Доброго ранку, любі читачі!

Rionews 10.05.2016 07:00 ПОДІЇ

На календарі вівторок, 10 травня. Сподіваємося, що ви добре відпочили на вихідних і з новими силами можете розпочинати справи. Бадьоріться ароматною ранковою кавою, цінуйте своїх близьких. Нехай теплі дотики і гармонійні думки вранці надихають вас на хороший день. Вдалого вам вівторка!

Цитата дня:   - Вчора я відчула, що ти покохав мене.
- Як?
- Ти торкався інакше, ніж зазвичай.
- Ні. Я торкався до тебе, як завжди. Я давно тебе покохав...вчора ти відчула як покохала мене.

Малена Край. "Останній короткий лист"



Погода   10 травня 2016 року
по Закарпатській області: Мінлива хмарність, вночі без істотних опадів, вдень місцями короткочасні дощі, грози. Вночі та вранці місцями слабкий туман. Вітер південно-східний 5-10, під час грози пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі 3-8° тепла, вдень 17-22°, в горах місцями 7-12° тепла.
по м. Ужгород: Мінлива хмарність, без істотних опадів. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 6-8°, вдень 20-22° тепла.


ІМЕНИНИ       10 травня - Семен, Стефан, Йосип, Марія, Віталій


Сьогодні також:

•   Німеччина: День книги
•   Киргизстан: День банківського працівника
•   Таїланд: День хлібороба
•   Азербайджан: свято квітів
•   Тайвань: День Мацу, бога моря



Цей день в історії

1940 — Невілл Чемберлен подав у відставку з посади прем'єр-міністра Великої Британії. Новим британським прем'єром став Вінстон Черчілль.
1956 — у СРСР скасована плата за навчання в старших класах середніх шкіл.
1975 — американський атлет Браян Олдфілд першим в історії штовхнув ядро далі 21 метра (його рекорд був побитий тільки через 12 років).



Що сьогодні   буде в Ужгороді та краї


Кафе-музей “Снек” (вул. Ольбрахта, 3)

6—31 травня — виставка карикатур “Диванний спорт” естонця Прійта Коппеля.
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.



Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)

До 11 травня — “Чудеса з небес”.   Поч. о 10.00, 11.50. “Пастка для привида”. Поч. о 10.00, 17.00. “Перший месник: Протистояння”, CineMAX 3D. Поч. о 10.00, 13.40, 16.25, 18.10, 19.05, 21.45. “Нестерпні леді”. Поч. об 11.40, 20.35. “Мисливець і Снігова королева”, CineMAX 3D. Поч. о 12.30, 20.05. “Топ-модель”. Поч. о 13.45, 18.45. “Книга джунглів”, CineMAX 3D. Поч. о 14.40. “Вовки та вівці”. Поч. о 15.35. “Ретчет і Кланк: Космічні друзі”, 3D. Поч. о 16.20. “Зразкові сім’ї”. Поч. о 22.30. “Хардкор”. Поч. о 22.50.



«Доміон»
До 11 травня — “Перший месник: Протистояння”, 3D. Поч. о 10.00, 14.00, 18.40, 21.20. «Ретчет і Кланк: Космічні друзі”, 3D. Поч. о 12.30. “Мисливець і Снігова королева”, 3D. Поч. о 16.40.



Хуст
23 квітня—15 травня — “Великодній ярмарок”.

Замок “Паланок” (виставкова зала історичного музею)
До 14 травня — виставка “Мости, епохи, Будапешт”.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка   Раїси Глюк.

Художній музей імені Бокшая
Виставка Володимира Павлишина (живопис).
Виставка Каталін Голлов (графіка).
7 травня — відкрита зустріч “Старе місто: сучасна стратегія розвитку”. Поч. о 13.30. Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Галерея «Ужгород»
“Великодня виставка”.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Мистецький центр «Галерея Ілько»
Виставка “Процес. Новітній реалізм в образотворчому мистецтві Закарпаття”.
Галерея працює щодня (крім понеділка) з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Провулок «Гірчичне зерно» (Ужгород)
Виставка «Переселенці на Закарпатті: життя без стереотипів».

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
І поверх. Природа Закарпаття.
Археологія. Наш край у первісні часи.
«Inter arma silent musae» («Між гарматами музи мовчать») про участь закарпатців у подіях Євромайдану та бойових діях у зоні АТО.
Виставка «Час розкидати каміння. Час збирати каміння» (з фондової колекції годинників ЗКМ).
ІІ поверх. Древній замок над Ужем та з історії Ужгородського замку.
З історії Ужгородської духовної семінарії.
Закарпаття у період Другої світової війни.
Ікони та стародруки XVI — початку XX ст.
Графи Шенборни та Закарпаття.
Меблі XVIII — початку XX століття
Холодна і вогнепальна зброя XVI — початку XX століття (з фондової колекції музею).
Закарпаття між двома Світовими війнами.
Карпатська Україна.
Меморіальна кімната-музей Президента Карпатської України Августина Волошина.
«Погано бути чужинцем у власній батьківщині», присвячена зачинателеві музейної справи краю Тиводарові Легоцькому.
Народні музичні інструменти Закарпаття.
ІІІ поверх. Народний одяг Закарпаття.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки на наступний 2016-й рік

Овен   Сьогодні потрібно сконцентрувати свою увагу на документації та звітах. Тобі доведеться змінити свою звичну стратегію, щоб отримати гарний результат. У другій половині дня керівник може розкритикувати результати твоєї роботи. Не варто засмучуватися і опускати руки, потрібно зібратися, щоб рухатися вперед. Від участі в галасливих заходах ввечері краще утриматися і залишитися вдома.
Телець Вранці на тебе чекає випадкова зустріч зі старим другом, який може стати діловим союзником. Використовуючи свою чарівність, ти зможеш отримати підтримку керівника. У другій половині дня вирішення фінансових питань буде ускладнено. Тобі варто уважно проаналізувати статистику, щоб усунути недоліки в роботі. Вечір варто провести у колі друзів, щоб відволіктися від повсякденних турбот.
Близнюки   Цей день варто присвятити плануванню і обговорити свої напрацювання з колегами. Тобі потрібно активізувати всі сили, щоб переконати керівника в правильності твоїх ідей. У другій половині дня можуть виникнути розбіжності з новими партнерами. Не варто акцентувати увагу на конфліктних питаннях під час переговорів. Ти зможеш владнати справи за допомогою втручання свого компаньйона в переговорний процес.
Рак Сьогодні варто приділити увагу аналізу минулих помилок і своїх недоліків у роботі. Постарайся критично підійти до своєї діяльності, щоб усунути всі недоліки. У другій половині дня можуть виникнути складнощі в роботі офісної техніки. Стеж, щоб важлива інформація не потрапила до твоїх конкурентів. У твоєму оточенні з'явився недоброзичливець, будь уважніше.
Лев   У першій половині дня старайся відмовитися від спілкування з особами, які тебе дратують. Тобі потрібно стримувати свої емоції, щоб не спровокувати затяжний конфлікт. У другій половині дня партнери попросять про додаткові умови співпраці. Тобі варто піти на поступки, щоб зберегти стабільний прибуток. Увечері займися доглядом за волоссям і шкірою голови, можна зробити фарбування.
Діва У першій половині дня можуть виникнути складнощі в дорозі, попереджай про своє запізнення. Тобі доведеться виконати рутинну роботу, щоб навести порядок у справах. У другій половині дня постарайся не втручатися в інтриги і плітки своїх колег. Тобі потрібно триматися осторонь від негативних осіб, щоб зберегти свою репутацію. Вечір краще провести в усамітненій атмосфері, щоб відновити запас сил.
Терези   Цей день принесе ряд конфліктів, які можуть вивести тебе з рівноваги. Намагайся відмовитися від участі в ризикованих операціях і фінансових пірамідах. У другій половині дня керівник публічно розкритикує твої ідеї. Намагайся зібрати команду однодумців, щоб здобути перемогу. Увечері вирушай у гості, щоб розвіятися і змінити обстановку.
Скорпіон Цей день буде результативним для спілкування та побудови нових ділових зв'язків. Тобі варто задіяти твої комунікативні навички, щоб переконати потенційних партнерів у своїй правоті. У другій половині дня намагайся не втручатися в суперечку, краще займи позицію спостерігача. На тебе чекає вигідне укладення угоди завдяки допомозі союзників. Вечір проведи у колі сім'ї та приготуй смачну вечерю.
Стрілець Цей день варто присвятити навчанню і роботі з інформаційними потоками. Тобі потрібно відмовитися від амбіцій, щоб отримати схвалення з боку керівництва. У другій половині дня колеги можуть відмовитися виконувати свої зобов'язання. Не варто ні на кого розраховувати, роби все самостійно. Увечері тобі доведеться зайнятися вирішенням сімейних питань і надати підтримку родичам старшого покоління.
Козеріг Вранці довірся своїй інтуїції і знакам Долі. Змінивши свої початкові плани, ти досягнеш гарних результатів. Фінансова підтримка з боку партнерів дасть можливість отримати додатковий прибуток. У другій половині дня намагайся не звертати уваги на дрібні побутові подразники. Потрібно вчитися контролювати свої емоції, тому займися духовними практиками.
Водолій.   Цей день варто присвятити колективній роботі. Мозковий штурм і альтернативне бачення проблеми допоможуть розібратися в ситуації, що склалася. У другій половині дня на тебе чекає напружений діалог із партнерами. Змінивши стратегію поведінки, ти зможеш врегулювати проблему. Ввечері треба обмежити вживання міцного чаю і кави, краще випити заспокійливий збір трав.
Риби Сьогодні на тебе чекає напружений день і складнощі в спілкуванні з колегами. Тобі доведеться відстоювати свої позиції усіма гідними способами. У другій половині дня потрібно обмежити спілкування з особами, які тебе дратують і провокують. Тобі варто порадитися з керівником, перш ніж приймати важливе рішення. Увечері спробуй розслабитися, усамітнившись у парковій зоні.

Усміхніться на початку нового дня!   :)

Розмова викладача зі студентом. Викладач:
- Що таке усний екзамен?
- Це діалог двох людей.
- А якщо один з них придурок?
- Тоді інший не отримає стипендію!


Приходжу додому, а там стільки роботи: диван не лежаний, телевізор непереглянутий, інтернет несиджений.



Скільки на людину не кричи, а вдарити - якось надійніше буде.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат