На вулицях Чопа також з’явилась патрульна поліція

admin 25.03.2016 10:01 ПОДІЇ

Від учора екіпажі патрульної поліції з’явилися на вулицях міста Чоп.


Відповідну інформацію повідомили у прес-службі ГУ НП в Закарпатській області.

Наказ про запуск патрульних Чопа було підписано 23 березня, відповідно до нього правоохоронці патрулюватимуть периметр міста та частину європейської траси до Ужгорода, повідомив начальник УПП міст Ужгорода та Мукачево Юрій Марценишин.

Участь в урочистому заході також взяли начальник ГУ НП в Закарпатській області Сергій Князєв та міський голова Чопа Валерій Самардак.

За інформацією прес-служби, 10 патрульних поліцейських у складі трьох екіпажів на нових позашляховиках «Renault» забезпечуватимуть порядок на вулицях Чопа. За словами Юрія Марценишина, місто Чоп буде розділено на два квадрати, на яких працюватимуть два службові автомобілі, ще один наряд стежитиме за порядком на трасі. Присутнім містянам продемонстрували комплектацію екіпірування поліцейських та патрульні автомобілі.



Нагадаємо, м. Чоп є найзахіднішим містом України і розташоване на перетині кордонів трьох країн – Словаччини, Угорщини та України. Окрім того, місто є своєрідними залізничними воротами України, там розташована вузлова вантажно-пасажирська прикордонна залізнична станція Львівської залізниці.

PMG.ua

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат