Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-13') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 17220, 20

На Закарпатті представили головного прикордонника Західного регіону

На Закарпатті відбулося представлення новопризначеного начальника Західного регіонального управління Державної прикордонної служби Володимира Плешка за участі Голови Державної прикордонної служби України Віктора Назаренка та голови Закарпатської ОДА .

Що робити з полімерами на Закарпатті

Як і вся продукція взагалі, так звана ″полімерна″ теж має свій вік. Серед полімерних виробів   є одноразові, що після одноразового використання   перетворюються на відходи (одноразові шприці, системи, одноразовий посуд, плівка для харчових продуктів, ПЕТ-пляшки). Але   як буває в нашому житті , одноразовий посуд ми використовуємо подекілька разів. В народі так його називають і   досі – одноразовий посуд багаторазового використання. Така ж доля і у   ПЕТ-пляшок, вони теж використовуються неодноразово.

Працівники промислових підприємств стали заручниками безвідповідальної політики влади

Разом з профспілками і федераціями ми висунемо уряду консолідовані вимоги щодо відновлення промисловості і будемо вимагати їх реалізації. Влада повинна визначити що вона хоче - почути гул працюючих підприємств або стукіт касок. Ми будемо захищати людей праці, - сказав Олександр Вілкул, народний депутат, Голова Фонду «Українська перспектива».

Королівська школа матиме сучасний спортивний майданчик

Королівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 стала переможцем серед 20 шкіл, при яких встановлять унікальні спортивні майданчики, які відповідають сучасним екологічним вимогам та вирізняються яскравим та стильним дизайном.

Ужгородець звернувся в СБУ через погрози водія маршрутки замочити у сортирі" волонтерів і бійців АТО

Ужгородський громадський активіст Адріан Опачко також обіцяє звернутися в облпрокуратуру і в Генпрокуратуру з приводу погроз водія маршрутного таксі

Павло Балога серед "абсолютних прогульників" засідань комітетів

Закарпатець серед 11 депутатів, які взагалі не ходять на засідання комітетів

За погрозу депутату проти мера Ужгорода відкрили кримінальну справу

По факту погроз з боку мера Ужгороду В. Погорелова на адресу депутатів порушена кримінальна справа та внесені відомості в реєстр.

25 квітня в Ужгороді пройде генеральне прибирання (АФІША)

25 квітня, з 10.00 у різних містах України пройде еко-акція "Прокинься". Небайдужі прибиратимуть у своїх містах.

“Водоканал” пояснив, як в крани ужгородців потрапила брудна вода

До уваги абонентів КП «Водоканал м. Ужгорода» правобережної центральної частини міста!

В Ужгороді водій в’їхав на автобусну зупинку - ЗМІ

Сьогодні вранці, 22 квітня близько 7:00 на перехресті вулиць Собранецька та Грибоєдова сталось ДТП.

Антимонопольний комітет перевірить ціни на ліки в закарпатських аптеках

З метою запобігання порушенням законодавства про захист економічної конкуренції Закарпатське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України надало обов’язкові для розгляду рекомендації провідним суб’єктам господарювання

Сьогодні у Закарпатті представлять головного прикордонника

У середу, 22 квітня у Закарпатській ОДА відбудеться представлення начальника Західного регіонального управління Державної прикордонної служби Україна. Ним став Володимир Костянтинович Плешко.

Губернатор Губаль просить закарпатців заповнити анкети на субсидію

Як повідомлялося, у понеділок під час прес-конференції голова Закарпатської ОДА Василь Губаль просив закарпатців заповнювати анкети для отримання субсидій. Сьогодні з’явилася інформація щодо "гарячих ліній", на які можна звертатися у районах з метою отримання певної інформації про субсидії.

Державна служба охорони має вакансії. Можна без вищої освіти

З дитинства мріяли стати міліціонером? Шанс ще не втрачено – в Управлінні Державної служби охорони при УМВС України в Закарпатській області запрошують на роботу молодих та перспективних людей, які мріють працювати в органах внутрішніх справ.

Закарпатці зможуть поїхати закордон, якщо сплатять усі податки

Платники податків – резиденти, які виїжджають за кордон на постійне місце проживання, зобов’язані подати декларацію не пізніше ніж за 60 календарних днів до виїзду.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі середа, 22 квітня. Нехай весняний настрій з’явиться вже з першим ковтком ароматної кави. Бадьоріться на початку нового дня, плануйте важливі справи й успішно їх виконуйте. І найголовніше – знаходьте час для себе, а також тих, хто вас любить і кого ви любите. Затишку вам і тепла у середу!

Команда Закарпаття третя на ЧУ з фехтування на рапірах

18-19 квітня в Києві на олімпійській базі «Конча-Заспа» відбувся чемпіонат України з фехтування на рапірах.

На Закарпатті оголошено черговий конкурс з перевезення пасажирів

Закарпатська ОДА оголосила конкурс з перевезення пасажирів на міжміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території області (внутрішньо обласні маршрути).

Закарпатці отримали всі необхідні документи для оформлення субсидій

      Як повідомили в департаменті соціального захисту населення ОДА, ПАТ „Закарпатгаз” та ПАТ „Закарпаттяобленерго” виготовили повні комплекти документів (бланків заяв, декларацій, інструкцій щодо порядку їх заповнення та повідомлень споживачам) – 773118 аркушів (з розрахунку по 2 арк. на одного споживача).

В Закарпатті митники самі викрили колегу-корупціонера

В Закарпатській митниці ДФС переконані, що ідеального нема нічого, але до ідеалу потрібно прагнути. Одним розчерком пера корупцію не побороти, а службових осіб сумлінно й чесно виконувати свої обов’язки не змусити.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат