Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-13') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 17380, 20

Як розрахувати субсидію   і не помилитися

n   З 1 квітня в Україні починають діяти нові тарифи на комунальні послуги для населення. Попри збільшення вартості електроенергії й газу в кілька разів, держава заспокоює громадян субсидіями. Ви маєте право звернутися за субсидією, якщо бачите дуже великі суми у розрахунках за компослуги. Кому призначатиметься житлова субсидія, як правильно її розрахувати, куди звернутися за отриманням, які документи надати і ряд інших питань зібрало у статті видання «Обозреватель».

Ужгородський віце-мер взявся знищити третину зовнішньої реклами

Те, що перший заступник міського голови Ужгорода Іван Волошин, дорвавшись до вищого ешелону влади в місті, почав це місто всіма засобами згинати під себе (після того як вдало проекспериментував це з «Короною»), вже важко не помітити й сигнали про цинічне порушення ним законодавства наразі отримали кілька правоохоронних органів.

М. Чурило: «Демонополізація сфери пасажирських перевезень Ужгорода дозволить утримувати низькі ціни"

У міськраді Ужгорода контролювати сферу пасажирського транспорту не мають права люди, які паралельно заробляють на цьому гроші. Це породжує конфлікт інтересів і корупцію. Про це заявив громадський діяч, депутат Ужгородської міської ради Михайло Чурило. Так він прокоментував результати громадських слухань щодо ситуації з громадським транспортом Ужгорода.

Удесяте в Ужгороді зустрілися «Березневі коти»

10-й фестиваль «Березневі коти» вже не акцентував увагу на еротичній складовій. Цього року на фестивалі мистецтва і любові в Ужгороді представили новий проект «Плахта», яким «прикрили» еротику. Картини 28 митців, які взяли участь у проекті, були не такими відвертими, як попередні роки.

Максим Шацьких: Я думаю, що літати ми вже не будемо

Максим Шацьких розповів про готовність "Говерли" до матчу з "Олімпіком".

Чиновникам Закарпаття Солотвинський солерудник досі стоїть поперек горла

Обласна влада не знає, що робити із Солотвинським солерудником

В обласному центрі відновлять роботу гауптвахти

Військовий прокурор Західного регіону України Олег Сенюк розповів про вжиті заходи щодо запобігання і протидії злочинам у сфері проходження військової служби.

Шокін призначив нового прокурора Донецької та першого заступника Закарпатської областей

Як інформує Цензор.НЕТ, про це повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури України.

Увага! Шахраї підробили інтернет-сторінку ПАТ «Закарпатгаз»

Фахівці зафіксували активну шахрайську діяльність на інтернет-сторінці, до якої підприємство не має відношення
Працівниками ПАТ «Закарпатгаз» був виявлений неординарний випадок підробки офіційної сторінки підприємства.

Районний футбол. Визначились призери відкритого зимового чемпіонату

До фінальних поєдинків дістались чотири кращі колективи зимової ліги Іршавського району.

Олександр Черняк здобуває бронзу Чемпіонату України і путівку до Чемпіонату Європи

1—3 квітня у Києві відбувся Чемпіонат України із дзюдо серед юніорів. Бронзовим призером змагань став ужгородець Олександр Черняк. Крім медалі наш спортсмен здобув право поборотися у Кубку Європи за можливість взяти участь у Чемпіонаті Європи.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі п’ятниця, 3 квітня. Цінуйте своїх близьких, будьте щасливі там, де ви є. Нехай ароматна ранкова кава сприяє хорошому дню й успішному завершенню важливих справ. Гарних вам вихідних, затишку й тепла!

Діти зі Сходу навчатимуться писанкарству

Дводенний майстер-клас з писанкарства проводитиметься в Ужгороді найближчими вихідними, 4 та 5 квітня. Почути про особливості світкування Великодня на Закарпатті, власноруч виготовити писанки, крашанки, крапанки, мотанки та провести весело час зможуть дітки, які донедавна проживали на території Луганської та Донецької областей, а тепер стали рівноправними членами великої закарпатської родини.

Культурні цінності, виявлені в міжнародному поштовому відправленні, залишились на Закарпатті

Незнання законів не позбавляє від відповідальності. Так, одразу два кримінальні провадження за фактом контрабандного пересилання культурних цінностей на пункті пропуску «Чоп-залізничний» Закарпатської митниці ДФС було закрито.

На Закарпатті втрати через витоки води і тепла досягають 91   млн. грн. на рік  

У Закарпатській області втрати через витоки води і тепла досягають 91 млн. гривень на рік, а загалом по Україні цей показник становить понад 90 млрд. гривень.

Як бути з Солотвинським далі солерудником?

Про процедуру ліквідації та загалом справи, пов’язані із Солотвинським солерудником, ішла мова у Закарпатській ОДА.

Зі   Смоланкою обговорили перспективи військової кафедри та "спортивного" факультету  

У четвер, 2 квітня, голова Закарпатської ОДА   зустрівся з ректором Ужгородського національного університету Володимиром Смоланкою. Керівники обговорили стан справ в університеті, і окремо торкнулися кількох актуальних питань.

Закарпатці можуть навчатись, стажуватись та проводити дослідження в університетах США

В Ужгородському прес-клубі відбулося засідання, де йшлося про Програму імені Фулбрайта у системі міжнародної освіти; «фулбрайтівський досвід» та його використання й упровадження у стінах власних інституцій.  

На Закарпатті СБУ викрила хабарника за видачу водійського посвідчення

Служба безпеки України затримала співробітника ДАІ, який вимагав від місцевого мешканця 9 тисяч гривень за видачу водійського посвідчення.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат