Доброго ранку, любі читачі!

Rionews 06.04.2016 07:00 ПОДІЇ

На календарі середа, 6 квітня. Нехай ароматна ранкова кава допоможе вам бадьоро зустріти новий день. Запрограмовуйте себе на корисні справи і легко приймайте рішення. А ще не забувайте помічати прекрасне навколо себе – передусім яскраві барви весни. Хай середа буде вдалою для вас!

Цитата дня:   Я буду вірити тільки в краще, адже кожна весна ― це ще один шанс почати життя спочатку.

― Влада Гонгало


Погода   06 квітня 2016 року
по Закарпатській області: Мінлива хмарність, без опадів. Вітер південний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 6-11° тепла, вдень 20-25°, у горах місцями 12-17° тепла.
по м. Ужгород: Мінлива хмарність, без опадів. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 9-11°, вдень 23-25° тепла.



ІМЕНИНИ         6 квітня – Артем, Захар, Петро, Яків.



Цей день в історії

1869 — запатентовано целулоїд
1896 — в Афінах почалися Олімпійські ігри — традиційні для античної Греції змагання, заборонені півтори тисячі років перед тим римським імператором Теодосієм I і відроджені завдяки ініціативі барона П'єра де Кубертена. Перші Олімпійські ігри сучасності за участю спортсменів з 13 країн відкрив грецький король Георгій I у присутності 60 тисяч глядачів.
1909 — американський офіцер Роберт Пірі першим у світі досяг Північного полюса.



Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

«Доміон»
До 6 квітня — “Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості”, 3D. Поч. об 11.50, 17.40. “Шалений патруль-2”. Поч. о 10.00, 20.00. “Зоотрополіс”,   3D. Поч. о 14.20. “Вулиця Монстро, 10”. Поч. о 16.00, 21.30.

Кінотеатр “5-й елемент”
До 6 квітня —   “Вулиця Монстро, 10”, CineMAX. Поч. о 10.00, 13.45, 18.10. “Норм і незламні”. Поч. о 10.00, 13.10, 16.30. “Космічна місія”, 3D. Поч. о 10.10, 15.30. “Падіння Лондона”. Поч. об 11.30, 14.45, 19.35. “Зоотрополіс”, 3D. Поч. об 11.35, 16.10. “Шалений патруль-2”. Поч. об 11.55, 20.00. “Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості”, CineMAX 3D. Поч. о 13.30, 17.15, 19.50, 22.30. “#Selfieparty”. Поч. о 18.00, 21.20. “Великий сплеск”. Поч. о 21.50.

“Перемога”
До 6 квітня — “Зоотрополіс”, 3D. Поч. об 11.50, 15.20. “Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості”, 3D. Поч. о 17.00, 21.40. “Шалений патруль-2”. Поч. о 10.00, 13.30, 19.50.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка Світлани Кремінь „We Can Do It”.

Художній музей імені Бокшая
Персональна виставка Влада Габди.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Галерея «Ужгород»
Персональна виставка Василя Скакандія.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Мистецький центр «Галерея Ілько»
Виставка Василя Беци.
Галерея працює щодня (крім понеділка) з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Провулок «Гірчичне зерно» (Ужгород)
Виставка «Переселенці на Закарпатті: життя без стереотипів».

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
І поверх. Природа Закарпаття.
Археологія. Наш край у первісні часи.
«Inter arma silent musae» («Між гарматами музи мовчать») про участь закарпатців у подіях Євромайдану та бойових діях у зоні АТО.
Виставка «Час розкидати каміння. Час збирати каміння» (з фондової колекції годинників ЗКМ).
ІІ поверх. Древній замок над Ужем та з історії Ужгородського замку.
З історії Ужгородської духовної семінарії.
Закарпаття у період Другої світової війни.
Ікони та стародруки XVI — початку XX ст.
Графи Шенборни та Закарпаття.
Меблі XVIII — початку XX століття
Холодна і вогнепальна зброя XVI — початку XX століття (з фондової колекції музею).
Закарпаття між двома Світовими війнами.
Карпатська Україна.
Меморіальна кімната-музей Президента Карпатської України Августина Волошина.
«Погано бути чужинцем у власній батьківщині», присвячена зачинателеві музейної справи краю Тиводарові Легоцькому.
Народні музичні інструменти Закарпаття.
ІІІ поверх. Народний одяг Закарпаття.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки на наступний 2016-й рік

Овен   Сьогодні день загрозливий для Вас любовними переживаннями, розчаруваннями, інтригами. Ваша робота і борг перед близькими поглинуть все Вашу увагу. Судячи з усього, родичі Вашої другої половини звернуться до Вас сьогодні за порадою і допомогою. Не призначайте на сьогодні ділові переговори.
Телець Сьогодні день навряд чи буде багатий на події. У другій половині дня суворіше дотримуйтесь дієти. Того, хто не замислюється про далекі труднощі, підстерігають близькі неприємності. Будьте обережні з літаком.
Близнюки   Вам вдасться правильно розпорядитися наявними засобами. Можливі ділові зустрічі або телефонні переговори з друзями або родичами. Після великих звершень на трудовому фронті просите підвищення.
Рак Сьогодні такий день, коли варто віддатися цілком і повністю захопив Вас почуттю. Можливо, доведеться звалити на себе всі домашні обов'язки або доглядати за хворим родичем. Приділіть більше уваги дітям, надовго не упускайте їх з поля зору, щоб не загубилися або не накоїли лиха. Але не приймайте все так близько до серця.
Лев   Сьогодні необхідно набратися витримки, щоб уникнути конфліктів з підлеглими. Не виключено, що дехто може неправильно розцінити Вашу ділову активність і порахувати Вас надмірно самовпевненим. Слід остерігатися прагнення до авторитарності і надмірної прискіпливості до недоліків оточуючих, інакше до кінця дня Ви ризикуєте залишитися на самоті. Утримайтеся від невгамовних бажань в цей день.
Діва Сьогодні напружена домашня атмосфера спонукає Вас провести вечір у товаристві друзів. Якщо вирішується житлове питання, то необхідно буде "покрутитися", щоб не залишитися в дурнях. Успішні знайомства і поїздки.
Терези Сьогодні день буде напруженим з самого ранку. Можливо, ви відчуєте біль у ділянці шлунка. Тим, хто страждає хворобами шлунка рекомендується виключити зі свого меню солоне і гостре. Будьте обережнішими у фінансових справах.
Скорпіон Сьогодні Ви організовані, зібрані, здатні виконати велику роботу. У другій половині дня суворіше дотримуйтесь дієти. Вдалий день для відвідування державних установ - отримаєте чіткі і кваліфіковані консультації фахівців, без зволікань зважаться важливі справи. Але не приймайте все так близько до серця.
Стрілець Сьогодні прийде складний час, коли ви можете втратити підтримку, розуміння в звичному колі спілкування. Але разом з тим ви знайде нових союзників, надійних покровителів. Нехай ці відносини і не претендують на довговічність, але зараз вони вам знадобляться, як ніколи. Ви будете багато зустрічатися, вести переговори, сперечатися і відстоювати свої переконання.
Козеріг Сьогодні проблемний день. Не забувайте, що перш ніж прийняти будь-яке рішення, необхідно уважно вивчити ситуацію. Ретельніше контролюйте зрослу вразливість, щоб уникнути сварок вдома. Успішним виявиться звернення до органів влади.
Водолій.   Сьогодні ви можете об'єднати навколо себе позитивне більшість, направити в потрібне русло колективна праця, а також переконливо впливати на інших особистим чарівністю. Ви безперечно сильна особистість, на яку захочуть бути схожим багато.
Риби Позитивний аспект цього дня - в послідовності будь-яких відновлювальних дій, починаючи від ремонтних робіт і закінчуючи оздоровленням організму. Все піде на користь, будь-які бодай якісь зусилля принесуть свої плоди. Має бути приймати гостей. Попереду - обов'язкова поїздка, пов'язана з відносинами батьки-діти.


Усміхніться на початку нового дня!   :)

Прибігає хлопчик додому і кричить:
- Мама, мама - там, у нас на сіновалi люди голі!
- Синку, та то ж дикі люди.
- Ага, мама, тітка може і дика, а татко наш, домашній!


- Ти спиш?
- Ні
- А чого очі закрив?
- Зір економлю ..


- Лікарю, мені щоночі сняться миші, вони в футбол грають, що робити?
- Ось вам таблетки, вип'єте і всі сьогодні пройде!
- А можна я завтра вип'ю?
- А чому завтра?
- А сьогодні фінал!

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат