Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-13') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 17340, 20

В Хустській РДА кабінет начальника управління освіти брали штурмом

Сьогодні за інформацією нашого видання (чистий четвер) в Хустській РДА сталася надзвичайна подія. Кабінет начальника управління освіти Павла Русина група людей брали штурмом,

Мер Ужгорода про погрози, порізані колеса і хто за цим стоїть (ВІДЕО)

Коментар міського голови Віктора Погорєлова, щодо подій, які відбувалися під час сьогоднішньої сесії Ужгородської міської ради:

Нинішня ситуація в міськраді ужгородських депутатів влаштовує?

Проект рішення про зміну кількісного та якісного складу членів ужгородського міськвиконкому депутати не підтримали.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі четвер, 9 квітня. Запрограмовуйте хороший настрій зранку й будьте в курсі найважливіших подій. Нехай ароматна кава додає бадьорості вашому ранку. Упевнено крокуйте до мети й не відволікайтеся на дрібниці. Хорошого настрою й загалом вдалого вам четверга!

С. Ратушняк: Партія-банда братків Балог   ЄЦ і ПР продовжують грабувати краян

Політик Сергій Ратушняк прокоментував сьогоднішній дерибан на сесії облради та можливий завтрашній дерибан на сесії Ужгородської міськради.

Carlsberg Ukraine увійшла до рейтингу «РЕПУТАЦІЙНІ АКТИВІСТИ»

Пивоварна компанія Carlsberg Ukraine cтала переможцем першого всеукраїнського Рейтингу якості управління репутацією «РЕПУТАЦІЙНІ АКТИВісти» в номінації «Іміджевий капітал КСВ».

Ужгородець Руслан Марич переміг на ЧУ з хортингу

3—4 квітня у Києві відбувся чемпіонат України з хортингу. Команду Закарпатської області представляли ужгородці Руслан Марич та Олексій Савляк (тренер Михайла Куцкіра, клуб «Проспект»). На жаль, Олексій Савляк у відбіркових поєдинках отримав травму і був знятий з двобою, а Руслан Марич став чемпіоном України у віковій категорії 18—35 років (напівважка 72-90 кг).

"Говерла" - "Іллічівець" (Анонс)

У п’ятницю матчем «Говерла» — «Іллічівець» розпочнеться 19-й тур Прем’єр-ліги. Початок поєдинку о 17.00. Матч першого кола між цими командами завершився з рахунком 2:2. Усього в ЧУ команди зустрічалися 17 разів: +4=4–9. Голи: 17:28.

Панови заснувала Орден Марії Терезії


Незабаром в Ужгороді громадян, які внесли вагомий вклад у розвиток Ужгорода чи Закарпатської області, відзначать почесним Орденом Марії-Терезії. Церемонія відбудеться вже у квітні-травні цього року у сквері Марії-Терезії навпроти Кафедрального Собору, відкритому у січні 2015 р. Відзнаку засновано родиною Панових.

Ужгородські фехтувальники здобули дві медалі на турнірі в Києві

4 квітня у Києві у рамках Дитячої Ліги відбувся Всеукраїнської турнір з фехтування на шпагах «Солідарність». За нагороди боролися понад 200 дівчат і хлопців у віці від 8 до 13 років. Серед призерів двоє представників Закарпаття у змаганнях серед спортсменів 2004-2005 р. н.

Страсна п'ятниця-2015: головні заборони у цей день

На цьому тижні – Страсна, або Велика п'ятниця. Як має проходити цей день?

Загін закарпатських міліціонерів вирушив на схід України

Сьогодні зранку в Ужгороді проводжали на схід черговий зведений загін міліції. Бійці замінять на бойовому посту в Донецькій області своїх колег.

За минулий рік ужгородці заплатили «сміттєвому монополісту» понад 12 мільйонів гривень (ВІДЕО)

80% ужгородців мають контракти з «АВЕ». Цьогоріч послуги фірми – подорожчали. Для мешканців квартир та приватних будинків вони зросли приблизно на третину, для підприємців – підвищилися майже вдвічі.

Ужгородські і обласні соцпрацівники не поділили 17 комп'ютерів

Їх долю виконком ужгородської міськради підняв на засіданні 8 квітня.

«Антикорупційне нацбюро» може стати органом з видачі «корупційної індульгенції» - М. Чурило

При збереженні діючої злодійської системи влади, національне антикорупційне бюро може перетворитися на орган, який лише видає «корупційні індульгенції». Про це заявив депутат Ужгородської міської ради, політик та громадський діяч Михайло Чурило. Так політик прокоментував фактичний початок роботи широко розрекламованого Національного антикорупційного бюро.

Закарпатська столиця розквітла! (ФОТО)

Найбільший концентрат екзотичних рослин області знаходиться в єдиному ботанічному саду краю

Рада затвердила закарпатську точку стику кордонів Румунії, Угорщини та України

Закону України "Про ратифікацію Протоколу прикордонного знака "ТУР", який встановлено для позначення точки стику державних кордонів України, Румунії і Угорщини" розроблено Адміністрацією Державної прикордонної служби України.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні середа, 8 квітня. Нехай ваш ранок розпочинається з корисних справ і хороших вражень. Додавайте улюблені солодощі до ранкової кави й не переймайтеся через дрібниці. Успіх там, де ви. Гарного дня!

Генпрокуратура оскаржила в суді приватизацію "Закарпаттяобленерго"

В Генпрокуратуре пояснили, что подача исков обоснована фактическим отсутствием торгов и конкуренции при определении цены

Кубок Закарпаття з бодибілднгу та фітнесу. Вхід вільний

18 квітня в Ужгороді в облмуздрамтеатрі пройде Відкритий кубок Закарпатської області з бодибілднгу та фітнесу.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат