Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-13') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 17260, 20

«Чем тебе ЛНР, су#а, не нравится? Ты знаешь, кто такой Гелетей?»: П'яний дебош в Ужгороді

Вчера   вечером в мирном городе Ужгород, прямо в центре города,   накаченный алкоголем мужчина устроил настоящее побоище! Вся суть в том, что мотив этого быдла явно был не хулиганским.

В Ужгороді започаткували турнір з петанку "Sakura-preview" (ВІДЕО)

18 квітня в Ужгороді у парку навпроти Совиного Гнізда Федерація петанку України започаткувала новий турнір "Sakura-preview".

Ошуканий банком ужгородець: вкрадені 40 тисяч євро, фіктивний кредит на 100 тисяч доларів

У редакцію РІО надійшов лист від ужгородця Сергія Русина. Він каже, що його ошукали в "Укрсиббанку". Публікуємо лист.

Ужгород відгуляв дводенний "Yard Sale" (ФОТО)

18-19 квітня у Ротарі-парку Ужгорода проходив традиційний фестиваль-розпродаж “Yard Sale”.

У Закарпаття їдуть лікарі з Нідерландів, Естонії та інших країн

Завтра, 21 квітня, о 10.00 у ректораті УжНУ стартує міжнародна конференція.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні понеділок, 20 квітня. Розпочинайте новий день у хорошій компанії з горнятком ароматної кави. Нехай весна дарує вам нові враження, а близькі люди – бажане тепло. Насолоджуйтеся життям, кохайте і даруйте любов іншим. Гарного понеділка!

Виставка закарпатських фотографів відкрила Дні України в Словаччині (ФОТО)

Величезна, яскрава і креативна art-локація “Kulturpark” у словацькому Кошице цими днями представляє українські мистецтво, культуру і традиції. З 14 по 23 квітня тут проходять Дні України. Щодня — по кілька активностей різних цікавих форматів у просторах неймовірного “Kulturparku”.

Політичний відстріл

Коли сталися нещодавні самогубства відомих політиків минулої влади, то всі казали, що вони багато зайвого знали. Однак цього тижня були застрелені екснардеп-«регіонал» Калашніков та екс-редактор газети «Сьогодні» Бузина.

Мирослав Дочинець: Сьогодні дух — наша найбільша цінність

Кожен має займатися тим, що йому належить. І письменник не обов’язково має бути на Майдані чи у Верховній Раді. Він зробить більше своїми текстами, вважає закарпатський лауреат Шевченківської премії, письменник, журналіст Мирослав Дочинець.

Закарпатці   11-ми дізналися про «Життя Марії»

Інтимну книгу з біблійними символами презентував у Ужгороді харків’янин Сергій Жадан.

Щадей знову взявся звільнити Погорєлова

На своїй сторінці у Facebook та групі «Місто Ужгород» депутат міськради та екс-виконувач обов’язків міського голови Ужгорода Віктор Щадей заявив, що розпочав збір підписів про дострокове припинення повноважень нинішнього міського голови Віктора Погорєлова.

Канадського посла зацікавив потенціал колишньої промислової зони Ужгорода

Цього тижня в рамках робочого візиту на Закарпаття Надзвичайний і Повноважний Посол Канади в Україні Роман Ващук та радник посольства з комерційних питань Мартін Клінт зустрілися з керівниками міської ради Ужгорода.

В Ужгороді пройшла відкрита екскурсія про місцеву культуру (ФОТО)

В обласному центрі Закарпаття триває проект «Пізнай Ужгород власними очима». Це безкоштовні відкриті екскурсії містом, долучитися до яких можуть всі охочі.

В ужгородській мистецькій кав’ярні "Voto" відкриється виставка Олени Кондратюк (АФІША)

Виставка живопису під назвою «Квітник» проходитиме з 17 квітня по 6 травня у арт-кафе VOTO, в Ужгороді, вул. Волошина 24.

Асоціація закарпатських роботодавців розповіла, чим вона корисна

Володимир Панов, очільник об’єднання озвучив сім принципів, на яких базується діяльність Обласного об’єднання організацій роботодавців «Закарпаття».

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі п’ятниця, 17 квітня. Нехай тепле ранкове сонце надихає вас на хороший початок нового дня. Вірте у себе, цінуйте тих, хто поруч, і впевнено йдіть до мети. Смачної ароматної кави у п’ятницю й вдалого релаксу на вихідних!

Василь Марюхнич став керівником облмуздрамтеатру

Відповідно до наказу начальника управління культури Закарпатської ОДА Юрія Глеби, з 16 квітня до тимчасового виконання обов’язків директора провідної театральної установи краю приступив Василь Марюхнич.

18 квітня – День довкілля України

Починаючи з 1998 року згідно з Указом Президента України ″Про день довкілля″   за   № 855/98     третя субота квітня   у календарях визначена як День довкілля України   (охорони   навколишнього середовища). У 2015 році це свято припадає на 18 квітня.

На Закарпатті триває операція “Нерест”

Розпочавшись з 5 квітня по 25 травня 2015 року на Закарпатті триває заборона на будь-яке рибальство та добування водних живих ресурсів. Розпочавшись з 5 квітня по 25 травня 2015 року на Закарпатті триває заборона на будь-яке рибальство та добування водних живих ресурсів.

Не забудьте відвідати податкову до 30 квітня

Спеціалісти податкової м.Ужгорода нагадують, що 30 квітня 2015 р. — останній день для подання громадянами по­даткової декларації про майно­вий стан і доходи за звітний пері­од — 2014 рік.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат