Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-12') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 17120, 20

Черговий поєдинок ДЮФЛ Іршавського району знову коментуватиме Євген Свищо

У середу 6-го квітня в місті Іршава, на стадіоні «Бужора», відбудеться поєдинок дитячо-юнацької футбольної ліги Іршавського району вікової категорії U-16 між поточним лідером ДЮФК «Юність-ліцей» з Ільниці та командою ДЮФК «Білки-Приборжавське», який поки на бронзовій сходинці.

«Львівське 1715» тепер у новій мегаоб'ємній упаковці 5 літрів

ТМ «Львівське» вирішила порадувати любителів справжнього українського пива та випустила лімітовану серію «Львівське 1715» в упаковці по-справжньому великого формату – металевій діжці об'ємом 5 літрів.

Як закарпатці пили вино на вихідних (ФОТО)

Першотравневі вихідні в Ужгороді видалися хмільними - в місті провели традиційний фестиваль "Сонячний напій". Протягом трьох днів кращі винороби представляли краянам свій продукт. Святкуванню не завадив навіть дощ 1 травня.

"Закарпатська правда" — газета, що виходила в світ за чотирьох держав

«Закарпатська правда» відзначає 95 років від дня першого виходу в світ

ФК «Ужгород» розгромив ФК «Берегово» (ФОТО)

3 травня на стадіоні «Авангард» підопічні Михайла Іваниці легко розібралися з гостями із Берегова.

Закарпатські митники вилучили у португальця моторолер

Напередодні у багажному відсіку автомобіля «MERCEDES-BENZ» працівники Закарпатської митниці ДФС виявили моторолер.

Закарпатська влада відповідає за фортеці на Донбасі (ФОТО)

Як повідомив голова Закарпатської ОДА Василь Губаль, який у п’ятницю, 1 травня, повернувся з робочої поїздки на Донбас, роботи з будівництва фортифікаційних споруд тривають.

Аналітика: Хто більше виграє від "Фірташгейту" — ідіоти чи циніки?

Откровения украинского олигарха Дмитрия Фирташа в Венском суде потрясли околополитическую общественность. Дескать, какой ужас, что судьба президентских выборов решается за кулисами, а не народным волеизъявлением.

В Україні хочуть ввести два автотехпаспорти: на керування і на розпорядження

Через подвійне зростання викрадень авто пропонується підвищити відповідальність осіб, винних у незаконному обігу автомобілів (незаконне заволодіння, знищення або підробка агрегатів; збут майна, одержаного СПД злочинним шляхом).

В Ужгороді вдев’яте пройшов міжнародний турнір із петанку "Сакура - 2015" (ФОТО)

1-3 травня в Ужгороді відбулися масштабні міжнародні змагання з петанку – «Сакура – 2015». Це традиційний турнір, який проводиться вже вдев’яте.

Нардеп Пацкан сьогодні прийматиме закарпатців

Народний депутат України Валерій Пацкан, член фракції Партії “Блок Петра Порошенка”, проводитиме прийом громадян в Ужгороді.

Роберт Мартон - чемпіон України серед молоді

28 квітня — 3 травня у Києві проходив Чемпіонат України з боксу серед молоді. У категорії до 91 кг золоту нагороду здобув мукачівець Роберт Мартон, який зараз навчається у Львівському училищі фізичної культури.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі 5 травня, вівторок. Прокидайтеся в доброму гуморі і з користю розпоряджайтеся власним часом. Насолоджуйтеся тим, що маєте, бо хороше швидко проходить, як і погане, тому розчаровуватися теж не варто. Нехай кава буде смачною, а співрозмовники щирими. Гарного вівторка!

Три рекорди за день встановили у "Косині"

Три рекорди протягом одного дня – 2 травня встановили «Термальні води «Косино» і внесли їх до Книги рекордів України. Загалом у цьому місці зафіксовано вже вісім рекордів. Відтак «Косино» має шанс стати «Рекордсменом рекордсменів» - це спеціальна номінація, яка присуджується одній локації, у якій було встановлено дуже багато рекордів. Загалом на Закарпатті від початку року зафіксовано вже з десяток рекордів.  

"Говерла" пропустила шість голів від "Динамо"

Відбулися матчі 22-го туру УПЛ. "Говерла" грала на виїзді з київським "Динамо". Гран носила односторонній характер — кияни забивали, ужгородці відбивалися.

Як в Ужгороді танцювали на Театральній (ФОТОРЕПОРТАЖ)

У Міжнародний день танцю - 29 квітня в Ужгороді відбулися масові танцювальні виступи.  

Про що говорив в УжНУ Сергій Квіт (ФОТО)

Під час свого робочого візиту до Ужгороду, міністр освіти Сергій Квіт завітав до УжНУ, де розповів викладачам, студентам та журналістам про заплановані зміни, передбачені законом “Про вищу освіту”.

Сергій Ратушняк: Ще один бюджет держави зжирають 15 олігархічних сімей

Ужгородський політик, керівник ГО «Нове Закарпаття» Сергій Ратушняк був гостем у прямому ефірі всеукраїнського телеканалу «112». У студії обговорювався ряд важливих суспільних тем.

Закарпатське заробітчанство:   клубок ризиків і проблиски позитиву

Такого всебічного, компетентного і об’єктивного аналізу заробітчанства, який організував у Ужгороді за «круглим столом» обласний осередок краєзнавців, автор цих рядків (хоч і перебуває «в темі» з самого дитинства) не пригадує.

Ужгородська дитяча залізниця   може остаточно зникнути через два місяці

У переліку дитячих залізниць України ужгородської вже немає. Відкрита у 1947 році єдина вузькоколійка, яка простягається вздовж річки, понад п’ять років безрезультатно чекає свого відновлення. Львівська залізниця, у власності якої вона перебуває, переадресовує питання занепаду залізниці до міської влади Ужгорода, яка зазначає, що їй не передають право власності на об’єкт.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат