Москаль вимагає часткового демонтажу вивісок "Сбербанк России" в Ужгороді та Мукачеві

admin 05.04.2016 15:29 ПОДІЇ

Голова Закарпатської ОДА закликає міську владу Ужгорода та Мукачева виконати розпорядження про частковий демонтаж вивісок «Сбербанку России».

– Стаття 8 Закону України «Про рекламу»   забороняє використовувати у вивісках Державний герб України, зображення державних символів України та інших країн, міжнародних організацій, офіційні назви державних органів тощо, – зазначає Г.Москаль. –   Крім того, хочу нагадати, що 9 лютого 2015 року Ужгородська міська рада своїм рішенням №1620   визнала Росію країною-агресором, а так звані «ЛНР» та «ДНР» – терористичними організаціями. Тому прошу Ужгородську міську владу діяти у відповідності до законодавства та рішень міськради, а не шукати різні зачіпки, щоб не виконати розпорядження голови ОДА. Закликаю також Мукачівську міськраду на наступній сесії прийняти принципове рішення про визнання Росії країною-агресором.
Нагадаємо, що 11 березня цього року голова ОДА Г.Москаль своїм розпорядженням рекомендував міським головам Ужгорода та Мукачева демонтувати з вивісок «Сбербанк России» назву країни-агресора, залишивши слово «Сбербанк».
Джерело: PRESS-ODA

admin

Коментарі :


06.04.2016 13:29 читач

чому часткового???
по всым мыстам ы регыонам демонтувати усы вивыски ыз назвою краъни агресора!


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат