Сергій Ратушняк: Проповідником закарпатського сепаратизму є Балоога

admin 08.04.2016 14:07 ПОДІЇ

Сергій Ратушняк на своїй сторінці у Facebook прокометував події навколо звернення депутатів Закарпатської облради до центральних органів влади щодо децентралізації влади.

Провідником закарпатського сепаратизму є бандит і корупціонер Балога, який мріє відокремити край і перетворити Закарпаття на своє Монако. Не розуміючи, що за 24 години буде знищений фізично. І зараз ним запущено механізм-страшилку для президента. Мовляв, бачиш якщо не віддаси знов усю область мені й братам-браткам — буде сепаратизм. Тільки я можу приборкати. І в цієї свиножаби цей шантаж виходить уже понад 15 років. Таки так.
Що ж до так званих лідерів русинства Жупана, попа Димитрія Сидора, Туряницю, Бурака, то це пішаки й інструментарій в руках КГБ — КДБ — ФСБ і покидьків Балог, яким зараз підіграють його старі холуї-лакеї Ледиди, Русини, Камиші та інші смердяші.
Повернути смертну кару і на площі Народній, в неділю о 12-й годині четвертувати ПУБЛІЧНО. Ось що треба робити з сепаратизмом. Така моя гуманітарна думка з цього питаннячка.
Хоча бажання тікати від чотирьох президентів- злодіїв і ворогів України є у всіх. Не тільки в закарпатців. Але ж нас ніхто не чекає і раді нам ще менше, ніж нині сирійцям.
Шануймося! А не продаємося бидлоті, як худоба безмозка за 500 гривень.
P. S. Щодо Генаднія Москаля. Його позиція державницька, хоч і слабка політично, оскільки слабка більшість. Але він і є виною цього. Де зі 100 000 підкуплених виборців хоча б один доведений до суду епізод? А він дав блюкам і бандюкам Андріївим купити владу. Яким боком зайшов старший Андріїв у облраду? Що, десять депутатів на сесії склали свої повноваження, щоб цей галицький контрабандист зайшов у раду? Ось і має. А підігравати треба було команді Павла Федаки — державникам до останньої краплі крові, Володимирові Гісему, хоч і поцупив коньячний завод. І саме йому треба було очолити обласну раду. Де задіяні в обласному й ужгородському виконкомах такі яскраві особистості, як Іван Іванчо, Анатолій Адамовський, Карташови ( старший і молодший), Іван Соханич, Михайло Качур («Турбогаз»)(без клоунів Горвата і Пацкана), з молоді В. Опіярі і йому подібні. Де, де, де??? Москаль обклався кримінальним і політичним мотлохом, якому дав скупити мандати, ось і має результат. Але підтримати Москаля сьогодні — наш державницький обов’язок. До чого і закликаю свідому громадськість.
P. S. Щодо Рівіса. То ще Москаль до Стрия не доїде, як той його здасть.

admin

Коментарі :


08.04.2016 19:41 щодо Іванча старого

молодий іванчо у косині дерибанить землі і ліси на всю івановську! Там з мадярами воює, обарзів гребе усе, не вдавиться.яблоко від яблоні далеко не впало.


08.04.2016 19:39 да

якби лише сепаратист балога, це жулик і злодій із великої дороги, який усі остані десятки років нахабно оббирав, обманював і принижував як мукачівців., так і закарпатців.Таке враження, що ніколи не прийде у Мукачево правда, уже сину передав царювання, який виявився ще більш наглотою як його отиць. Малий мер ще більш циічно і зневажливо ставиться до мешканців, а справаи корупційні втілює только ТАК!


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат