Доброго ранку, любі читачі!

Rionews 25.04.2016 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні понеділок, 25 квітня. Нехай вам буде легко і просто розпочинати новий тиждень. Заряджайтеся ароматною ранковою кавою й позитивними емоціями. Вірте у краще, й воно обов’язково настане. Нехай понеділок буде вдалим на корисні справи й креативні рішення!

Цитата дня:   Коли любиш, то таке багатство відкриваєш в собі, стільки ніжності, лагідності, і навіть не віриться, що вмієш так любити.

— Антон Чехов


Погода 25 квітня 2016 року
по Закарпатській області: Хмарно, часом дощі, в горах місцями з переходом в мокрий сніг, подекуди сильні опади. Вночі та вранці в горах місцями туман. Вітер північно-західний 9-14, вночі подекуди пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі 2-7° тепла, вдень 4-9°, місцями 10-13° тепла, на високогір'ї протягом доби 0-3° морозу.
по м. Ужгород: Хмарно, вночі дощ, вдень слабкий дощ. Вітер північно-західний 9-14 м/с. Температура повітря вночі 3-5°, вдень 7-9° тепла.



ІМЕНИНИ         25 квітня Сергій, Марія, Марфа, Давид, Іван, Василь.



Сьогодні також:

  ООН: Міжнародний день тиші
  ООН: Міжнародний день секретаря

•   Австралія, Нова Зеландія, Науру, Соломонові Острови, Тонга, Самоа: день АНЗАК
•   Єгипет: день звільнення Синайського півострова
•   Італія, Португалія: день звільнення
•   Німеччина: день дерева
•   Північна Корея: день створення народної армії
•   Польща: день працівників в'язничної охорони
•   Португалія: день Революції
•   Свазіленд: день Прапора



Цей день в історії


1547 — найбільшою пожежею спалена Москва
1607 — під час восьмилітньої війни голландський флот знищив іспанську ескадру що стояла на якорі в битві при Гібралтарі. В ході бою загинув голландський адмірал Якоб ван Хеемскерк
1626 — в ході тридцятилітньої війни відбулась битва під Дессау. Генерал Альбрехт Валленштейн, командувач армією імператора Фердинанда II, розбив данське військо під керівництвом графа Ернста фон Мансфельда


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї


Ужгород
15— 30 квітня — “Сакура-фест”.

Ужгород, набережна Незалежності
15—30 квітня — Великодній ярмарок.


Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
До 30 квітня — виставка Віктора та Олени Дерди.


«Доміон»
До 27 квітня — “Мисливець і Снігова королева”, 3D. Поч. о 10.00, 13.50, 19.30. “Книга джунглів”, 3D. Поч. о 12.00, 17.40. “Воскресіння”. Поч. о 21.30. “Прибульці-3: Взяття Бастилії”. Поч. о 15.50.


Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
До 27 квітня — “Злочинець”. Поч. о 10.00, 18.00. “Бережи свої горішки”. Поч. о 10.00, 14.50. “Книга джунглів”, CineMAX 3D. Поч. о 10.00, 13.45, 17.50, 20.00. “Прибульці

«Перемога»
До 27 квітня — “Леді Бос”. Поч. о 10.00, 16.00. “Воскресіння”. Поч. о 12.00, 20.00. “Книга джунглів”. Поч. о 14.00, 18.00, 22.00.

Мистецький центр «Галерея Ілько»
Виставка Василя Беци.
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Галерея «Ужгород»
Виставка Габора Гомокі.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Художній музей імені Бокшая
Персональна виставка заслуженого художника України Антона Шепи.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
До 5 травня — персональна виставка Артура Тиводара “Яблучний спас”.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
І поверх. Природа Закарпаття.
Археологія. Наш край у первісні часи.
«Inter arma silent musae» («Між гарматами музи мовчать») про участь закарпатців у подіях Євромайдану та бойових діях у зоні АТО.
Виставка «Час розкидати каміння. Час збирати каміння» (з фондової колекції годинників ЗКМ).
ІІ поверх. Древній замок над Ужем та з історії Ужгородського замку.
З історії Ужгородської духовної семінарії.
Закарпаття у період Другої світової війни.
Ікони та стародруки XVI — початку XX ст.
Графи Шенборни та Закарпаття.
Меблі XVIII — початку XX століття
Холодна і вогнепальна зброя XVI — початку XX століття (з фондової колекції музею).
Закарпаття між двома Світовими війнами.
Карпатська Україна.
Меморіальна кімната-музей Президента Карпатської України Августина Волошина.
«Погано бути чужинцем у власній батьківщині», присвячена зачинателеві музейної справи краю Тиводарові Легоцькому.
Народні музичні інструменти Закарпаття.
ІІІ поверх. Народний одяг Закарпаття.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен Вранці можуть виникнути складнощі, пов'язані з проїздом і перешкодами в дорозі. Тобі варто перенести важливі зустрічі, щоб не запізнюватися. У другій половині дня старайся відмовитися від участі у публічних заходах. Тобі потрібно проаналізувати статистику роботи, щоб поліпшити свою продуктивність. Увечері варто розвіятися і пройтися з подругами по магазинах, щоб зняти стрес.
Телець У першій половині дня тобі вдасться вирішити складну фінансову ситуацію завдяки підтримці друга. Намагайся не втручатися в інтриги колег, це може зіпсувати стосунки з керівником. У другій половині дня ти отримаєш пропозицію про співпрацю від конкурентів. Варто порадитися зі своїм наставником, щоб не упустити вдалі перспективи. Доведеться затриматися на роботі, тому скасуй плани на вечір.
Близнюки   У першій половині дня на тебе чекають перешкоди в справах від недоброзичливців. Не варто боятися шантажу та маніпуляцій з боку опонентів. У другій половині дня керівник схвалить твої дії і надасть підтримку. Намагайся виправдати надії однодумців і діяти рішуче і наполегливо. Увечері тобі потрібно подбати про вирішення побутових потреб і господарських питань.
Рак. У першій половині дня старайся відмовитися від з'ясування стосунків із партнерами. Конкуренти можуть спровокувати конфлікт, який призведе до матеріальних витрат. У другій половині дня на тебе чекає успіх під час публічних виступів, твої ідеї схвалить впливова особа. Не варто звертати уваги на критику недоброзичливців, які вставляють палиці в колеса. Вечеря з однодумцями у невимушеній атмосфері допоможе налагодити важливі ділові зв'язки.
Лев   Сьогодні тобі варто зайнятися наведенням порядку в документації і на робочому місці. Колеги можуть втягнути тебе в авантюру, яка призведе до втрат. Не варто підписувати важливих документів без згоди керівника. У другій половині дня ти отримаєш вигідну пропозицію від старого друга. Намагайся використовувати вдалу можливість для додаткового заробітку.
Діва У першій половині дня тобі потрібно звернути увагу на отриману інформацію. Партнери можуть потребувати звіту, тому підготуй потрібні документи. У другій половині дня на тебе чекають складні переговори з впливовою особою. Прислухайся до свого внутрішнього голосу, щоб не допустити помилки. Увечері старайся відмовитися від домашньої роботи і просто займися улюбленою справою.
Терези У першій половині дня тобі варто звернутися за порадою до керівника. Викладай свої ідеї натхненно, щоб отримати потрібний результат. У другій половині дня не варто втручатися в розбіжності між колегами. Тобі потрібно зайняти позицію стороннього спостерігача, щоб уникнути пліток. Увечері можуть завітати гості, тому наведи порядок вдома і запасися продуктами.
Скорпіон Сьогодні на тебе чекає важлива зустріч із особою, яка допоможе вирішити юридичні питання. Проявляй наполегливість, щоб досягти потрібної мети. У другій половині дня використовуй свою чарівність під час переговорів з новими партнерами. Особиста симпатія і дружня прихильність допоможе зміцнити ділові зв'язки. Увечері варто вирушити в гості і відвідати свою подругу, щоб поділитися секретами.
Стрілець Цей день варто провести в спокійній атмосфері і зайнятися побудовою робочих планів. Саморозвиток і навчання будуть корисними для твого кар'єрного зростання. У другій половині дня можуть виникнути складнощі в роботі з документацією. Не варто розраховувати на допомогу колег, тобі доведеться самостійно вирішувати всі проблеми. Увечері старайся не напружувати зір і обов'язково прогуляйся на свіжому повітрі перед сном.
Козеріг Цей день принесе багато корисних ділових контактів. Намагайся не звертати уваги на дрібні подразники і перешкоди, шлях до успіху завжди складний. У другій половині дня ти зможеш укласти вигідну угоду, яка поліпшить твоє матеріальне становище. Обов'язково порадься зі своїм наставником перед прийняттям важливого рішення. Увечері варто сходити в кіно з друзями, щоб зняти напругу після важкого дня.
Водолій. Цей день результативний для ділових поїздок і ведення переговорів з новими партнерами. Не варто сперечатися з колегами і доводити свою правоту. Ти можеш нажити серйозного ворога в оточенні, якщо поддашься емоціям. У другій половині дня вирішення фінансових питань буде ускладнено. Намагайся уникати спілкування з керівником, щоб не виникло скандалу.
Риби Сьогодні ти можеш сміливо займатися реалізацією нових ідеї та проектів. Тобі надасть допомогу старий діловий партнер. У другій половині дня стережися шахраїв, які пропонують отримати швидку і легку прибуток. Керівник доручить тобі важливе завдання, постався до цього серйозно і відповідально. Увечері тебе чекає приємний сюрприз від коханої людини.

Усміхніться на початку нового дня!   :)

Любі дівчата, не викаблучуйтесь. 90% вашої краси можна прибрати вологими серветками.



Хто рано встає - той цілий день спати хоче.


- Коханий, ти купив мені на 8 березня подарунок?
- Звичайно, кохана.
- А він мені сподобається?
- Якщо не сподобається, віддаси мені, я про такий спінінг давно мріяв.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат