ для майбутнього парламенту», де буде представлено покрокові плани впровадження реформ у найважливіших галузях.

В Ужгороді покажуть твори, виконані кульковою ручкою

26 вересня, о 18.00 у “Мистецькому центрі "Галерея ІЛЬКО" відбудеться вернісаж виставки сучасного мистцетва "biro"!

Закарпатці знають, що не можна зберігати незареєстровану зброю, але...

Від 35-річного мешканця міста Берегово міліціонери вилучили малокаліберну гвинтівку та дев’ять набоїв калібру 5,6 мм., які останній незаконно зберігав по місцю свого проживання.

Мільйон українських пар мають безпліддя. Переважно - через аборти

Як відомо, в Україні досі спостерігаються негативні демографічні тенденції – смертність перевищує народжуваність і причина не лише в економічних факторах.

Унікальні медичні прилади закарпатського винахідника Петра Бобонича

Ці прилади стали одними з найцікавіших винаходів у галузі медичного приладобудування

На Закарпатті зник прикордонник

До міліції Великого Березного, звернулася жінка ст. прапорщика ЗУ України, яка повідомила, що її чоловік, ще 10.04.2014 року пішов з прикордонного відділу «Стужиця» у невідомому напрямку і до теперішнього часу його місце знаходження їй не відоме.

Справи сусідські: Зустріч Орбана з Міллером завершилася припиненням реверсу газу в Україну

Угорщина зупинила реверсні поставки газу до України після переговорів з російським "Газпромом", заявляє Національна акціонерна компанія НАК "Нафтогаз України".

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі п’ятниця, 26 вересня. Організовуйте свій день так, аби залишати кілька важливих хвилин для ароматного кавування. Пам’ятайте, що від того, як пройде ваша п’ятниця залежить не тільки завершення тижня, а й настрій на вихідних. Тому швиденько допрацьовуйте всі важливі справи і з чистим сумлінням проводьте суботу-неділю. Гарного дня і смачної вам кави!

Що робиться на Сході України (КАРТА)

Сьогодні стало відом, що Україна не запрошуватиме миротворців на Донбас. Натомість бойові дії там не припиняються. Карта складена за даними РНБО України станом на 25 вересня.

Чемпіонат Закарпаття. Огляд-аналіз 14-го туру юнацької першої ліги

Загальна статистика. Тур обійшовся без гучних сенсацій і був найкращим для господарів, які здобули 63.6 % від можливих залікових очок (при середньому показнику за чотирнадцять турів – 60.7 %) та встановили новий рекорд результативності – 3.82 гола за поєдинок (при середній за чотирнадцять турів – 2.49 за матч) і рекордну середню різницю м’ячів – 2.82 за гру (при середньому показнику за чотирнадцять турів – 1.07 за поєдинок). Цим самим склали свої повноваження їх попередні найкращі досягнення: 11-го туру з результативності – 3.67 мяча за гру та середня різниця голів 9-го туру – 2.75 за матч.

Підозрілий мотодельтаплан затримали на кордоні з Берегівщиною

На околиці села Великі Береги, Берегівського району, Закарпатської області прикордонники затримали мотодельтаплан разом з пілотом.

На Закарпатті організовують табір різьби по каменю

Із 3-го по 12 жовтня 2014р. у с.Боржава Берегівського району пройде перший Закарпатський мистецький табір різьби по каменю.

Майже 90 працівників офіційно оформили після операції "Урожай"

Крім підвищення зарплати керівники добровільно оформили 87 найманих працівників, таким чином з тіні виведено 380 тис. грн. доходу, а в бюджет спрямовано 237,9 тис. грн. ПДФО та ЄСВ.

Ужгородська ОДПІ на допомогу українській армії спрямувала понад 1,3 млн. грн.

Завдяки злагодженій співпраці працівників Міндоходів та бізнесу Ужгородщини, Перечинщини та Великоберезнянщини до скарбниці перераховано понад 1 млн. 319 тис. гривень військового збору.

Працівники ІТТ можуть сісти на 5 років через смерть мукачівця

Закарпатська прокуратура розпочала кримінальне провадження за фактом неналежного виконання службових обов`язків працівниками ІТТ Мукачівського МВ УМВС.

Благодійну допомогу для АТО звільнять від оподаткування ПДФО

Закон про звільнення благодійної допомоги для АТО від оподаткування ПДФО підписано Президентом України.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат