Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-12') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 17180, 20

У Закарпатті прикордонники стріляють і кидають гранати (ФОТО)

Кілька днів поспіль бійці Чопського прикордонного загону проходять масштабні навчання на базі одного з найбільших полігонів Закарпатської області.

У Закарпатті під час руху загорівся автобус, у салоні було 46 пасажирів (ФОТО)

26 квітня в с. Голубине Свалявського району на 750-му кілометрі траси Київ-Чоп загорівся автобус марки SETRA, який рухався по маршруту «Ужгород-Львів».

Наймолодший екс-радник Саакашвілі поділиться досвідом в Ужгороді

У вівторок 28 квітня, о 13.00 в Ужгородському прес-клубі Іло Глонті, колишній наймолодший радник Президента Саакашвілі презентує ідею клубу молодих реформаторів та поділиться досвідом реформ у Грузії у сфері бізнесу, соціальній та освітній сферах, досвідом подолання корупції.

Шандор Петефі вважав Ужгород брудним і неохайним (ФОТО)

У неділю, 26 квітня, ужгородці слухали про видатних діячів, які колись проживали на території Ужгорода. Це була відкрита ексурсія будинками, де мешкали відомі люди.

ВІДЕО: Суддя-вбивця продовжує працювати у Закарпатті

Суддя Перечинського райсуду десять місяців тому сів п’яним за кермо і став винуватцем аварії, у якій загинув 33-річний ужгородець.

ФОТОРЕПОРТАЖ із гри "Говерли" та "Зорі"

В Ужгороді відбулася гра між ФК "Говерла" (Закарпаття) та ФК "Зоря" (Луганськ).

В енергетичній війні Шокіна проти Яценюка як козир використовують "Закарпаттяобленерго"

Кабінет Міністрів не хоче реприватизації енергокомпаній, проданих при Януковичу. Це робить незворотнім зіткнення уряду з Генпрокуратурою

Аналітика: Україна опинилася на порозі великої політичної кризи через переділ енергоринку

Парламентська коаліція взяла паузу на майські свята, аби через позапарламентські домовленості уникнути розколу та дострокових виборів у Верховну Раду

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні понеділок, 27 квітня. Цінуйте те, що маєте, діліться радістю з коханими людьми. Із позитивних емоцій розпочинаються хороші вчинки і відчуття щастя. Нехай навколо вас буде достатньо речей, які надихатимуть на звершення. Гарного понеділка!

Тренер "Говерли": Нічийний результат із Зорею був би для нас непоганий

Головний тренер "Говерли" В’ячеслав Грозний в ефірі каналу "Футбол 1" поділився думками про 21-го туру Прем’єр-ліги з "Зорею".

Чесно: Куди вклали гроші члени сімей братів Балог та Петьовки (ІНФОГРАФІКА)

Члени сімей трьох братів Балог та Василя Петьовки мають внески до статутних капіталів або цінні папери тих самих підприємств. Про це свідчать дані з декларацій вищезгаданих народних депутатів, розміщені на сайті парламенту.

В Ужгороді науковці із 7 країн провели конференцію по проблемах фінансово-кредитної системи

23-25 квітня 2015 року в Ужгороді відбулася масштабна науково-практична конференція, організована та проведена кафедрою фінансів і банківської справи УжНУ за підтримки ПАТ «КБ «Хрещатик» та особисто Голови Правління цього банку — к.е.н., заслуженого економіста України Дмитра Гриджука.

Аналітика від Олександра Гавроша: Сумний кінець «русского мира» на Закарпатті

У березні виповнилося 200 років з дня народження Івана Раковського, який, по суті, започаткував москвофільство на Закарпатті. Втім, нині є очевидним, що обрізання духовного ланцюга з Москвою – лише питання часу

Районний поділ на Закарпатті невдовзі не матиме особливого значення

Всі важелі управління й притаманна сучасним райцентрам інфраструктура будуть у громади.

Як «Останній москаль» наробив галасу

14 квітня 2015 року на телеканалі «1+1» відбулася прем’єра комедійного серіалу «Останній москаль», присвяченого пригодам московського мажора у глухому гуцульському селі. Робота Семена Горова стала найпопулярнішим телепродуктом останніх років на українському телебаченні.

Закарпатське Солотвино йде під землю

Як потужне промислове та рекреаційне селище перетворилося в зону лиха.

Закарпаття провалило презентацію на форумі в Словаччині

14 – 23 квітня в словацькому місті Кошице тривали «Дні України в Словаччині», на якому було презентоване і Закарпаття. Насправді, презентація, як така не відбулася. І навіть соромно, що організатори доклали так багато зусиль, щоб провести прекрасний українсько-словацький форум в двох місцях міста Кошице (Культургалле та Культурпарку), а закарпатська влада не спромоглася підготувати хорошу презентацію нашу краю для численних гостей, які могли стати потенційними інвесторами та споживачами нашої продукції.

Фехтування. Максим Магула здобув дві бронзи на паралімпійському Чемпіонаті України

1—13 квітня в Києві відбувся Чемпіонат України по фехтуванню з Параолімпійських видів спорту. Закарпаття   представляли шпажисти Максим Магула та Тимур Попадич.

У мерії спростовують інформацію про крадіжку ужгородської бруківки

Прес-служба Ужгородської міської ради поширила спростування інформації в Інтернет-просторі Ужгорода стосовно «шашки», знятої у 2012 р. під час капітального ремонту вул. Швабської, яка нібито опинилася у дворі помешкання сина міського голови.

Визначилися фіналісти Кубка Закарпаття

18—19 та 22—23 квітня відбулися півфінальні матчі Кубка області. За їх результатами до фіналу, який відбудеться 9 травня, вийшли ФК «Ужгород» та «Дийдо».

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат