Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-13') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 17420, 20

Як дружина Віктора Орбана рятується від поганого настрою?

19 березня Берегово відвідала дружина прем’єр-міністра Угорщини Віктора Орбана, Посол доброї волі Угорської екуменічної служби допомоги Аніко Левої.

Мер Ужгорода Погорєлов продовжив опалювальний сезон

Сьогодні, 1 квітня, під час засідання виконавчого комітету прийняли рішення відкласти розгляд питання про опалювальний сезон.

Словаки профінансували обладнання для шкільного медіацентру в Ужгороді (ФОТОРЕПОРТАЖ)

31 березня у приміщенні Медіа-центру учнівського врядування міста Ужгорода відбулась презентація репортерських досягнень юних активістів.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні 1 квітня, середа. Бадьоріться ранковою кавою і вдалими жартами. Нехай яскраві щасливі миті у вашому житті повторюються якомога частіше. Хорошого вам настрою, гарної погоди за вікном і вдалої компанії. Смійтеся на здоров’я, і не лише сьогодні! 

В останньому матчі 4-го туру "Карпати" програли "Галичанці"

В Тернополі завершився IV тур жіночої Суперліги з гандболу. В останньому матчі, IV туру в групі "Захід", ужгородські Карпати поступилися львівській Галичанці 26:19. У турнірній таблиці "Карпати" відстають від "Галичанки" вже на 6 очок.

Галичанка - Карпати 26:19 (13:10)
Карпати:
Яблонська, Воронько; Воронова 6, Компанієць 6, Цубина 2, Мигович 2, Лезінська 1, Кильч 1, Лєбєдєва 1, Руснак, Готра, Мелекесцева.

Фещук: У "Говерлі" не отримую зарпалату вже 10 місяців

Нападник ужгородців - про ситуацію в клубі

Кращий у спідмінтоні — ужгородець Михайло Мандрик — зміцнив свої позиції у світовому рейтингу

28—29 березня у Словаччині відбувся турнір зі швидкісного бадмінтону серії Speedminton Masters 2015.

Шашки. Іршавчанка Ольга Павляк здобула срібна призерка Чемпіонату України

22 до 29 березня у Львові відбувся Чемпіонат України з шашок-64 серед юнаків та дівчат різних вікових груп. Турнір зібрав найбільшу кількість учасників за останні десять років проведення чемпіонатів України — 120 спортсменів.

Ужгородці проти підвищення тарифу на маршрутки й секретаря Андріїва

На громадських слуханнях прийняли резолюцію: Ужгородці проти підвищення тарифу на маршрутки

В Іршаві пройшов Всеукраїнський турнір з боксу

28—29 березня на Іршавщині вперше проводився Всеукраїнський турнір з боксу серед дітей та юнаків. Серед учасників були юні спортсмени з Києва, Тернополя, Вінницької, Івано-Франківської, Львівської областей, а також Ужгорода, Берегова та Іршави.

«Громадський конвент»: правда про підпали під час Революції Гідності  

В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція, головною темою якої стала ситуація навколо члена ГО «Громадський конвент» - Романа Богуславського, якого звинувачують у підпалах під час революції Гідності.

Ужгородська школа має свій медіацентр

Ужгородські школярі та їхні вчителі підведуть перші результати роботи учнівського медіа-центру.

Закарпатські фахівці вчаться у голландців надавати психологічну допомогу

Тренінги   щодо розвитку та реформування системи надання послуг у сфері   психічного здоров’я проходять на Закарпатті.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі вівторок, 31 березня. Прокидайтеся в доброму гуморі й спрямовуйте думки у потрібне русло. Нехай ароматна ранкова кава приємно бадьорить вас на початку нового дня. Вдалих вам справ сьогодні й хороших розмов до кави!

Районний футбол. Товарняки вперед!

У неділю 29-го березня відбулись два товаристські поєдинки на Виноградівщині.

«Бобовище» вибиває «Середнє» з Кубка області

У неділю відбулися матчі 1/8 фіналу Кубка Закарпаття. За його підсумками визначилися чвертьфіналісти. Матчі 1/4 фіналу відбудуться 5 та 12 квітня.

Закарпаток відзначили   державними нагородами

Закарпатські жінки отримали державні нагороди.

7 квітня -   Всесвітній день здоров’я

Ідея   заснування Всесвітнього дня здоров’я   була висунута ще у 1848 р., на першій сесії Всесвітньої асамблеї охорони здоров’я   у перші роки після закінчення другої світової   війни, яка завдала великої шкоди народу планети Земля та її матеріальним цінностям. Відтворення   всього зруйнованого потребувало здорових та сильних рук і в першу чергу молодого та підростаючого поколінь   країн Європи, Азії, Америки.

На строкову військову службу призвуть 480 закарпатців

У Закарпатській області триває робота призовних комісій, що забезпечують призов громадян України на строкову військову службу до лав Збройних Сил та інших військових формувань в межах призовної кампанії «Весна-2015».

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат