Ужгород: Власник готеля "Корона" Волошин підстрелив із пістолета громадського активіста Рахімова

admin 18.05.2016 17:42 ПОДІЇ

Близько 16-ї громадський активіст Євген Рахімов на своїй сторінці у Фесбук повідомив:"Щойно на мене та Богуславського здійснив напад Волошин. Була застосована вогнепальна зброя"
Євген Рахімов   також виставив фото своєї ноги у калюжі крові.  


Згодом він додав інші фотографії, де видно два отвори від   поранення. "Друзі, все ок, дякую за підтримку))) Продовжуємо давити покидька Волошина і Ко )))) Слава Україні!!!" — написав Євген Рахімов на своїй сторінці Facebook.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Рахімов оприлюдним фото з лікарні із простреленою ногою

Громадський активіст Євген Рахімов написав з лікарні, що з ним все добре і оприлюднив фото з пораненням
"Друзі, все ок, дякую за підтримку))) Продовжуємо давити покидька Волошина і Ко )))) Слава Україні!!!", - написав Рахімов.
Євген Рахімов - спортсмен і фізично сильна людина.
Як ми повідомляли, сьогодні в центрі Ужгорода сталася стрілянина, в результаті якої було поранено громадського активіста Євгена Рахімова. Сам Рахімов повідомив, що це зробив депутат міськради Іван Волошин.

http://prozak.info/Suspil-stvo/Rahimov-oprilyudnim-foto-z-likarni-iz-prostrelenoyu-nogoyu

++++++++++++++++++++++++

Лужи крови на площади Театральной – в борьбе за ужгородскую «Коруну» дело дошло до стрельбы


Въезд во внутренний дворик бывшего ужгородского ресторанно-гостиничного комплекса «Коруна» перекрыт полицией, возле лавочки у ограды – лужи крови, Евгения Рахимова увезла «скорая помощь», депутат Ужгородского горсовета Роман Богуславский дает показания….

Противостояние тех, кто защищает историческую архитектурную памятку (ужгородцы и общественные активисты) и теми, кто хочет её уничтожить (активисты утверждают, что к этому позорному делу причастен депутат Ужгородского горсовета Иван Волошин), перешло в «горячую фазу».

Вчера в социальных сетях активисты били тревогу: по их данным, на сегодня был запланирован снос стен «Коруны» вплоть до первого этажа (крышу здания уже успели снести). Общественники весь день наблюдали за тем, что творится за синей оградой, и после обеда заметили «строительно-разрушительную активность». На место прибыли депутат Ужгородского горсовета Роман Богуславский и его помощник Евгений Рахимов. И тут…

У здания «Коруны» неожиданно началась стрельба. Очевидцы утверждают, что видели с пистолетами двоих: упомянутого выше Ивана Волошина и охранника (то ли его личного, то ли здания «Коруны»). Стрелял, по их словам, вроде бы охранник.

Стрелял на поражение: на площади – лужи крови, Евгения Рахимова забрала «скорая». Роман Богуславский вроде не пострадал, в данный момент он за синей оградой даёт показания полиции.

Иван Волошин и охранник, по словам очевидцев, тут же скрылись.

О том, что в «Коруне» собирались что-то ломать и вывозить, свидетельствуют и два прибывших сюда самосвала. К слову, каким образом они среди бела дня смогли заехать в пешеходную зону – тот ещё вопрос…

И кто после этих самосвалов будет приводить в порядок улицу Корзо и площадь Театральную – тоже вопрос…

http://ru.korzonews.info

+++++++++++++++++++++

Екс-кандидату в мери Ужгорода Івану Волошину загрожує від трьох до семи років позбавленні волі, – прокуратура

За інформацією керівника Ужгородської місцевої прокуратури Дмитра Кириленка СВ Ужгородського ВП ГУНП в Закарпатській області зареєстроване кримінальне провадження за ч.4 ст. 296 КК України за фактом вчинення хуліганських дій за участі депутатів Ужгородської міської ради та інших осіб, із застосуванням травматичної зброї.

На даний час тривають першочергові слідчі дії, – повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Ужгородська місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво у даному кримінальному провадженні, а його хід взято на контроль керівництвом прокуратури області.

Як зазначив Дмитро Кириленко, санкція вказаної статті 296 ч.4 кримінального кодексу України(хуліганство, вчинене групою осіб, із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень) передбачає покарання позбавленням волі на строк від трьох до семи років.


PMG.ua

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат