Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-12') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 17100, 20

Платники Берегівщини забезпечили 55 млн грн надходжень до державної казни

Про це повідомив начальник Берегівської ОДПІ ГУ ДФС у Закарпатській області Петро Дудаш. Впродовж січня-квітня 2015 року до зведеного бюджету платниками податків району сплачено 55 млн грн податків та зборів, що на 21,6 млн грн більше аналогічного періоду минулого року.

Через контрабанду цигарок вилучили «Sprinter 313 CDI»

Українці хотіли підзаробити – приховати цигарки від митного контролю й продати їх в Італії. Виїжджали вони із України вантажопасажирським автомобілем «Mercedes-Benz Sprinter 313 CDI» в пункті пропуску «Тиса» Закарпатської митниці ДФС.

В Ужгороді дискутуватимуть, як зробити дітей щасливими

Відповідь на це питання знають представники громадської організації “Щасливі діти” і учасники проекту “Соціально-психологічна адаптація переселенців з дітьми на новому місці проживання, інтеграція в закарпатську спільноту”, який втілювався на Закарпатті впродовж трьох місяців.

Аналітика:   Держава готує черговий податковий удар по бідних. Олігархи можуть розслабитися

Правительство Украины основным объектом для "стрижки" по-прежнему считает малообеспеченных граждан. При этом оно делает вид, что в упор не замечает многомиллиардные доходы олигархов и коррупционеров, много лет безнаказанно жирующих на воровстве.

8 травня Ужгород чекає на шоу від Театру вогню і світла

В Ужгородському прес-клубі відбулося засідання, головною темою якого стало проведення в Ужгороді мистецько-патріотичного заходу до святкування 70-ої річниці завершення Другої світової війни та перемоги над нацизмом. Сам захід проходитиме у Боздоському парку 8 травня.

З 1 липня будуть зміни для платників єдиного податку ІІІ групи (РОЗ’ЯСНЕННЯ)

Фізична особа — підприємець, плат­ник єдиного податку- незабаром застосування РРО.

У ЗМІ можуть оприлюднювати список закарпатців, які ухиляються від мобілізації

У відповідності до Указу Президента України від 15.01.2015 року №15/2015 «Про часткову мобілізацію», по всій України, в тому числі на території Закарпатської області проводяться заходи 5 черги мобілізації людських та транспортних ресурсів.

Закарпатка намагалася вкрасти горілку, її затримала Державна служба охорони

Працівники Управління Державної служби охорони при УМВС України в Закарпатській області затримали в одному із ужгородських супермаркетів 61-річну крадійку.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі четвер, 7 травня. Прокидайтеся в доброму гуморі і плануйте корисні справи на прийдешній день. Нехай успіх супроводжує вас сьогодні. Цінуйте щирість у людях, любіть їх, й отримаєте натомість їхню любов. Гарного дня!  

На Закарпатті СБУ оголосила підозру колекціонерові за контрабанду картин

На Закарпатті Служба безпеки України оголосила підозру місцевому колекціонерові, який намагався контрабандою вивезти до Словаччини картини засновників Закарпатської школи живопису.

300 років Львівській пивоварні та 300 кРОКІВ свята (ФОТО)

Традиційно на початку травня місто Львів відзначає свій День народження. Проте цього року ця подія співпала зі ще однією визначною для міста датою – у 2015 році Львівській пивоварні виповнюється 300 років. Трьохсотріччя з моменту заснування   Львівської пивоварні «Львівське» почало відзначати заходом під назвою «300 кРОКІВ свята», на якому презентували оновлену пляшку пива «Львівське 1715», об’ємом   0,45 л., багато цікавих декорацій, розваг   та майстер-класів у центрі пивної столиці України.

В Ужгороді   відбувся всеукраїнський турнір із настільного тенісу серед спортсменів із особливими пот

Сьогодні в ужгородському спорткомплексі «Юність» почався 4-ий республіканський турнір із настільного тенісу серед спортсменів із особливими потребами.
На змагання з’їхалися близько 100 учасників з усіх областей України і навіть із Донеччини.

Заходи   з нагоди Дня пам’яті і примирення та 70-ї річниці Перемоги

8 травня – День пам’яті і примирення
12.00 год.,   фойє обласної ради (пл. Народна, 4) –   Урочиста зустріч керівництва області з ветеранами війни, учасниками українського визвольного руху, нинішніми захисниками Вітчизни. Запрошено   керівників дипломатичних установ області.

Нацбанк випустив монету до 70 років із Дня перемоги (ФОТО)

Це монета "Перемога у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 рр."

Львівській пивоварні виповнюється 300 років (ФОТО, ВІДЕО)

«Львівське» запрошує приєднатися до святкування 300-річного ювілею пивоварні.

У Закарпатті затримали дві групи нелегалів (ФОТО)

Сьогодні, 6 травня, прикордонники Чопського загону здійснили чергове затримання незаконних мігрантів, що прагнули у незаконний спосіб дістатись до Угорщини.

В Ужгороді до 9 травня буде перформанс від "Театру вогню і світла"

У середу, 6 травня, о 14.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться засідання, головною темою якого проведення в Ужгороді мистецько-патріотичного заходу до святкування 70-ої річниці завершення Другої світової війни та перемоги над нацизмом. Сам захід проходитиме у Боздоському парку 8 травня.

Невдовзі у Закарпатті пройде один із кращих фестивалів — лицарський

У травні Закарпаття вже традиційно на кілька днів порине в атмосферу лицарських боїв, лучних турнірів, середньовічної поезії та польової кухні.

Названі імена закарпатців, яких притягнуть за зрив мобілізації

У відповідності до Указу Президента України від 15.01.2015 року №15/2015 «Про часткову мобілізацію», по всій України, в тому числі на території Закарпатської області проводяться заходи 5 черги мобілізації людських та транспортних ресурсів.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні середа, 6 травня. Нехай приємні дрібниці надихають вас на нові звершення. Будьте в гармонії з собою, не піддавайтеся хандрі й негативу. Життя прекрасне, вірте в нього і примножуйте добро. Гарного дня!

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат