Перевізникам «замало» 13,5 млн. компенсації за пільговиків, водії продовжують їх «пресувати»

25.03.2016 20:57 РАТУША

Ужгородка Руслана Ломпей у суботу 19 березня в соцмережі Facebook повідомила про те, як водій автобуса № 9 виставив за двері школярів і нецензурно облаяв її, коли вона зробила йому зауваження і сфотографувала номерний знак транспортного засобу. До нашої редакції також дзвонили упродовж тижня обурені батьки школярів, яких водії змушували платити за проїзд.


Слід сказати, що в мерії на сигнал п. Руслани відреагували і навіть влаштували «очну ставку» з водієм та перевізником, який надає послуги на цьому маршруті.

Відповідальні за транспортну сферу чиновники пообіцяли і надалі реагувати на прояви водійського хамства й за два попередження за підтвердженими скаргами розривати угоди з перевізниками. Крім того, говорилося про намір сформувати своєрідний «чорний список», вносити туди недобросовісних шоферів, щоб звільнившись від одного перевізника, вони не могли влаштуватися на роботу до іншого.

«Герой» інциденту вибачився, дістав попередження, в разі повторних скарг його негайно звільнять, повідомили в мерії. Ужгородців натомість закликають до активної громадянської позиції, без вагань повідомляти про порушення, аби «спільно наводити лад із перевезеннями в місті». Поки що ж надати «чорний» телефон, тобто телефон для контактів із владою саме стосовно хамів-водіїв, влада утрималася. Шкода, адже наші читачі про такий телефон постійно запитують.

ТЕГИ : огляд листів

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат