Доброго ранку, любі читачі!

Rionews 19.05.2016 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні четвер, 19 травня. Нехай ранкова прохолода приємно бадьорить вас на початку дня, а свіжозварена гаряча кава зігріває і пробуджує до звершень. Насолоджуйтеся гармонійними хвилинами свого життя. Внутрішній спокій іноді так важливий для того, аби зупинитися на мить і з новими силами й свіжими думками розпочати щось нове. Смачного вам кавування і гарного дня!

Цитата дня:   На світі повинен бути хтось, кому від тебе потрібно лише одне: щоб у тебе все було добре.

Борис Акунін "Вогняний перст"




Погода   19 травня 2016 року
по Закарпатській області: Хмарно з проясненнями, вночі місцями слабкі опади, вдень місцями слабкі короткочасні дощі, грози. Вночі та вранці місцями слабкий туман. Вітер змінних напрямків 3-8, під час грози пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі 0-5° тепла, вдень 14-19°, в горах місцями 3-8° тепла.
по м. Ужгород: Хмарно з проясненнями, без істотних опадів. Вночі та вранці слабкий туман. Вітер змінних напрямків 3-8 м/с. Температура повітря вночі 3-5°, вдень 17-19° тепла.




ІМЕНИНИ         19 травня - Денис, Михайло



Сьогодні також:

•   Україна: День пам'яті політрепресованих {в третю неділю}





Цей день в історії

1997 — Компанія «Hewlett-Packard» випустила свій перший портативний комп'ютер, що працював під операційною системою Windows CE.
1998 — З національної галереї сучасного мистецтва у Римі невідомими викрадено дві картини Вінсента ван Гога і одну Поля Сезанна.
2005 — На конференції міністрів освіти країн Європи у Бергені (Норвегія) ухвалили рішення про приєднання України до Болонського процесу.




Що сьогодні   буде в Ужгороді та краї


Кафе-музей “Снек” (вул. Ольбрахта, 3)

6—31 травня — виставка карикатур “Диванний спорт” естонця Прійта Коппеля.
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.


Художній музей імені Бокшая
Виставка Володимира Павлишина (живопис).
Виставка Каталін Голлов (графіка).
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Галерея «Ужгород»
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Мистецький центр «Галерея Ілько»
Виставка “Процес. Новітній реалізм в образотворчому мистецтві Закарпаття”.
Галерея працює щодня (крім понеділка) з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Провулок «Гірчичне зерно» (Ужгород)
Виставка «Переселенці на Закарпатті: життя без стереотипів».

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
І поверх. Природа Закарпаття.
Археологія. Наш край у первісні часи.
«Inter arma silent musae» («Між гарматами музи мовчать») про участь закарпатців у подіях Євромайдану та бойових діях у зоні АТО.
Виставка «Час розкидати каміння. Час збирати каміння» (з фондової колекції годинників ЗКМ).
ІІ поверх. Древній замок над Ужем та з історії Ужгородського замку.
З історії Ужгородської духовної семінарії.
Закарпаття у період Другої світової війни.
Ікони та стародруки XVI — початку XX ст.
Графи Шенборни та Закарпаття.
Меблі XVIII — початку XX століття
Холодна і вогнепальна зброя XVI — початку XX століття (з фондової колекції музею).
Закарпаття між двома Світовими війнами.
Карпатська Україна.
Меморіальна кімната-музей Президента Карпатської України Августина Волошина.
«Погано бути чужинцем у власній батьківщині», присвячена зачинателеві музейної справи краю Тиводарові Легоцькому.
Народні музичні інструменти Закарпаття.
ІІІ поверх. Народний одяг Закарпаття.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки на наступний 2016-й рік

Овен   Цей день варто присвятити навчанню і освоєнню нових практичних навичок. Намагайся приділити більше часу збору та аналізу отриманої інформації, ти дізнаєшся багато нового. У другій половині дня спробуй відволіктися від монотонної діяльності і зайнятися реалізацією творчих ідей. На тебе чекає приємна новина від старих партнерів, які нададуть допомогу. Увечері варто зайнятися благоустроєм оселі і навести порядок на кухні.
Телець Сьогодні ти отримаєш важливу інформацію про роботу своїх конкурентів. Не варто затягувати час, прояви рішучість і швидкість реакцій. У другій половині дня ти отримаєш завдання від керівника, постався серйозно до виконання роботи. Колеги можуть створити додаткові перешкоди, тому сконцентруйся на важливій меті. Вечір краще присвятити походу по магазинах і оновленню свого гардеробу.
Близнюки   Сьогодні тобі вдасться виконати багато рутинної роботи і навести порядок у справах. Намагайся не звертати уваги на побутові недоліки і дрібні подразники, які тебе відволікають. У другій половині дня можуть виникнути складнощі в розумінні з новими колегами. Не варто вступати в суперечку, краще ухилитися від неприємного діалогу. Увечері займися вирішенням сімейних питань і порадуй подарунками близьких.
Рак Сьогодні тобі вдасться обійти конкурентів і вийти на лідируюче місце. Керівник відзначить твої заслуги і винагородить фінансово. У другій половині дня старайся відмовитися від участі в публічних виступах. Тобі потрібно навести порядок у документах і усунути дрібні недоліки в роботі, щоб не виникло проблем із керівництвом. Увечері вирушай у гості до друзів, щоб відволіктися від звичної сірості буднів.
Лев   Вранці будь стриманою і не провокуй конфліктних ситуацій. Вчися контролювати свій гнів, щоб не мати проблем у спілкуванні з оточуючими. У другій половині дня партнери запропонують незвичайні умови співпраці. Не варто спокушатися на швидкий прибуток, порадься з більш досвідченим фахівцем. Увечері варто зайнятися самоосвітою і почитати мотивуючу літературу.
Діва Цей день ефективний для поїздок і ділових переговорів з іноземними партнерами. На тебе чекає визнання в колективі, що підвищить твою репутацію. У другій половині дня будь уважніше при підписанні важливих документів. Тобі потрібно зважувати кожен свій крок, щоб не потрапити в скрутну ситуацію. Увечері можуть завітати гості, тому потурбуйся про порядок у кімнаті.
Терези   Сьогодні на тебе чекає спілкування з новими партнерами, які оцінять твої професійні гідності. Намагайся не втручатися в плітки та інтриги колег. Твій таємний недоброзичливець може створити додаткові перешкоди для реалізації твоїх планів. У другій половині дня переговори з партнерами можуть не відбутися. Тобі потрібно обговорити свої напрацювання з керівником, щоб поліпшити свої результати.
Скорпіон Цей день ефективний для підписання документів та роботи з бюрократичними інстанціями. Тобі потрібно сконцентруватися на одній меті, і відмовитися від маловажних справ. У другій половині дня переговори з партнерами принесуть гарний результат. Ти отримаєш можливість мати додатковий дохід від посередницької діяльності. Увечері вирушай на прогулянку разом із коханою людиною, щоб добре провести час.
Стрілець Сьогодні ти зможеш отримати гарні результати у діалозі з новими партнерами. Використовуй свою чарівність, щоб отримати бажаний результат. У другій половині дня спробуй об'єднати зусилля з опонентами заради досягнення своєї мети. Робота в команді буде плідною і принесе гарні результати. Увечері подбай про вирішенні господарських питань і зроби закупівлі.
Козеріг Сьогодні варто зайнятися роботою над документами і плануванням. Ти зможеш отримати заступництво з боку впливової особи. У другій половині дня старайся зосередитися на досягненні важливої мети, не звертаючи уваги на дрібні подразники. На тебе чекає вдале рішення фінансового питання завдяки вигідному збігу обставин. Увечері запроси в гості друзів, щоб обговорити свої ідеї.
Водолій.   Вранці старайся бути уважнішою і не випускати з уваги цінні речі та документи. Твоя неуважність може призвести до серйозних фінансових втрат, які спустошать сімейний бюджет. У другій половині дня спробуй обговорити свої напрацювання з колегами, яким ти довіряєш. Вирішення фінансових питань буде ускладнено, тому займися іншими справами. Вечір краще провести в колі сім'ї і залишитися вдома.
Риби Цей день є результативним для пошуку нових партнерів і ведення переговорів. Тобі вдасться переконати керівника у своїй правоті і отримати фінансову підтримку. У другій половині дня стережись інтриг і пліток колег. Втручання у конфлікт може зіпсувати твою репутацію. Плани на вечір краще перенести, твоє самопочуття може погіршитися.


Усміхніться на початку нового дня!   :)
Найкращий подарунок для жінки: кільце з діамантом загорнуте в норкову шубу, перев'язану золотим ланцюжком, в багажнику нового мерседеса, припаркованого біля будиночка біля моря!


Твердження, що джентльменів не зустрінеш у наш час несправедливе! Сьогодні я, наприклад, бачив, як чоловік тримав парасольку над дружиною, поки та міняла колесо.


- Вік - це всього лише цифра.Він не визначає розум людини і її погляди на життя. Все залежить не від прожитих років, а від пережитих обставин в житті.
- Юначе, або паспорт показуйте, або кладіть пиво на місце!

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат