Доброго ранку, любі читачі!

Rionews 19.04.2016 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні вівторок, 19 квітня. Нехай ваш ранок буде затишним і гармонійним з горнятком ароматної кави в руках. Наповнюйте день радістю разом з бажаними людьми й у здійсненні корисних справ. Приємного вам кавування й гарного вівторка!

Цитата дня:   Кожна людина отримує в житті те, чого хоче. Але не кожна після цього щаслива.

Клайв Стейплз Льюїс



Погода   19 квітня 2016 року
по Закарпатській області: Мінлива хмарність, місцями невеликий дощ, гроза. Вітер північний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 5-10°, вдень 15-20° тепла, на високогір'ї вночі 0-3°, вдень 4-9° тепла.
по м. Ужгород: Мінлива хмарність, часом невеликий дощ, гроза. Вітер північний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 8-10°, вдень 18-20° тепла.




ІМЕНИНИ   19 квітня – Євтихій, Платоніда, Ярема.




Цей день в історії

1563 — в Москві почала працювати друкарня Івана Федоровича.
1713 — імператор Священної Римської Імперії Карл VI Габсбург встановлює своєю т. зв. «Прагматичною санкцією» неподільність володінь Габсбургів та запроваджує право на спадковість по жіночій лінії для дому Габсбургів.
1775 — битви при Лексингтоні і Конкорді, початок війни за незалежність США



Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Ужгород
15— 30 квітня — “Сакура-фест”.

Ужгород, набережна Незалежності
15—30 квітня — Великодній ярмарок.

«Доміон»
До 20 квітня — “Книга джунглів”, 3D. Поч. о 10.00, 15.00, 18.30. “Воскресіння”. Поч. о 13.20, 20.20. “Прибульці-3: Взяття Бастилії”. Поч. о 22.00. “Леді Бос”. Поч. об 11.40, 16.50.

Кінотеатр “5-й елемент”
До 20 квітня —   “Бережи свої горішки”. Поч. о 10.00, 14.50.   “Леді Бос”. Поч. о 10.00, 21.40. “Воскресіння”, CineMAX. Поч. о 10.00, 15.35, 17.35, 21.45. “Король мавп”. Поч. об 11.25.   “Едді “Орел”. Поч. об 11.35. “Книга джунглів”, CineMAX 3D. Поч. об 11.55, 13.55, 17.55, 19.55. “Прибульці-3”. Поч. о 13.00, 16.20, 20.00. “Злочинець”. Поч. о 13.30, 19.35. “Зоотрополіс”, CineMAX 3D. Поч. о 15.55.   “#Selfieparty”. Поч. о 18.10. “Кожному своє”. Поч. о 21.50.

“Перемога”
До 20 квітня — “Леді Бос”. Поч. о 10.00, 16.00. “Воскресіння”. Поч. о 12.00, 20.00. “Книга джунглів”. Поч. о 14.00, 18.00, 22.00.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка Світлани Кремінь „We Can Do It”.

Художній музей імені Бокшая
Персональна виставка Влада Габди.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
До 5 травня — персональна виставка Артура Тиводара.
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Галерея «Ужгород»
Виставка Габора Гомокі.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Мистецький центр «Галерея Ілько»
Виставка Василя Беци.
Галерея працює щодня (крім понеділка) з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Провулок «Гірчичне зерно» (Ужгород)
Виставка «Переселенці на Закарпатті: життя без стереотипів».

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
І поверх. Природа Закарпаття.
Археологія. Наш край у первісні часи.
«Inter arma silent musae» («Між гарматами музи мовчать») про участь закарпатців у подіях Євромайдану та бойових діях у зоні АТО.
Виставка «Час розкидати каміння. Час збирати каміння» (з фондової колекції годинників ЗКМ).
ІІ поверх. Древній замок над Ужем та з історії Ужгородського замку.
З історії Ужгородської духовної семінарії.
Закарпаття у період Другої світової війни.
Ікони та стародруки XVI — початку XX ст.
Графи Шенборни та Закарпаття.
Меблі XVIII — початку XX століття
Холодна і вогнепальна зброя XVI — початку XX століття (з фондової колекції музею).
Закарпаття між двома Світовими війнами.
Карпатська Україна.
Меморіальна кімната-музей Президента Карпатської України Августина Волошина.
«Погано бути чужинцем у власній батьківщині», присвячена зачинателеві музейної справи краю Тиводарові Легоцькому.
Народні музичні інструменти Закарпаття.
ІІІ поверх. Народний одяг Закарпаття.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки на наступний 2016-й рік

Овен   У першій половині дня доведеться поборотися за місце під сонцем. Колеги можуть створити конфліктну ситуацію, яка зіпсує стосунки з керівництвом. У другій половині дня нові партнери допоможуть реалізувати твою ідею. Проявивши ініціативу і наполегливість, ти отримаєш гарний фінансовий результат. Увечері постарайся розслабитися і переглянути позитивний фільм.
Телець Цей день варто присвятити аналізу своїх професійних недоліків і помилок у роботі. Самоосвіта та освоєння нових навичок будуть ефективними. У другій половині дня тобі доведеться відстоювати свою точку зору перед колективом. Суперечки і розбіжності не приведуть до компромісного рішення. Увечері на тебе чекає зустріч із людиною з минулого, яка тебе приємно здивує.
Близнюки   Цей день принесе багато нових ділових контактів, які будуть плідними. Тобі потрібно зосередитися на вирішенні організаційних питань, щоб поліпшити результати. У другій половині дня можуть виникнути складнощі в роботі комп'ютерної техніки. Не варто звертати уваги на критичні висловлювання недоброзичливців на свою адресу. Увечері не варто вирушати в галасливі місця з масовим скупченням людей.
Рак Вранці на тебе чекає приємний сюрприз від старого друга. Використовуй свою чарівність під час важливих ділових переговорів. У другій половині дня керівник відзначить твої досягнення на публічних зборах. Колеги допоможуть поліпшити результат і отримати більше прибутку. Увечері доведеться затриматися на роботі, тому нічого не плануй.
Лев   Сьогодні можуть виникнути розбіжності з колегами через невирішене фінансове питання. Тобі потрібно триматися осторонь від інтриг і пліток, щоб зберегти свою репутацію. У другій половині дня партнери попросять про додаткові привілеї. Виконавши поставлені вимоги, ти отримаєш прибуток. Увечері спілкування з друзями допоможе відновити сили після напруженого і складного дня.
Діва Цей день варто присвятити роботі з документацією і вирішенню юридичних питань. Звернувшись за порадою до керівника, ти отримаєш підтримку. У другій половині дня на тебе чекають складні переговори з новими партнерами. Намагайся увійти в становище співрозмовника, щоб зробити потрібну пропозицію. Увечері прогуляйся по красивих місцях, щоб насолодитися гармонією світу.
Терези Сьогодні ти отримаєш багато нової та корисної інформації, яка допоможе збільшити твою продуктивність. Можливо, тобі доведеться попросити про допомогу своїх колег, щоб знайти правильне рішення. У другій половині дня вирішення фінансових питань буде ускладнено. Не варто приймати близько до серця дрібні невдачі. Тобі варто зібратися з силами і рухатися впевнено до поставленої мети.
Скорпіон Сьогодні ти зможеш легко і безперешкодно отримати потрібне рішення від впливової особи. Твоє уміння переконувати допоможе у вирішенні складної ситуації. У другій половині дня дій активно і цілеспрямовано, тоді фінансовий результат істотно покращиться. Твої партнери допоможуть у реалізації нових ідей і планів. Увечері тобі варто відволіктися від суєти і усамітнитися в красивому місці, щоб насолодитися природою.
Стрілець У першій половині дня тобі доведеться боротися з бюрократичними складнощами. Подолати перешкоди допоможуть старі ділові зв'язки. У другій половині дня не варто втручатися в суперечку між колегами. Ти можеш зіпсувати свою репутацію, якщо вступиш у конфлікт із недоброзичливцями. Увечері пройдися по магазинах і підбери нові аксесуари, щоб підкреслити свій стиль.
Козеріг У першій половині дня тобі варто ґрунтовно підготуватися до важливої ділової зустрічі. Дізнайся більше інформації про нових партнерів, щоб вплинути на хід переговорів. У другій половині дня на тебе чекає вигідна пропозиція і перспективне фінансове співробітництво. Увечері спілкування з колегами у неформальній обстановці допоможе досягти професійного зростання.
Водолій.   У першій половині дня ти зіткнешся з перешкодами, які створили конкуренти. Не варто звертати уваги на тимчасові труднощі, йди своїм шляхом. У другій половині дня керівник попросить тебе виконати важливе доручення. Намагайся не розголошувати свої плани і дії, в твоєму оточенні багато недоброзичливців. Увечері вирушай до перукаря, щоб змінити свою зачіску і колір волосся.
Риби Вранці варто приділити увагу своєму гардеробу і зачісці. Твій бездоганний вигляд допоможе вплинути на ведення важливих переговорів. У другій половині дня старайся захистити себе від спілкування з людьми, які тебе дратують. Потрібно сконцентрувати свою увагу на досягненні важливої мети. Керівник схвалить твої плани і сприятиме подальшому кар'єрному зростанню.


Усміхніться на початку нового дня!   :)

Злодій залізає в будинок, а там - папуга.
- А Кеша все бачить!
Злодій накрив рушником клітку, папуга:
- А Кеша не я! Кеша - бульдог.


Їде забита маршрутка. В блондинки дзвонить телефон. Вона починає ритися в сумочці. Довго перебирає все догори ногами, але не знаходить. Пауза. Потім знову починає дзвонити, і знову починає ритися в сумочці. Після 20 секунд пошуку видає фразу, яка звалила усіх наповал:
- Напевно вдома забула!


"Ось такого вірусу в мене ще не було!" - сказав зять, побачивши тещу за комп'ютером.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат